BezpiecznaCiaza112023

Gdzie się podział wątek testów owu??

10 lata 1 miesiąc temu #939960 przez ferritka
Aaaa wiedzialam,to specjalnie żeby mi cisnienie podniesc zebym urodzila B)

julka,zabilas mnie B) cos Cię podejrzewalam po cichu :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Podziękowania: julka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #939966 przez ulka1983
Julka niegrzeczna dziewczynka ;)

ja trochę naskrobałam w odpowiedzi na wasze posty to wrzucam co se będę żałować jak już tyle napisałam :P

Moof mnie tez to wszystko dziwi bo skoro według nich mam cukier w normie i nie trzeba go nawet kontrolować to po co mi dietę cukrzycową kazali stosować :S eh powoli to ja już wysiadam z tym wszystkim :whistle: na następnej wizycie zapytam jeszcze swojego lekarza i może do diabetologa da mi skierowanie B) u nas w szpitalu wszyscy jedli to samo :sick:

Ada taka pewna jesteś
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Zancik no pozmieniało się tylko się zastanawiam jak tłumaczą to tym którzy leczyli się wcześniej a teraz nagłe ozdrowienie bo normy się zmieniły :S

dziękuję wam wszystkim za gratulacje jesteście kochane :kiss: muszę się rozstać z obrączką bo cały czas mi świksuje i wciska kity że chłopiec będzie :laugh: :P jak ja się cieszę że będzie w ogóle dziecko bo jak się napatrzyłam znów szpitalu na różne sytuacje typu obumarcie ciąży w 13 tc czy śmierć w 39 tc to jestem naprawdę wdzięczna Bozi i nawet same córy mogę rodzić :lol:

Mesy jak dentysty nie ma to chodź ja ci ząbek wybiję bez problemu :whistle: no chyba że leczyć chcesz to się nie podejmuję :P

Natkka też chyba tak zrobię i pójdę do specjalisty :) nie było cię z nami ale Gwiazdka w ciąży jak modelka wyglądała i nie jedna jej zazdrościła a ja to na pierwszym miejscu :laugh:

Jalka jak zwykle konkretnie i na temat :silly: oczywiście artykuł się przydał i jestem zdziwiona bo rozumiem gdyby normy weszły tydzień temu jak mi wciskali a się okazuje że już duuuużo wcześniej :angry: no i według tych danych i nowych norm to z moimi wynikam powinnam mieć rozpoznaną cukrzycę ciążową bo mam przekroczone normy po 2 godzinach a te poprzednie badania co wykonywałam w laboratorium to normy były przekroczone po 1godzinie i po drugiej też :side: szkoda gadać B) ej z moim emkiem też bym pomyślała że coś nie tak jakby niespodziankę zrobił :laugh: jak długo możecie z tym refluksem się męczyć ?

Ferr Kuba uwolniony? o jednak nie ale to nie moja wina :P wiesz co w sumie się ciesz bo dziewczyna urodziła w 33 tc i tylko strach i niepewność chociaż mały ważył 2100 a tak to Kubuś podrośnie ;) tyle tu jestem ale nie mam pojęcia jak ciocia Ferr ma na imię :blush:

Ann wiedziałam że w sprawie chusty doradzisz pamięć mnie nie zawiodła :silly: a ta twoja to jaka ?

Gwiazdka cicho bo mąż usłyszy i mu się spodoba :silly: a podobno Pauliny to niezłe ziółka są ;) :laugh:

Aggi święta racja najważniejsze że dzidziuś zdrowy a mnie to mogą kopać z każdej strony i nie poddam się :silly:

Monia ja też mam takie wrażenie że mnie olali :angry: a potrzebne było skierowanie do diabetologa czy przyjmie bez ?

a potem się
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
i więcej nie doczytałam :angry:

10 lata 1 miesiąc temu #939967 przez Ada2424
Ulka :laugh: :laugh: no od samego początku jak pytałaś co kto u Ciebie obstawia to Ci pisałam, że ja stawiam na dziewuszke B) i tak też jest :) ale najważniejsze,że zdrowe ;)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #939969 przez zancik
Ulcia no dziwne to wszystko ale co my możemy tylko się podenerwować i tyle :( Oj ciekawa jestem jakie imię wybierzecie dla malutkiej :)

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #939971 przez ulka1983
Ada najważniejsze że się w końcu udało i będzie dziecko taki mały cud :) teraz mi powiedz jakie mam liczby w totka skreślić ;)

Zancik po weekendzie powinna decyzja zapaść już ostatecznie :) a imię Jaśmina podoba się chyba tylko mi bo jak w szpitalu dziewczynom mówiłam to nawet nie słyszały o takim :laugh: no i oczywiście tego nie damy no chyba że mężowi coś zrobię i nie będzie miał prawa głosu

wybieram kołyskę może po niedzieli zamówię :silly: powiedzcie mi dziewczyny te co były w czasie ciąży w szpitalu czy dostawałyście zastrzyki celeston na szybsze rozwijanie płuc u dziecka ???

10 lata 1 miesiąc temu #939974 przez gwiazdka2014
Ile ja sie nwszukalam naszego watku... nieladnie...

Ferr przeczytalas to o srodkach chemicznych co ci pisalam..

Ula ... sa sa ... fajne babki... zwlaszcza skromne... zdecydowanie ha ha ha

Aggi dla ciebie

Załącznik nie został znaleziony

Załącznik nie został znaleziony

Pisze z tableta i nie moge/ nie umiem ukryc zdjec

10 lata 1 miesiąc temu #939979 przez zancik
Julka hahahahah :laugh:
Gwiazdka no cudny jest tak jak wszystkie forumowe dzieciaczki :kiss:

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #939980 przez ferritka
Julia toz to Leo z kubasa B)

gwiazdka :kiss: tak tak...ja to w ogole nie uzywam takiej chemi tylko soda ocet I olejek...kibel domestosem myje kregiel :kiss:

antek boski

Kuba Maly Kregielek <3

Podziękowania: julka

10 lata 1 miesiąc temu #939986 przez joanna1991
kurde nie wiedziałam co się dzieje bo nie mogłam was znaleźc, a już tak fajnie było :D

Ula piękne imię wybrałaś :)
Podziękowania: ulka1983

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #939987 przez ulka1983
Gwiazdka taki skarb chcesz ukrywać słodziutki :kiss: znaczy niedżeczne ;) czyżbyś proponowała Ferr sprzątanie :laugh:

Julka że prywatnie banknoty potrzebne to wiem bardzo dobrze ;) oby szybko mu przeszło bo biedactwo się męczy :unsure:

Joanna chyba tylko mi i tobie się podoba i jeszcze moim dziewczynkom :laugh:

10 lata 1 miesiąc temu #939992 przez Ada2424
Ulka żebym je znała to już bym milionerką była :lol:

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #939993 przez gwiazdka2014
Ferr no...

Zabraniam uzywac srodkow chemicznych wszystkim ciezarnym!!!

Ula.. modelka hihi wez... no dobra ... chociaz raz sie zgodze ha ha

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #940011 przez Mirella
Nawet Was nie próbuję nadrabiać bo to bez sensu, gratuluję komu się należy, a przyszłam tylko powiedzieć, że jest średni sens pisać do moderatorek, jedna już dawno nieaktywna, a druga ma dwoje dzieci z czego jedno maleńkie więc się mniej udziela. Najlepiej napisać do Piotra albo do Katarzyny, a w ogóle najlepiej zostawić prywatną wiadomość na fb, na to najszybciej reagują.

Edit: chcialam dla Was odnaleźć konta Katarzyny lub Piotra i wyglądają na usunięte.... coś tu niedobrego w powietrzu wisi....

Edit jeszcze raz, Katarzynę znalazłam metodą chałupniczą, bo wyszukiwarka nie była łaskawa www.zapytajpolozna.pl/forum/forum/profil/67-katarzyna ale i tak uważam że lepiej na fb
Podziękowania: moofka, majka1987gnoWlkp

10 lata 1 miesiąc temu #940013 przez Malinkowa
Myślałam że to mnie tylko wyrzuciło z forum. Tworzymy od nowa. Nowe - stare historie. Każda będzie na bieżąco.

10 lata 1 miesiąc temu #940014 przez MARI
No własnie co z tym wątkiem testów owu gdzie jesteście?????

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka