- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 2
agadzie dobrze że glukoze tak dobrze przeszłaś i brzuszek też śliczny
iwkaa zazdroszczę Ci tych 60 kg I Kolejny brzusio śliczny
Piękne macie brzuszki, figury itd. Ja później zrobię i wstawie ale jak tak patrzę na was to ja tyją najszybciej i po mnie widać odrazu
Kurde wróciłam od siostry i nie mam siły .. nogi spuchnięte , ciśnienie wysokie no po prostu brak mi sił .. Teraz szybki obiad i odpoczynek koniecznie . Ale fajnie w końcu wyrwałam sie z domu pogadałam z siostra Ona i dziewczynki opalone jak mulatki
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
A lekarz jak mnie zobzcy jak się położe to bedzie sie smiał gdzie mam brzuch bo na plecach jak leze jestem płaska jak deska z Majka tez tak mialam i za każym razem mowił gdzie to dziecko sie schowało
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwkaa mi też teraz na wizycie spadło do 10 żelazo i babka mi powiedziała żebym poijała tabletki sokiem z pomarańczy albo poprostu z jakąś witaminą C to wtedy zwiększa wchłanialność więc tak robię zobaczymy czy pomoże ale z tego co czytałam powinno zadziałać
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Weszłam właśnie na stronę szpitala spisałam sobie co trzeba mieć i jestem w szoku nawet własną szklankę trzeba mieć
No i dla maluszka też wszystko, trzeba mieć 2 torby dobrze że już wiem to będę pamiętać
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No można powiedzieć że sie w miarę wyspałam dzisiaj mam zamiar znaleść fajny szablon który mogłabym a raczej dałabym rade narysować na obrazku kupiłam 3szt pustych białych obrazkow i tam namaluje coś dla mojeg bąbelka ale nie mogę sie zdecydować jakie zwierzątka wybrac czy wziąść motyw afryka i bedzie lew, żyrafa, słoń czy morski to malnełabym wieloryba ośmiornice i knika morskiego nie moge sie zdecydować???
iwkaa daj znać jak po wizycie
MoNiQa u Was wszystko oki??
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrizia włsnie wczoraj wyczytałam zeby żelazo popijac sokiem z wit C to wtedy zelazo lepiej sie wchlania a na moich lekach znowu pisze zeby popic szklanka wody no i ja tak robiłam ale dzisisj zobacze co mi powie lekarz
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
iwkaa Co szpital to inaczej najbardziej co mi sie nie podoba w tym wszystkim to, to że nie myją dziecka :/ dopiero jak wychodzisz ze szpitala do domu to w domu go myjesz .. No ale trudno jakoś to przeżyję ..
Ja wczoraj chyba byłam taka zmęczona po tym dniu że jak położyłam się o 23 tak dziś spałam do 11:30 i tylko 3 razy budziłam się na siku ale odrazu zasypiałam ! czuję się taka wyspana cudownie !
Teraz śniadanko, herbatka i biorę się za sprzątanie bo ostatnio tylko ogarniałam i już troche sie nazbierało . I może w końcu wezmę się za pranie reszty rzeczy małego bo ostatnio więcej spałam w dzień niż było ze mnie pożytku
Pogoda dziś nie za ciekawa pochmurno i burze zapowiadają.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patuśka u mnie też nie myją ale to jak poczytasz sobie jest dobre bo maluszek ma swoja naturalną ochronę jeszcze więc jak dla mnie oki
Nic dzisiaj nie zrobiłam teraz biore sie migusiem za obiad bo za godzinkę mój mężuś wraca a tu obiadu brak
iwkaa daj znać po wizycie
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Ja już właśnie po obiedzie czekam na mojego Sebastiana i jadę na jakieś zakupy posprzątałam ale za pranie sie nie biore bo chyba będzie zaraz padać to bez sensu : ) Mały mi dziś tak nisko siedzi że co 3 minuty musze latać do toalety
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrizia swietne te obrazki! Moj szpital myje dzieci na drugi dzien po urodzeniu ale dla mnie to wszytko jedno
Ja juz po wizycie wszystko jest ok tylko ta anemia i odtalam zelazo w ampułkach do picia drogie jak cholera! ;( nie wyglądają apetycznie nie wiem jeszcze jak smakuja bo zaczynam od jutra ale boję sie że nia dam rady tego wypić jest ich 20 i każda po 40ml masakra ładnie mnie urządził ten moj doktorek!
Patuska to w końcu się wyspałaś! A ja drugą noc nie mogłam spać czyzby to przeszło teraz na mnie?! ;(
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Patuska heheheh ją to mam od 3 miesiąca, mały leży mi na pęcherzu i ciągle bym latała na siku super że się wyspalas, od razu inaczej się człowiek czuje, no nie?
Patrizia ale super te obrazki! Zainspirowałas mnie, jak wrócę to też coś takiego zrobię
Iwkaa dasz rady! Zamknij oczy, zatkaj nos i pójdzie;) i obys dobrze spala!
Dziewczyny,am kolejną fajna rzecz do polecenia, moja koleżanka mi polecila na spuchniete nogi taki krem, zalaczam zdjęcie... Jest swietny, kosztuje koło 12 zł i najlepiej smarowac nogi po prysznicu, potem jest takie uczucie chłodu. Jest z firmy Bielenda, linia sexy mama, naprawdę świetny:)