BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 1 miesiąc temu #462887 przez nataleczka_92
Kochane doradzcie mi-bo skończyła mi się umowa w plusie i niewiem czy przedłużać tu czy wziąć np w orange? Tylko się tak zastanawiam,bo mój K ma jeszcze 10miesięcy w plusie to jakbym wzięła teraz w innej sieci to drogie sms itp

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #462906 przez chłopek
ja nie polecam orange, ja bede brała w plusie mam teraz w play i zadowolona jestem

12 lata 1 miesiąc temu #462907 przez chłopek
a wiem ze jak w plusie sobie przedłuzasz to oni fajne oferty maja bo moja mama ma juz chyba z 10 lat plusa

12 lata 1 miesiąc temu #462916 przez Kasiulka
Nataliajak Jaś pięknie siedzi! No nie mogę się napatrzeć! A tak poza tym to obczajałam dziś Twojego fejsa i muszę Ci powiedzieć że jesteś prześliczna! piękne masz zdjęcia te w czerwonej szmince! bardzo ładny makijaż sobie robisz :)

chłopek jak będziesz miała fotki to wstaw koniecznie i się pochwal :) ale się cieszę z gorli! gratulacje dla niej ogromne :)

nataleczka
ja mam w plusie - tydzień temu przedłużyłam ofertę i jestem mega zadowolona - mam świetny telefon htc desire :) myślę że było warto, z usług plusa korzystam już od 10 lat (!!!!) i nigdy nie narzekałam :)

12 lata 1 miesiąc temu #462920 przez nataleczka_92
Dziewczyny no ja już chyba 3raz będę przedłużać umowę:) Kasiulka a masz w plusie mix na kartę czy abonament?

12 lata 1 miesiąc temu #462965 przez Kasiulka
ja mam mix :)

12 lata 1 miesiąc temu #462973 przez nataleczka_92
Kasiulka no ja też mixa mam:) więc chyba tak przedłuże nadal w plusie żeby mieć z mężusiem nadal kontakt;)

12 lata 1 miesiąc temu #462990 przez chłopek
a wiem ze jak w plusie sobie przedłuzasz to oni fajne oferty maja bo moja mama ma juz chyba z 10 lat plusa

12 lata 1 miesiąc temu #463173 przez Joanna
My z mężem jesteśmy w play na abonament i jesteśmy bardzo zadowoleni :) ja płacę miesięcznie 59 zł, a dostaje na konto 100 zł do wygadania na miesiąc i mam darmowe rozmowy i smsy do wszystkich w play :) kiedyś miałam w plusie, ale nie byłam zadowolona, miałam wówczas na kartę mix'a, smsy były po 30 gr, masakra :cheer:

12 lata 1 miesiąc temu #463223 przez Natalia^^
Kasiulka jest mi bardzo miło :blush: . Wy z córcią również laseczki jesteście. :)

Mikrofala mi siadła :angry:

12 lata 1 miesiąc temu #463225 przez nataleczka_92
Joanna ja w play nikogo nie mam:( my z mężusiem kupujemy sobie co miesiąc pakiet za 10zł na rozmowy bez limitu i za 5zł pakiet sms i nam starcza:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #463239 przez Koni
Witam mamusie bardzo późną porą :)

Nie mam kompletnie czasu na nic :angry:

Kacper po szczepieniu strasznie marudzi więc nie mogę się ogarnąć :(

Poza tym chyba nowe jedzenie go męczy bo wczoraj mieliśmy w nocy ból brzuszka i obudził się po północy i zasnął dopiero ok. 3 choć ja mu cycusia dawałam żeby zasnął a mąż lulał na rękach i w wózku dopiero o 3 jak go karmiłam zasnął i na szczęście spał do 7:30. Rano jak zrobił kupkę w końcu to musiałam go pod kranem myć :lol:
Do tego pojękuje mi przez sen więc pewnie i zęby go męczą :(

Ja w sumie dopiero ogarnęłam prasowanie bo z siostrą na skypie się zgadałyśmy :)

rybka dziękuję bardzo za komplement :kiss: Chciałabym żeby było tak jak mówisz ale ni grama nie czuję się teraz seksowna ani ładna szczególnie z tymi rozstępami na brzuchu ale dzisiaj kupiłam jakieś cudo na rozstępy już istniejące i zobaczymy czy coś da efekt ma być po 4 tygodniach :unsure: Chciałabym znów wyglądać jak podjecie choć nie byłam super szczupła to rewelacyjnie się z tym czułam ale karmienie powoduje że jestem bardziej głodna a do tego nie mogę stosować się do diety w 100% bo nie zawsze mam czas i nie zawsze mogę zjeść to co mam w diecie ale jak tylko przestanę karmić (choć nie wiem kiedy to nastąpi przez nietolerancję mleka :S ) to wtedy schudnę!

asia ja też mam taki bujaczek jak Joanna pokazała :)

Ja mam w PL kartę z orange ale mam ją już z 14 lat i trzymam ją dla numeru bo wszyscy wtedy wiedzą na jaki mają dzwonić jak jestem w PL więc nie pomogę z abonentami :P

Joanna portret śliczny :)

Ok uciekam bo mały się wierci a ja mam ochotę się wykąpać :huh:

12 lata 1 miesiąc temu #463254 przez asia886
cześć dziewczyny ja ja znów w pracy
:-(

Małą siedzi cały czas z moja mama jak jestem w pracy bo narazie mieszkamy u moich rodziców. wszyscy sie zgadzaja a męża mam bardzo cudownego:-) ale tak naprawdę to marzy mi się domek mały z podaszem jednorodzinny z małą działką na warzywka:-) pochodzę ze wsi i nie chce mieszkać w mieście.
kochane ciężko jest w pracy bez małej:-( jeszcze muszę pisać pracę magisterską i wogóle zjazdy dobrze że ostatni rok studiów:-)

12 lata 1 miesiąc temu #463256 przez asia886
a dla gorli gratulację:-)

12 lata 1 miesiąc temu #463260 przez asia886
moja Lenka tak sobie wieczorami lubi rozmawiać jakby pracowała w operze:-) jak wracam z pracy to obdarza mnie ślicznym uśmiechem a ja sie bardzo cieszę w srodku że mam taki skarb całe noce nam przesypia:-) my ze szczepieniami mamy koniec dopiero jak skończy rok. a wy na badanie bioderek to jeszcze jedziecie? bo mi pediatra mówił że kolejne badanie za rok.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka