BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 1 miesiąc temu #463282 przez chłopek
hej ja jeszcze do 16 mam lakpa później pozyczam mamie,
nataleczka ja tez nie mam nikogo w play tylko mąż i dlatego zmieiam na plus bo rodzice maja i rodzenstwo,a mam drugi nr z orange i mi go orange doładowuje za to ze mam u nich net

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #463302 przez nataleczka_92
Hej mamcie u nas noc tragedia. Myślę że to ząbki wychodzą. Co chwila był płacz jak małemu wypadł smok. Nie chciał wogóle herbatki ani mleka tylko się darl. Ledwo przytomna jestem. Dziś jak wstalismy o 6 to znów krzyk noszenie i darcie ciągle. Wykończe się

12 lata 1 miesiąc temu #463341 przez chłopek
oj biedne te maluszki
u Sebka kaszel pewnie szczepienia nie bedzie

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #463366 przez magda__kielce
Hej u nas tez nocki kiepskie ostatnio bartek budzi sie z placzem a raczej piskiem, smoczek cg=hwilka mruczenia zasypaia i tak sie powtarza kilka razy plus 2,3razy jedzonko.
Cztalam co jedza wasze bobaski i jestem pod wrazeniem my powolutku wprowaadzamy nowe rzeczy narazie jestesmy na etapi zupy z marczewki i ziemniaczka, deserki to jablko,i jablko z bananem, i na noc do mleczka kaszki dodaje,do tego pije soczeki rozcienczane z woda:)

my idziemy jutro na szczepienie mam nadzieje ze bedzie ok bo mnie stresuja te szczepienia

a to moj maluszek i ja
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #463406 przez Kasiulka
Koni a co kupiłaś na rozstępy? Ja od kilku tygodni stosuję Le madr i powiem Ci że jest już efekt- nie mam takiego worka przed sobą, skóra już się niemal wciągnęła całkowicie. Napisali żeby stosować 3 miesiące. Dam mu szansę :)

nataleczka bardzo Ci współczuję kochana :( u nas z ząbkami się uspokoiło, ale odkąd Zuzia skończyła 1,5 miesiąca (!!!) to nawracają nam te ząbki ;/

magda_kielce ja chyba pierwszy raz CIę widzę :) wyglądasz super! a Bartuś jaki duży kawaler :) jeśli chodzi o wprowadzanie jedzonka to i tak jesteś dalej od nas - Zuzia nie tyka kaszki, ani butli. A wczoraj pierwszy raz jej podałam marchewkę z ziemniaczkiem i bardz jej smakowało :) banana z jabłkiem nie polubiła, jabłko samo zbyt kwaśne, jedynie marchewka jej pasuje. mam małą wybredę :D

12 lata 1 miesiąc temu #463525 przez nataleczka_92
A to Filipek z przyjacielem;)
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #463607 przez Madeline
Hej słoneczka :*

Jestem do czwartku z mężem i synkiem u teściowej.

W czwartek mamy usg bioderek (drugie) a w poniedziałek mamy trzecie (licząc z tym w szpitalu to czwarte) szczepienie.

Dzieciaczki macie śliczne i wy też jesteście pięknymi mamusiami :)

Oluś od kilku dni budzi mi się tylko raz w nocy, o 3 i dostanie butle i śpi do 7 a czasem do 8 :)

Kochane moje napiszcie mi ile podajecie mleczka swoim dzieciom? Mój synuś piję 150 ml co 4 godz a na noc dostaje 180ml z jedną miarką kaszki. I ile jedzą deserków bądź obiadków dziennie?

12 lata 1 miesiąc temu #463616 przez asia886
Zawsze lence szykuje 180ml mleka i je co 3 godziny. czasem rano zje posiłek i kolejny dopiero za 5 godz. czasem tak potrafi. nie zawsze wypija mi całą butlę czasem wypije 60ml, czasem 90ml, 120ml, i też róznica między posiłkami zazwyczaj jest 3 godziny czasek 4 a niekiedy 5 jak spi 2 - 3 godz. w połódnie obiad i na noc dostanie mleko z 1 miarką mleka u mnie dużo lenka pije wody a czasem herbatki

12 lata 1 miesiąc temu #463656 przez Kasiulka
nataleczka jak to fajnie wygląda :D ten królik jest taki duży jak Filipek :D

chłopek śniłaś mi się dziś! Trudno mi przypomnieć sobie szczegóły, ale sens był taki że spotkałyśmy się w Toruniu na zakupach przypadkiem :) Byłaś z Sebkiem i Ksawciem :) co za dziki sen :D

12 lata 1 miesiąc temu #463691 przez asia886
Kasiulka a ty mieszkasz w Toruniu?
Ja studiuje w toruniu a mieszkam w okolicach Inowrocławia

12 lata 1 miesiąc temu #463730 przez chłopek
Kasiulka ja nigdy w życiu w Toruniu nie byłam :)
a mój coś marudny daje mu cyca płacz jak by go łupili dałam mm wypił zaraz krzyk znowu mu dałam je, śmieje sie do mnie no to mu wzielam znowu krzyk nie wiem czemu taki jest moze go gardło boli bo mi kaszle

12 lata 1 miesiąc temu #463734 przez asia886
Lenka ostatnio miała katarek i lekki kaszel i powiem wam szczerze ze nam pomogła masć majerankowa. smarowałam jej pod noskiem i na wieczór smarowałam jej odrobinką klatkę piersiową i u nas wszystko ok:-)

12 lata 1 miesiąc temu #463741 przez chłopek
my na 16 jedziemy na szczepienie to go lekarz osłucha mam nadizeje ze ok bedzie bo Ksawery chory wiec od niego mógł sie zarazic

12 lata 1 miesiąc temu #463747 przez asia886
a zuważyliście już jakieś ząbki czy juz wychodzą?

12 lata 1 miesiąc temu #463751 przez chłopek
własnei u nas nic zero ząbków. a na lipcówkach u maluszków wychodz ząbki
na innym czerwcowym forum co siedze to juz 5 maluszków ma ząbki

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka