BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

13 lata 4 tygodni temu #245575 przez chłopek
asia ja w pierwszej ciazy wiedziłam że jest chłopak, byłam tego pewna no i jest mój kochany Ksawuś, miałam smaki na słone, ostre, na śledzie których nie lubie, a teraz na słodkie mnie ciągnie i ogólnie inaczej jest. moja mama mówi że bedzie córka zobaczymy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 tygodni temu #245581 przez Insomnia
Chłopek mama mamą ale co Mirella mowi? :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 4 tygodni temu #245584 przez chłopek
insomnia no Mirella mówi że chłopak

13 lata 4 tygodni temu #245604 przez bidol
hej dziewczyny :)
ile Was już jest??
bo lipcówki rosną w siłę :)
jest nas już 9 :ohmy: :lol:

13 lata 4 tygodni temu #245638 przez rybka19834
hej dziewczyny!!!Ja od wczoraj wieczorem mam mdlosci masakara nie moge nic jesc jedynie zupa jescze mi podchodzi odrzuca mnie od wszystkiego...Hmmmmm moze to i dobry znak ale mam juz dosyc heh...A tak ogolnie to na nic nie mam ochoty,mam ogolny nielad w domu przydaloby sie posprztac ale daruje to sobie:)A z tym czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka to kszatlt brzucha nic nie mowi,ja bylam gruba jak slon z moim dawidkiem i brzuch mialam na boki rozlany wiec powinna byc dziewczynka a jest chlopczyk,ale tak jak chlopek mowi tez mialam smaka na kwasne i ostre rzeczy;)A ja obojetnie co bede miala oby zdrowe i to najwazniejsze,chociaz dziewczynke mozna ladnie wystroic hmmmm:):):):)
3majcie sie

13 lata 4 tygodni temu #245648 przez chłopek
rybka ja tez na poczatku nie miałam ochoty nic jest caly czas miałam mdłośc, a teraz jem jak głupia

13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245666 przez Madeline
Jak mój mąż był 2 tygodnie w Holandii w pracy to ja praktycznie te 2 tygodnie przespałam, otwierałam lodówkę była pełna, ale dla mnie nic ciekawego nie było, bo mnie mdliło na sam widok. A teraz? Nie ma dla mnie rzeczy nie do zjedzenia :) Nawet cebule lubię, a kiedyś jej nienawidziłam. Jedynie na co do tej pory źle reaguje to jest żółty ser, a szczególnie tosty z żółtym serem... Blleeee... Ten zapach, fuj... A teraz jem przynajmniej co 2 lub 3 godziny, bo taka głodna jestem, staram się jeść w małych ilościach ale częściej.

A ja się boję, bo dziś prawie w ogóle mnie piersi nie bolą, a niedawno tak bolały, że nawet stanik przeszkadzał a żeby ktoś przez przypadek dotknął lub nawet ja sama, to ała... A teraz? Nic, kompletnie nic :(

13 lata 4 tygodni temu #245672 przez rybka19834
Madeline nie przejmuj sie ze cie piersi nie bola,mam tak samo przedwczoraj mnie nie bolaly wczoraj bolaly a dzis znow nic hmmmmm zakrecone to...ale tez schizuje tak jak ty,ale widac ze to normalne kazda z nas tak ma zdaje sie ze objawy ustepuja a tu znow wracaja ajajajajj my to sie mamy ale jeszcze troche i powinno sie wsio ustabilizowac;)

13 lata 4 tygodni temu #245673 przez chłopek
madeline mnie wogóle piersi nie bolą, i wogóle nic mi nie urosły, z synkiem jak byłam w ciazy to chyba z 2 rozmiary mi sie powiekszyły

13 lata 4 tygodni temu #245676 przez Madeline
Ja zauważyłam, że urosły bo te staniki co mam to są ciut przyciasne. Ale nie jest jeszcze aż tak źle :)

13 lata 4 tygodni temu #245884 przez zuzek144
a mi urosło WSZYSTKO!! :ohmy: przeistaczam się w wieloryba :dry: no ale nie ma się co dziwić...jak się je, to sie rośnie :angry:

13 lata 4 tygodni temu #245933 przez asia886
mi urosły piersi to widac:-):-) a tak to urusł mi brzuch i waga skoczyła o 1-1,5kg wiecej więc jest tak sobie a jestem juz w połowie 12 tygodnia

13 lata 4 tygodni temu #246184 przez chłopek
czesc dziewczyny a ja mam od wczoraj wieczór straszną migrene :(

13 lata 4 tygodni temu #246191 przez zuzek144
współczuję :(

13 lata 4 tygodni temu #246284 przez martynka9996
Cześć dziewczyny
Chciałam dołączyć do waszego wątku mam na imię Martyna mam 28 lat. To moja 2 ciaża termin porodu przypada na 2012-06-08 moja pierwsza córeczka urodziała się 2005-06-08 jakiś zbiek okoliczności wyszedł :)
Chciała bym sie do was przyłączyć i dzielić razem wspólnymi doświadczeniami

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka