BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 5 miesiąc temu #461510 przez chłopek
joanna ten starszy ma gorączke ma zapalenie migdałów, a Sebek ma 37,3 wiec nnie jest źle mam nadzije ze nie bedzie wieksza

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #461511 przez Koni
chłopek u nas też gorączka po szczepieniu :( Dzisiaj rano miał 38.3 a teraz utrzymuje się tak 37,6 :( A jak Ksawcio?

iwonka_wwa koleżanka mi dzisiaj mówiła żebym małemu wprowadzała małe ilości np.10ml z moim mlekiem ale teraz już mu się boje podawać więc poczekam na wizytę u lekarza ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Joanna w sumie to niewiele wiem tylko tyle że się zadławił i na pewno mlekiem bo ma 13 dni więc nic innego nie je więc pewnie mu się ulało i tym się mógł zadławić :unsure:
Mam nadzieje że koleżanka urodzi zdrowego maluszka!

Za chwile mi koleżanka syna przywiezie bo jadą na koncert dobrze tylko że jej mały ma już 9 lat i sam się sobą zajmie.

12 lata 5 miesiąc temu #461528 przez chłopek
koni no Ksawcio właśnie spi, Sebek tez cos marudny

12 lata 5 miesiąc temu #461702 przez Madeline
Hej kochane. U nas nocka masakra Olus obudzil sie koło 2:30 i prawie cala godz niespal, cos mu dolegalo, ale nie wiem co. Brzuszek mial miekki. Strasznie marudzil i nie szlo go uspic. A jak u Was?

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #461762 przez Kasiulka
dziewczyny piękne zdjęcia dodałyście!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

w ten długi weekend przeglądałam moją komórkę i znalazłam smsy od Was :) od nataleczki jak urodziła, i od iwonki :) jak to wszystko zleciało :)

Ja o ciąży dowiedziałam się 8 października, chociaż od początku czułam już że to to :)

Madeline Zuzia też się w nocy krecila :( chyba brzuszek ją bolał-mnie też boli .

12 lata 5 miesiąc temu #461855 przez Joanna
U nas też dzisiejsza noc kiepska... :( Ala zaczęła się wiercić po północy, a o 2.30 piła już mleko...potem obudziła się po 7.00 dostała smoka i spaliśmy do 9.00 :blink:
tak jest od trzech dni, może dlatego że Alicja robi sobie drzemkę od 16.00 do 18.00 a po 20.00 kładziemy ją spać, tak jak zwykle...może później Ją zaczniemy kłaść koło 21.00, albo odwidzi jej się ta drzemka :silly:
a ja chyba chora jestem, gardło mi wysiało a wczoraj mówić nie mogłam :dry:
jutro idę do lekarza :( oby tylko Alicja się uchowała :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #461898 przez iwonka_wwa
Witam kochane!

U nas dzisiejsza nocka już ok. Michaś poszedł spać o 20:30 i spał do 6:20. Więc wraca wszystko do normy..mam nadzieję. W dzień też aniołek.

Ja wczoraj z koleżanką, która ma córeczkę 1,5 miesiąca młodszą od Michasia poszlysmy razem z naszymi męzami do pubu. Wypiłam sobie 2 piwka i tak się spiłam, humorek miałam że hej :D Dziś Michaś pije tylko moje zamrożone wcześniej mleczko, żeby % się nie napił. Nie myślcie o mnie źle, tyle czasu nie piłam, tylko tak jednorazowo chciałam się odstersowac. Ale brakuje mi Michasia przy cycu, tej bliskości. Na kolejny taki wyskok zdecyduję się na sylwestra jak już Michaś będzie miał pół roku.

12 lata 5 miesiąc temu #461902 przez Joanna
rozłożyłam się na dobre, mam tylko nadzieję, że to nie angina :(
pospałyśmy z Alicją 1,5 godziny od 15.00-16.30, więc pójdzie normalnie spać i może prześpi noc spokojnie :) nie będę już czekać aż sama padnie o tej 16.00 wystarczy zabrać Ją w leżaczku do sypialni, zniżyć roletę aby był półmrok, pobujać Ją i śpi :)
dobrze, że mąż czuję się trochę lepiej to zajmuje się Alą, ja karmie, bo idzie mi to sprawniej :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #461916 przez chłopek
dziewczyny nie chce któras doładowania t-mobile 50 za 30zl ?

12 lata 5 miesiąc temu #461921 przez nataleczka_92
Hej laseczki. Mój K od nie pamiętnych czasów miał wolny weekend i miło go spędziliśmy;) pojechaliśmy wczoraj w południe do teściów na wieś a jak wróciliśmy to przyszło jego dwóch kolegów((opijali mieszkanko:)) po 23 zachciało nam się kebaba a że to blisko to szybko poleciałam po nie:) jak wróciłam a chłopacy byli już nieźle wcięci i rozwinęła im się gadka na mój temat:) że ładnie wyglądam-że jak mój K mógł mnie sama puścić tak późno itp. Widziałam że głupio mu się zrobiło i zazdrosny był;-) później były tulaski i rano również. Wogóle to mam straszna chęć na tulaski ciągle...hm nie pomyślcie tylko źle o mnie;) a Filipkowi napewno idą ząbki bo mega maruda z niego.

12 lata 5 miesiąc temu #461924 przez chłopek
nataleczka ja tez mam ciagle ochotę na tulaski:)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #461928 przez Kasiulka
Muszę pochwalić Zuzię-dziś zjadła prawie pół słoiczka marchewki z jablkiem ! To nasz rekord życiowy :)

Chlopek jak ksawcio? I jak sebka oczko?

12 lata 5 miesiąc temu #461975 przez Joanna

12 lata 5 miesiąc temu #461981 przez nataleczka_92
Haha to dobrze że nie jestem z tym sama bo już myślałam że coś ze mną nie tak:) bo po porodzie z Oliwka to seks mógł wogóle dla mnie nie istnieć

12 lata 5 miesiąc temu #462002 przez Koni
Kasiulka dziękuje :* choć ja się ze sobą dobrze nie czuję i muszę schudnac jeszcze 11,5kg mi zostało :(

Joanna zdrowiej szybko :kiss:

iwonka zazdroszczę zapasów! Mi dzisiaj pierwszy raz udali się ściągnąć 100ml mleczka za dnia ;) Też bym chętnie na sylwestra wypila podając małemu nawet mm ale jak wiadomo w jego przypadku skończy się to tragicznie więc ominie mnie nawet szampan :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka