- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale Wam dzieciaczki wyrosły! Piękne Cieszę się, że rosną, są zdrowe i wszystko gra.
Dawno mnie nie było, ale trochę czasu mało... Tosia rośnie, pierwszy miesiąc tutaj coś jej było ale co? Nie wie nikt.
Emilka chodzi od tygodnia do przedszkola niderlandzko-jezycznego i jakoś daję radę, chociaż dziś ma mały kryzys.
Ja siedzę sama całe dni - no z dziewczynkami. Chodziliśmy na spacery po 10 km, na rower po 15 a potem przyjechali w odwiedziny moi Rodzice, pojechali i... Się spieprzylo zdrówko
Duszenia w klatce, stajace serce, lek itp. Ekg nic, zdjęcie nic, krew raczej nic. Napięte mięśnie i depresja. Acha jasne... Kolejne ekg nic, echo serca coś tam małego ale granicą normy, jeden płat tarczycy ciut powiększony i muszę zrobić badania.
Dziś wynik holtera, w chwili złego samopoczucia miałam dodatkowe skurcze pojedyncze. strasznie się boję co to i skąd to tak nagle... Nie wiem co dalej.
Belgia na mnie źle działa, nie chce tu być ale mąż się nie godzi na nic innego..
Ściskam mocno maluchy i Was też.
Buziaki!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paalinkaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Dziewczyny macie jakies swoje typy krzeselka do karmienia? Cos polecacie?
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Paalinkaa ja mam po starszym krzesełko fisher price i drugie na wyjazdy z Ikei. Jakbym miała teraz kupować to tylko to z Ikei bym wzięła, male, łatwo się składa, super łatwo czyści. A to fishera to kloc który ma.pelno zakamarków do czyszczenia. Jedyne na plus dla fishera to wygląd dużo fajniejsze dla mnie od tego z Ikei
Jak tam Wasze maluchy się rozwijają. Artur opanował przewrotny z brzuszka.na plecy i odwrotnie, a teraz jeszcze zaczął czolgac się w tył, i kręcić dookoła i nawet nieźle mu to wychodzi, raz dwa i w innym.miejscu tyle że ja musze bardziej na niego uważać. Już się nie mogę doczekać aż chłopaki zaczną się razem bawić
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Paalinka my mamy krzesełka Chicco.
My już zaczęliśmy wprowadzać mięso, na razie w kupnych słoiczkach, ale przymierzam się powoli do gotowania mu jedzenia.
Mala Eryk spi coraz mniej w ciągu dnia, ale ogólnie myślę ze ok 14-16h na dobę spi.
- balbina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
A znacie jakieś kaszki bezmleczne? Bo jakoś trafiam na same z mlekiem juz. Kiedyś w sklepie ze zdrową żywnością kupowałam takie różne jaglane, gryczane itp. Tylko nie wiedziałabym ile tego dodać do mleka żeby była odpowiednia porcja.
A jeśli chodzi o krzesełka to szczerze polecam krzesełko Agnieszka, firma Klupś. One są drewniane, bardzo solidne, stabilne, niesamowicie wytrzymałe. Synek miał brązowy, z żyrafką, a teraz widzę że są też białe i na takie mam ochotę. Nie do zdarcia. A potem może służyć za biureczko z krzesełkiem. Bo takie małe krzesełko można zdjąć z wysokości i jak jest starsze dziecko to ma po prostu takie swoje krzesełko, stojące na podłodze. bardzo sie sprawdza.
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- balbina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Artur powoli zaczyna dupkę podnosić do pozycji na czworaka i próbuję odwracać się do siedzenia, ale jeszcze mu nie wychodzi Jeszcze trochę raczej poczekamy z tym
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
eryk tez rak dupke podnosi, może niedługo zaczna raczkować, chcoiaz to chyba wcześnie jeszcze.
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa