BezpiecznaCiaza112023

Gdzie się podział wątek testów owu??

10 lata 1 miesiąc temu #940208 przez mesy

aggi napisał: mesy toż to kawał chłopa musi pojeść :D maks zjada 130 co 3h :P czasem 160 :P

Zamien sie dzieckiem hahahah wiesz na tym samym powietrzu to duzej roznicy nie zobaczysz :P no procz znikajacej ilosci mleka :P mam nadzieje , ze sie zatrzyma w koncu z tym na jakiejs ilosci :P musze kuzwa uruchomic dwie duze butle , bo te male to nie starczaja :/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #940211 przez zancik
U mnie też się rozpadało :( oj jak dobrze,że już ogarnęłam chałupe jeszcze musze rozpalić w piecu :angry:
Joanna właśnie jak tam @ ? niech spada na długi czas ;)
Natkka a Ty nie długo testujesz :woohoo:

10 lata 1 miesiąc temu #940212 przez natkka
chciałabym już jak najszybciej coś wiedzieć, wiem co prawda że powinno się zrobić w dniu spodziewanej miesiączki, ale zastanawiam się nad wtorkiem :D

10 lata 1 miesiąc temu #940216 przez zancik
Natkka zrobisz jak będziesz chciała ja czekam do ostatniego dnia bo boję się,że znowu będzie taka sytuacja jak ostatnio :( Na pewno mi będzie ciężko wytrzymać,ale jakos dam radę ;)

10 lata 1 miesiąc temu #940218 przez MARI
Hejka :) prawda pogoda dzis nie napędza do niczego, tylko leżakowania pod kocykiem.
My dziś z moim mężem wybieramy się na imprezę i zapowiadają się tańce :laugh: lubię takie imprezy, wogóle to ten weekend jakiś ciekany :laugh: bo jutro znów jedziemy do mojej siostry, mój chrześniak Krzynio ma roczek :)
JOANNA no właśnie jak tam testa nie powtórzyłaś?

10 lata 1 miesiąc temu #940222 przez MARI
AGGI foch już ci przeszedł na forum? :)

10 lata 1 miesiąc temu #940224 przez aggi
MARI nadal mam FOCHA przez wielkie EF :sick: wkurzyłam się serio. :pinch:

mesy hahahha już widzę minę Patryka jak mu ciśniesz z dużej butli a tam połowa pusta :P Dasz mu dużą to zarząda 260ml :evil:

fajnie testowo się tu zrobiło ;)

Ciiiicho sza ale dałam dzisiaj Maksowi trochę startej marchewki do takiego silikonowego smoczka gryzaczka z dziurkami :P Pociumkał, zadowolony był, a jak chciałam wyjeść to co zostało to marchewka była sucha. Wyciumkał cwaniak cały sok ! Teraz czekam czy nic mu nie będzie :woohoo:

10 lata 1 miesiąc temu #940227 przez natkka
zancik w związku z moją pracą zajście w ciąży byłoby baardzo niemile widziane, więc znając nasze szczęście to właśnie będzie ten cykl :] więc chciałabym już coś wiedzieć :D

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #940229 przez mesy
aggi haha tego sie obawiam :P ale w male nie wchodzi taka zawartosc jaka żąda :P

aaaaa tez chce Patrykowi dac w 3 mieisacu :P jal on tako zarlok :P

Mari zazdraszczam imprezy :P jessssu jak ja bym poszla sobie poskakac :P

ejjj T sie wczoraj piwa napil i nie uwierzycie , ale wypil to piwo godzina 21 a on obraca sie na bok i mowi ide spac buhehehehe powiedzialam mu ze ma zakaz picia jak go tak jedno piwo zmoglo hehehe

TEGO JUZ ZA WIELE...TERAZ JA MAM FOCHA NA FORUMA :evil: kurde ZNIKL WATEK WRZESNIOWEK :( :( :(

Ulka chcialam Ci powiedziec , ze wyprowadzilam Patryka z kolyski.....Kołyska spakowana , lezy w.piwnicy i czeka na rok 2016 az bedzie kolejna ciaza :P
Biedny spal w niej na sledzia haha on za szybko rosnie :blink: teraz ma turystyczne w sypialni rozlozone.....a w dzien spi u siebie ..... te turystyczne w sypialni to dla mojej wygody , bo w nocy nie chce mi sie dybac do drugiego pokoju :P

10 lata 1 miesiąc temu #940237 przez Asiaa
Mnie również zaskoczył brak naszego wątku :huh: i juz myslalam ze nie potrafię go odszukać, a po prostu go wcielo, widocznie został porwany przez UFO :S

Zostajemy tu czy zakładamy jakiś inny watek? :)

Gwiazska Antek słodki jest :) Chudzinka dobrze pisze, weź sobie to do serca :kiss:

Chudzinka tez się pisze na zaskoczenie w jednym z pierwszych cykli skoro jesteśmy teraz tu "nowe" B)

Moofka Zosia niczym angielska arystokratka :laugh: bo to one najczęściej lubuja się w dziwnych nakryciach głowy ;)

Czyżby miały być masowe zaginięcia wątków? :dry:

10 lata 1 miesiąc temu #940287 przez joanna1991
Dziewczyny u mnie nadal brak @
test powtórzę w poniedziałek rano tak jak kazał mi lekarz... jejku jaka ja jestem ciekawa.
Co najlepsze dziś z ciekawości usiadłam i sprawdzałam swoje wyniki tarczycy i mam w normie bo norma jest do 4,0 a ja mam 3,0 a jak miałam zaburzenia miesiączkowania to tarczycy wynik wtedy miałam prawie 6,0 więc nie sądzę żeby to była przyczyna tarczycy, jakieś takie dziwne mam przeczucie że to może jednak moja fasoleczka :*

10 lata 1 miesiąc temu #940295 przez natkka
Joanna trzymamy kciuki, żeby to była fasolka :)
Podziękowania: joanna1991

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #940299 przez ann-sunshine
O żesz w mordę! Ale się was naszukałam. Dwa dni i to z podpowiedzią staraczek mi to zajęło.

Mnie jakies poltora tysiaca postow zniklo.

Moof ale żeś Zosie uchwycila. Bomba

Gwiazdka jak zawsze Chudzinka dobrze pisze. Zapewniam ze w duzej mierze to tylko hormony, aje jak nie dajesz rady to uderz o pomoc. Baby blues i depresja poporodowa istnieja, a w naszym kraju to nadal często temat tabu. A wy macie troszke przejsc szpitalnych za soba i to dodatkowo nie pomaga w dojsciu do siebie.

Joanna dalej zaciskam kciuki

I za reszte superbabeczek też
Podziękowania: joanna1991

10 lata 1 miesiąc temu #940313 przez gwiazdka2014
Ann :*

Wy jestescie moja pomoca :*

POMOCY KOLKAAAAA

10 lata 1 miesiąc temu #940318 przez moofka
Ada remont idzie cały czas do przodu, teraz kładą gładzie. kuchnia zamówiona, teraz czas zamówić kibelki i inne takie do łazienek :whistle:

natkka kiedyś testowałyśmy jak nam netmama pozwalała :woohoo: www.netmama.pl/magazyn/planowanie-rodziny/kalkulator-owulacji/

Asiaa hehe racja kapelusz w sam raz na Ascot :woohoo:

Ann lepiej późno niż wcale ;)

Gwiazdka u nas bobotic plus biogaja były w użyciu, plus dźwięk suszary z yt.

kurna chyba
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
bo licytuję z milion rzeczy dla Zośki na allegro :blink:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka