- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
agadzie to ja jutro wypróbuję krem I mi sie marzył deszczowy dzień odrazu lepiej Dziś mój maluszek ma chyba lenia jakoś ruszać mu sie nie chce .. ruszy sie raz na jakiś czas " z laski" no ale może na wieczór się uaktywni
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Eliza zawsze ktoś tu jest więc zapraszamy do naszeg grona
iwkaa zaopatrz sie w wapń bo z tego co pamiętam żelazo bardzo uszkadza zęby a jeszcze takie do picia to już w ogóle, ja już mam skutki obsunęło mi się trochę dziąsło przy dwójce na dole myślałam że to ukruszyłam zęba bo takie uczucie jakbym miała nerwa na wierzchu prawie mnie paraliżowało ale z zębem wszystko oki tylko to dziąsło teraz na nie uważam
Dzieki za pochwały ale muszę poćwiczyć jednak rysowanie idzie mi o wiele lepiej niz malowanie ;P od poniedziałku staje się opiekunką trzymajcie kciuki bo to mała gaduła zamęczy mnie ale to tylko 3tyg więc muszę dać rade
Dzisiaj następna wizyta Patruska91 czekam na relacje
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Patrizia dasz radę a jak szybko Ci czas będzie leciał
iwkaa będziesz miała małą pomocnice przy maluchu
Dziś przespałam całą noc ale budziłam się chyba z 6-7 razy na siku bo myślałam że pęknę I zauważyłam że jak mój ma wolne i kladziemy się normalnie spać to przesypiam cała noc a sama jak jestem to w ogóle nie śpię ..
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patuśka ja od dwóch dni jakoś pozycji nie mogę znaleźć w łóżku, chyba musze sie znów przestawić bo jak rodzice byli na urlopie to my z mężem spaliśmy na innym łóżku i teraz ciężko sie znów przestawić
Mój mały puka dzisiaj do mnie fakt zrobił sie mniej aktywny ale to przez mniej miejsca na pewno ale daje znaki co jakiś czas Wrzuciłam pierwsze pranie bąbelka na razie kołdra i pościel ni i kocyki, mój mi mówi po co pierzesz ciuszki przecież się zakurzą jeszcze 2 miesiące No i cały czas nie mamy wybranego imienia muszę go w końcu wsiąść na rozmowę i koniec kropka do końca tygodnia musi być wybrane już tak mało czasu zostało. Biorę się za sprzątanie i później kawka u koleżanki drukne sobie od razu u niej słówka potrzebne do szpitala i związane z dzieckiem strach mnie oblatuje przed tym wszystkim nie boje sie porodu ale mój język ehhhh
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Ja też dziś zaczynam ciąg dalszy prania małego U nas narazie przystało na imieniu Fabian i się nic nie zmienia
Wczoraj leżymy i gadamy z moim zgadało sie o porodzie że to tak blisko a mój na to " blisko a Ty nadal nie jesteś gotowa" wybuchłam aż smiechem
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja się dzisisj w końcu wyspałam Patuśka ja wstaje raz na siku i to mi się nie chce a ty az tyle razy!!! boziu chyba bym pampersa założyła To tobie męża brakuje do przytulania i spanie murowane jak męża nie ma idź po sąsiada Ja tez nie spie jak mojego nie ma ale na szczęście to się zdarza raz lub dwa na rok
Ja jak powiedzialam mamie że w październiku zaczne robic pranie to sie śmiała ze za wcześnie mysle że ona chyba by za mnie to zrobiła jak była bym juz w szpitalu
Patrizia nie martw sie my tez jeszcze na 100%nie mamy imienia i znając mojego męża postanowi dopiero jak się urodzi
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
No z tym moim sikaniem to masakra ale co zrobi? pampersa? na taki wielki tyłek jak mój ? hahahah
Po sąsiada ? o boże Tylko czy ten sąsiad by pomógł o 2 razy do roku u mnie to jest co chwile jak ma zmianę na noc
Mi też wszyscy mówili że za wcześnie ale lepiej wcześniej niż później na biegu poza tym ja poprałam poprasowałam i mam już ułożone w kosteczkę w komodzie
ElizaZ ja nie mam cukrzycy więc nie pomogę ale dziewczyny jak wejdą to dadzą jakąś radę i wymienią się informacjami Ja będę rodzić w szpitalu Bródnowskim A będziesz miała córeczkę czy synka ?
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwkaa widzisz pomoc już masz zapewnioną
Patuśka my sie z moim nie możemy zdecydować jaką komode kupić jak nam sie jakas podoba to za mała a jak funkcjonalna to nie pasuje i masz ci babo placek bede siedzieć dzisiaj na ebay i szukać możne akurat jakaś sie trafi
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
I dziś pierwszy raz siknęło mi z cycka
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie dzisiaj 10 stopni pochmurno ale po poludniu zapowiada się cieplej narazie to sie wychodzic nawet nie chce
Zamówiłam kombinezon ten w gwiazdki mam nadzieje że bedzie taki jak na zdj to jest moja pierwsza rzecz kupiona dla maluszka
Na wyprwke polecam wam strone internetową apteki gemini ja bedę tam zamawiac duuuuużo rzeczy maja atrakcyjne ceny i z domu sie nie wychodzi Dodam że zamawiałam u nich juz chyba 4 razy różne leki na jesiem zime dla dzieci i dla starszysz. (chyba Wam o tej aptece jeszcze nie pisałam)
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja w zasadzie mam plan wyprania się 2 września jak synusia wyprawię do szkoły a sama będę już na zwolnieniu...tak podpytuję kiedy się zaczynacie szykować chyba bardziej żeby samą się uspokoić i nie panikować. Z Synem wyprałam się 7 tygodni przed terminem...mąż się śmiał że kusze los...no i urodziłam 5 tygodni wcześniej.
Cieszę się że wspomniałyście o mokrym "cycku" mi też poleciało ale trochę się przestraszyłam... to było w 28 tyg. Teraz już nie.