BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 9 miesiąc temu #992178 przez MoNiQa89
Hej dziewczyny jak tam spedzacie dzionek moja malutka dzis prawie caly dzien kopie chcialam przed chwila odpoczac ale zaczeela sie tak wiercic ze nie moglam spac :laugh: :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #992179 przez Patuśka
Hej :)
Ja u siostry zaraz wychodzę od siostry i jadę na zakupy :) mam 20 stopni u siebie to dla mnie idealnie moge chodzić itd. :P
A pospać pospałam juz bo wstałam o 8 zjadłam sniadanie i o 9 znowu się położyłam i spałam do 12 :P

9 lata 9 miesiąc temu #992181 przez MoNiQa89
Hehe Patuśka to ty to jestes taki spioszek ja bym nie umiala juz w nocy potem spac :) :) :) :)

9 lata 9 miesiąc temu #992183 przez agadzie84
Patrizia ja swojego na miesiąc zostawiam;) Ale w sumie jesteśmy przyzwyczajeni do rozstań, bo przed ślubem, znaczy od momentu poznania się byliśmy związkiem na odległość prawie 3 lata ;) No i czasem fajnie za sobą zatęsknić :)
Faktycznie, wesoła gromada w aucie;) Ehh nawet nie wiem jak im powiedzieć żeby mnie nie macali po tym brzuchu, żeby nie wyszło niegrzecznie... też ich pierwszy wnuk a mają 4 dzieci, tyle że najstarszy brat męża to ksiądz (ale fajny, z mega dystansem do siebie i do kapłaństwa), więc jeśli ma dziecko to raczej nielegalne ;p, jego siostra ma prawie 40 lat i jest panienką na wydaniu - chociaż ma jakoś ślub brać pod koniec roku, a najmłodszy brat jakoś się nie chce ustatkować ;)

Patuśka a ile dzieciaki siostry mają lat? Duża różnica wieku będzie między Twoim małym a nimi?

Chyba dziś poczułam pierwsze kopy, tak mi się wydaje ;) Takie jakby mocniejsze pulsowanie w brzuchu... tak to się objawia?;p Wy już doświadczyłyście ;)

9 lata 9 miesiąc temu #992190 przez iwkaa
AGADZIE no dokładnie chyba czułąś ruchy małego :) super!
ja sie nudze mąż poszedł na basen z Mają Dzisiaj mamy chłodno bo 16 stopni a ja nawet nosa z domu nie wystawiłam taki mam leniwy dzien
Ja też się w dzień nie klade spac bo później chodziłabym jak pijana iw nocy bym nie mogła spac

9 lata 9 miesiąc temu #992194 przez Patrizia
Ja już prawie na końcówce z tymi pierogami już wrzucone i się gotują później oczywiście spróbuje pare czy dobre wyszły :P i reszta do zamrażalnika :)
Ja tam dzisiaj przymknełam oko na 40min i od razu lepiej się czułam nie mam problemu ze spaniem :D

agadzie84 no żuberek daje czadu teraz to już coraz mocniej bedziesz czuć :D

Ksawerek(*)

9 lata 9 miesiąc temu #992201 przez MoNiQa89
agadzie ja pierwsze ruchy czulam jak babelki w brzuchu hehe :) takie delikatnie dotykanie chocby opuszkiem paluszka :) :) :) :)

9 lata 9 miesiąc temu #992202 przez Patrizia
muszę Wam powiedzieć że coraz częściej łapie mnie zgaga :/ teraz zjadłam pierogi i sie zastanawiałam czy mam zgagę czy takie na ostro zrobiłam ;) ale jednak to pierogi na szczęście mój lubi na ostro więc jest ok taki burdel zrobiłam przy lepieniu tych pierogów że szok mąkę mam we włosach na bluzce ehhhh

Ksawerek(*)

9 lata 9 miesiąc temu #992208 przez MoNiQa89
:laugh: :laugh: patrizia przynajmniej mialas fajna zabawe przy tym hehe :laugh:

9 lata 9 miesiąc temu #992215 przez Patuśka
MoNiQa89 Oj tak ! Spać mogę całymi dniami nie mam z tym problemu :P

agadzie Siostra ma 2 dziewczynki jedna ma 7 lat Oliwka a druga Amelka ma 2 lata i 4 mies więc troszkę tej różnicy między nimi będzie :)

Patrizia czyli lepienie pierogów to dobra zabawa :D

9 lata 9 miesiąc temu #992219 przez Patrizia
hehe ja to z tym gotowaniem tak mam mój jak wracał z pracy a robiłam pierogi czy kluski śląskie itp to wystarczyło że na mnie popatrzy części obiadu miałam we włosach lub na buzi i zawsze mówił oooo dzisiaj pierożki na obiad a ja skąd wiedziałeś i ściągał mi kawałek ciasta z włosów :P :P niestety taka bałaganiara jestem jeśli chodzi o gotowanie :P :P

Torbę już spakowałam jutro tylko dopakuje kosmetyczke, jakieś pierdułki i moja aptekę bo teraz tyle tego mam do łykania , wsadzania ;) i smarowania że aż mnie szczela, koleżanka mi mówi że kupiłam dzisiaj mąkę nas w sklepie i miała robaczki :ohmy: ja dzisiaj z całego kilograma zrobiłam pierogi .... trudno będą miały więcej białka :P :p :p

Patuśka to go dziewczyny wyworzą w wózku małe dziewczynki lubią takie małę bąble :) będą sie zajmować jak swoim hihihi :)

Ksawerek(*)

9 lata 9 miesiąc temu #992226 przez Patuśka
Patrizia w to nie wątpię :D On w ogóle będzie rodzynkiem bo u mnie w rodzinie same dziewczyny :P
A Oliwia ta starsza to na pewno Ona taka kochana dziewczynka ! ;) swojej siostrze zmienia pieluszki, karmi ją zajmuje się nią jak trzeba taka mała "mamuśka" :)
Chociaż jak się dowiedziała że mam chłopaka to była załamana " bo ja chciałam siostrę" ale teraz już jej przeszło :p

9 lata 9 miesiąc temu #992249 przez MoNiQa89
Jak tam wasze samopoczucia kobietki u mnie zaczyna sie faza wielkich nerwow hehe :laugh: az troszke moze smutno to zabrzmi ale nawet dotyk mnie drazni wszystko nawet wtedy kiedy przychodza do mnie dzieci sie przytulic czuje sie wewnatrz tak rozdrazniona ze ciezko mi to w sobie trzymac ale na szczescie moich dzieciaczkow nigdy przez to nie odepchnelam bardzo ich kocham i oni wiedza ze moga na mnie liczyc :laugh: :) ale mam tez takie momenty ze po uczuciu zdenerwowania ogarnia mnie rozpacz za pol godziny tryskam energia i chce wysprzatac cale mieszkanie haha :laugh: no ta huśtawka. Nastrojów mnie zalamuje troszeczke

9 lata 9 miesiąc temu #992277 przez iwkaa
ja tez mam takie huśtawki a ostatnio codziennie chandrę aż mi się wyć chcę!
Patrizia ja od kilku dni tez mam zgagę szczególnie wieczorami mnie męczy taki ciężar na żołądku i wogóle starcha mam przed tym jak mnie męczyło wcześniej Najem się na kolacje bo tak mi coś posmakuje a potem umieram z przejedzenia.....
Ja też bedę mieć pomiedzy moimi bąblami 5 lat różnicy mam nadzieje że Maja dobrze będzie się opiekować bratem teraz co chwile pyta co on robi jaki duzy jest i sięprzytula całymi dniami i pyta kiedy się w końcu urodzi :D to mam nadzieje że ta radość po narodzinach nie będzie na chwile :)

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #992279 przez Patrizia
Ja mam młodszą siostre o 5 lat i była moim oczkiem w głowie więc taka różnica jest chyba dobra bo to starsze dziecko jest juz rozumne :D
U mnie piękne słonko o 17 wyjazd do PL :D :D :D jeszcze zakupki obiad siostra popołudniu na kawkę przychodzi wiec zleci mi dzisiaj raz dwa :) jeśli chodzi o nastroje to mam tak czasem ze nie wiem skąd nagle jestem zła i mnie wszystko wkurza ale zaraz mi przechodzi na szczęście

MoNiQa89
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ksawerek(*)

Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia