- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Kasiulka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madeline
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Dziekujemy bardzo, za pamiec i zyczenia :-*
My dzis w nocy z pobudkami, ale to dlatego, ze wczoraj caly dzien praktycznie przespal.
U nas sniegu ani widu ani slychu

- Koni
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"

Kacperek mi właśnie przysypia

Mam tylko nadzieję że dziś nie będzie padać bo chciałam iść do miasta a muszę na nogach bo mąż do pracy na 12 a dzisiaj święto więc autobusy nie jeżdżą

- asia886
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
u nas ostatnio lenka ma problemy z zasypianiem nocnym chodzi spać o 21-22 ale jest wtedy bardzo marudna i mocno śpiąca a zasnąć nie może. ąż padniemy wszyscy ze zmęczenia
kochane nie wziełam tych 4 tyg dotatkowego macierzyńskiego bo musiałam wrócić do pracy bo bym pracy nie miała. chcieli mnie zwolnić. a teraz mam od listopada do grudnia na pełen etat a od stycznia do czerwca na pół etatu i dalej nie wiadomo czy będę mieć pracę

- rybka19834
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
U mnie po weekendzie ok.bylismy u znajomych z noclegiem,mialysmy z przyjaciółka plan porządnie sie zrelaksować hehe ale bylysmy takie zmęczone i obejdzone ze wypilysmy po 2 drinki i spać a z rana powrót i małego odebrać...wczoraj dałam mi trochę kleiku i Jabluszka no i nic sie nie dzieje więc dzis znow dam...kupiłam tez ta herbatke co wy dajecie melisa z jablkiem i powiem szczerze ze nie wiem co jest,ale pije ja bardzo chętnie a mleka nie:/ i planuje poczekać aż skończy mi sie te mleko to dam zwykle bo być moze nie smakuje mu...bo naprawdę jest okropne.dziewczyny czy wy czekalyscie równo do 4 miesiąca z podawaniem posiłków????wczesniej cos pisalyscie ze w pl ciuszki drogie.a ja byłam wczoraj małego obkupic to za cała torbę ciuszkow zapłaciłam 35$ fakt ze miałam kupony ale mimo wszystko...w pl to jest masakra!!!!
A tak ogólnie to nie za dobrZe tu sie dzieje,czekamy na nadejscie huraganu:( pociągi i autobusy nie chodzą a od 4 godz ani taxowki ani nic i wszystko pozamykane.ja sie zabezpieczylam w konserwy wodę pieczywo itd bo różnie moze być:/ juz mam stracha..
Koni ale ci dobrze ze kacperek tak śpi u mnie to zapomnij...
Madeline buziaczki dla aleksa :*
asia teraz na tym świecie to nic nie jest pewne:( dzis pracujesz a jutro juz możesz nie pracować...a z kim malutki jak ty idziesz do pracy ?
Nataleczka ale z oliwki panienka...i chyba do ciebie podibna maly zreszta tez;)
Kasiulka twoja zuzia sliczna!!!!!!!!
Joanna ja tez zadowolona z tej maty:) maly Polezy tam trochę i sam sie sobą zajmuje
Mamuski 3majcie za mnie kciuki żebym przeżyła he he....ale tak na poważnie to naprawdę zle sie zapowiada...

- Joanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię nad życie:*

odnośnie stałych posiłków - jabłuszko zaczęłam po kilka łyżeczek podawać Ali na 6 dni przed ukończeniem 4 m-ca, kaszki po troszku dawałam jak Ala miała skończone 3,5 miesiąca, ale minimalne ilości. Jeśli nie dopijała mleka, to do 30 ml dodawałam troszkę kaszki i zjadała

robiłam tak, ponieważ nie za bardzo chciała pić mleko...teraz to już w ogóle ma awersję do mleka ( pisałam w poprzednich postach ) także ratujemy się kaszkami, jabłuszkiem i dzisiaj Alicja zjadła troszkę marchewki i też Jej smakowała

- Kasiulka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
dziękuję za komplement w imieniu Zuzi

Joanna ja też kupiłam te zupki

asia886 w tym naszym kraju to jest parodia

madeline u nas śniegu też nie było. buziaki dla Aleksa

nataleczka jaka Twoja córa duża dziewczynka

iwonka ja nadal bardzo uważam na to co jem - nie tykam nic nie sprawdzonego - czyli jem bardzo skromnie. zazdroszczę Ci że tak wszystko jesz. ja zjadłam ostatnio trochę brokuła to Zuzia cały dzień cierpiała.
- nataleczka_92
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- Koni
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"

rybka koniecznie daj znać czy wszystko ok! Ją Kacperkowi zaczęłam podawać jak skończył 4 miesiące jedynie kleik dawalam tydzień wcześniej.
asia przykra sprawa z ta pracą

nataleczka fajnie że macie klucze szkoda tylko kotka

A kupiłam jeszcze małemu takie sliniaki ala koszulka bo mamy już 3 pajace marchewkowe

- Madeline
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
- nataleczka_92
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Joanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

my też już po pierwszym śniadanku i idziemy za zakupki, trzeba obiadek z czegoś zrobić

noc przespana, Ala ostatnio chodzi w humorze ( nie zapeszać ), mąż ma 4 dni wolnego, cieszę się bardzo

rybka daj znać co u Ciebie!
nataleczka co z kotką, ktoś ją wziął?
- nataleczka_92
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- rybka19834
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dziękuje ze sie o mnie martwilyscie:* jakoś przeżyliśmy,wiatr był w
Niesamowity,ale przespalam jakoś noc i oglądałam teraz w tv to huragan juz sobie poszedł,ale dalej nie ma życia bo wszystko stoi,pociągi autobusy...moj mąż znow dzis w domu siedzi dopiero pewnie jutro do pracy.
Nie wiem czemu ale mati budzi ni sie praktycznie co 2-3 godz w nocy,juz dosypywalam kleiku do mleka i dalej to samo...Wogole to moje dziecko w dzień śpi moze łącznie 30 min i to jak go bujam w wózku:/ a teraz juz sie zcwanil i nie chce siedzieć w hustawce...ajajaj
Czy wasze maluchy przekrecaja sie z pleckow na brzuch???bo moj od dwoch dni robi to bez żadnego problemu jestem w szoku...bo Dawidek robił rak w 5 miesiącu jak dobrze pamietam....i nie chce pić mi tego mleka ci mu daje i myślałam dać mu te zwykle enfamil ale boje sie moze jeszcze poczekam z miesiąc:/
- Joanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

rybka straszny ten huragan, ale dobrze, że sobie poszedł

moja Ala przekręca się na boczki oraz z brzuszka na plecki, ale odwrotnie jeszcze nie potrafi

wprowadzać kaszki

zacznij podawać mu troszkę kaszki...np. 30 ml mleczka i miarka kaszki