- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
gorla wiem co czujesz i lepiej dmuchać na zimne u mnie niestety nie był to śluz z krwią a czysto żywa krew w dużych ilościach a u Ciebie może akurat wtedy powinnaś dostać okres i organizm tak reaguje. Daj znać jak tam wizyta u Gina.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martynka9996
- Wylogowany
- gaworzenie
A jeśli chodzi o boleści to u mnie w miarę najgorzej jest jak gwałtownie wstanę i wtedy całe pod brzuchem i w pachwinach mnie rwie a tak to jest ok nawet juz porzadki na świeta zaczełam robić okna sobie pomyłam kurze pod meblami pościerałam a mężusia wygoniłam do trzepania dywanów
Obecnie jestem na zwolnieniu bo mam prace przy komputerze 8 godzin a od długiego siedzenia przy monitorze robi mi się niedobrze i mam zawroty a pracuje z klientami i tak głupio było co moment do okna dopadać śiwżego powietrza złapać. A juz nie mówię jak przyszedł jakiś taki taki nie wykąpany albo za dużo wypachniony woda kolońską to juz toaleta murowana więc teraz siedze w domu.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- gorla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
też mam nadzieję, że to nic, po prostu przemęczenie i stres dziś całą noc nie spałam przez wichurę a jak przymuliło mnie na sekundę to zaraz budziłam się z lękiem. Ale wolę iść
Mój małż chce wózek kupic już w tym roku bo potem na wiosne nie bedzie za co sezon na wsi się zaczyna... kurna oszalał..lepiej niech mi da kasę i schowam...taaaa ciekawe ile by zostało do czerwca
Wiecie co mam przeczucie , ze wcześniej urodzę, juz to pisałam. Moja babcia drugie dziecko urodziło wcześniej, mamy siostra tez - w 6 miesiącu, mama też mojego brata w 6. Może coś jest w tym, geny czy coś
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gorla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Kiedyś oglądałam na allegro, ale nie ma już jej, właśnie sprawdziłam
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
taki chciałam ale mężowi sie nie podoba
- martynka9996
- Wylogowany
- gaworzenie
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Byłam dziś na zakupach, u nas w mieście jest tragedia. Obeszliśmy z mężem całe miasto i ani jednego sklepu z odzieżą dla kobiet ciężarnych, tylko gdzieś jakieś dodatki. I tak oto kupiłam sobie 2 pary spodni z pasem na brzuch za 100 zł za pare !!! O zgrozo... Ale niestety musiałam kupić, bo nigdzie indziej nie dostałabym takich... :/ A muszę przyznać, że moje miasto nie jest małe... Ale za to kręgosłup mnie boli... Dużo dziś mieliśmy chodzenia... Dlatego zaraz kładę się do łóżeczka poleżeć. Z mężem śmiejemy się, że teraz możemy poleniuchować póki maleństwa jeszcze z nami nie ma
Gorla daj znać po wizycie u lekarza.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gorla daj znac jak po wizycie
- martynka9996
- Wylogowany
- gaworzenie
Madeline poszukaj faktycznie na allegro bo duży wybór jest.
To trzymajcie za mnie kciuki juz jestem spakowana mam nadzieje że długo tam nie zabawię jak wróce to się odezwę narazie papapa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam nadzieje ze szybko wyjdziesz i ze bedzie ok
wiem ze moja kolezanka miala problemy jakies z moczem i lezala tydzien ale była w 30 tygodniu
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Ja dzisiaj jestem po konsultacji telefonicznej z moim Ginekologiem w Polsce i kazał brać lek Duphaston (nie wiem czy o nim wcześniej słyszałyście jest to hormon progesteronu często przepisywany kobietą w ciąży na podtrzymanie), wypisał receptę i moja mam już mi wysłała czekamy na piątek na USG i lekarstwa.
Do tego trochę mnie pocieszył bo mama mu powiedziała że nie miałam żadnych bóli podczas krwawienia i do dzisiaj nie mam a na USG nie było żadnej krwi wokół dzidziusia a maluch rozwija się prawidłowo i Gin stwierdził że to bardzo dobrze rokuje szczególnie brak bóli i w takim razie jego zdaniem nie było objawów poronnych a przyczyną krwawienia mógł być po prostu jakiś krwiak lub pęknięta żyłka ale wiadomo diagnozy nie może postawić bo mnie nie badał.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ksawcio spi, mąż chrapie :)a ja sie umyłam i sprzatłam kuchnie i cos bym sie napiła ale nie wiem co, chyba zjem lody jutro musze jechac z Ksawciem na szczepienie, oj jak on tego nie lubi moze zapomnial jak to jest ostatnio miał chyba w 8 miesiacu