- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
chłopek a jak to badanie wygląda? Tutaj pewnie nic takiego nie robią :/ Chociaż ja nie wiem jak to u mnie będzie skoro w karcie jest wpisane że ciąża zagrożona to może mi zrobią więcej badań bo jak na razie to poza USG nic a nic nie miałam nawet tu Bety nie robią :/
A w ogóle jak się czujecie? Mnie dzisiaj głowa boli Tabletek staram się nie łykać choć wiem że mogę paracetamol ale po ostatnie sytuacji boje się czegokolwiek choć od wczoraj żadnych plamieni i mam nadzieje że już tak zostanie
A jutro już USG i będziemy wiedzieć jak tam nasz dzidziolek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
no mnie jak narazie głowa nie boli, na szczescie ja tez sie staram nic nie brac jak mnie głowa boli,
ja jeszcze wogóle Bety nie robiłam:) w testach mi wychodziło ze w ciazy jestem
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
koni a ty gdzie mieszkasz bo pewnie pisałaś ale nie pamietam
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja mama normalnie mnie wkurza z tą swoją gadką że traktuje swoje dziecko jak jajko i się nim zbytnio przejmuje bo ona jak była w ciąży to poszła dopiero w 5 miesiącu To jej mówię że jej nic nie dolegało to nie mała powodów do zmartwień a ja krwawiłam więc teraz się martwię o dzidziolka a ona dalej swoje i jej nie przetłumaczysz A sama mi wydzwania co pięć minut i pyta jak tam, czy nie krwawię i jak się czuję, nosz kur.. i to ja przesadzam
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jak sie czujesz?
ja czasem tak jem że nie wiem co by tu jeszcze zjesc, a czasem na nic nie mam ochoty
- gorla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja się jakoś zbieram, ale ciężko mi idzie, wyję sto razy dziennie,a dziś mąż sie rozkleił przez to moje płakanie
Za 3 tyg. mam odebrać wyniki badania histopatologicznego, może coś powiedzą. Mam nadzieje, ze oki będzie i za 2 miechy zaczne się starać od nowa. Sam zabieg to był pikuś, gorsze było w nocy jak dostałam skurczy o północy i normalnie urodziłam zarodek. Bolało mnie cholernie. Rano już nic nie bolało , jedynie serduszko, ale natura wie co robi i tak miało być.
Cieszę sie, ze u was super , oby tak dalej
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do samopoczucia to czuję się dobrze choć teraz mnie troszkę brzuszek pobolewa bo mnie wzdęło chyba po jedzonku ale nie jest to jakiś mocny ból więc da się wytrzymać
gorla cieszę się że tak do tego podchodzisz i już trzymam kciuki za kolejne starania :* Ja sobie nie wyobrażam właśnie tego momentu urodzenia w takich okolicznościach zarodka to musi być przerażające Dobrze że tak szybko doszłaś do siebie :*
- gorla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja za to zaczynam panikować przed jutrem i USG a w szczególności boję się tego że w sobotę każą mi wrócić do pracy
- gorla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na dzień dzisejzy mówię , ze za 2 miesiace, bo chcę juz teraz być w ciaży!! ale wiem ze nie moge , zaa jakiś czas będe inaczej mówić. Jak narazie czekam na wyniki badań ok. 20 grudnia potem 2 @ i ide do gina . Ale za którym cykle sie uda to nie wiem. Na Oliwke czekalismy 1,5 roku aż sie udało z pomocą leków hormonalnych. Teraz udało się po 6 cyklach ...
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U Ciebie będzie na pewno szybko często jest tak że po poronieniu kobiety szybko zachodzą :*
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Asiu będzie dobrze, ale zaraz do nas pisz jak tam badanka Ci wyszły.
Koni mnie też brzuch pobolewa, ale ja myślę, że to jest bardziej od jelit, bo niestety dopadły mnie zaparcia. Was tez?
Kochane, ja ciagle w lozeczku, wczoraj bylismy ogladac tylko to mieszkanko i musze przyznac, ze masakra... Takze odpada i czeka nas szukanie dalej. Czuje sie lepiej, goraczki juz nie mam, tylko katar i troche oslabiona jestem, ale mysle ze do poniedzialku mi przejdzie zupelnie. Kuracja miodowo-herbatkowo-cytrynowa pomaga
Nie mam ochoty na jedzenie przez ta chorobe, ale musze co jakies 2 godzinki cos przekasic, bo umieram z glodu. Staram sie jesc zdrowe rzeczy, bo np na slodkie czy chipsy to nie mam ochoty w ogole. A jak to u Was jest?
Mnie meczy i nie daje sie wyspac wstawanie w nocy siusiu, bo rano budze sie zmeczona. Min 2 razy. No, ale jak trzeba to trzeba nawet i z 10 wstane, wazne zeby dzidzia byla zdrowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gorla kochanie ja trzymam za ciebie kciuki, bedzie ok. tak jak napisałaś natura sama wie co robi. tak ja pisały dziewczyny na staraczkach luty to dobry miesiac i sie uda
ja własnie wstałam zasnełam z Ksawciem, teraz ide śniadanko zrobić no i pasuje dom ogarnać a mi se tak nie chce. mi mąż wczoraj powiedział że juz widac ze mam ciażowy brzuszek, tak jasne chyba sadełko sie powiekszyłó no ale po woli mnie spodnie cisna.
Madeline no to dobrze że herbatki działają
Asiu wsztstko bedzie ok