- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja mieszkam obecnie i studiuję w Bydgoszczy a pochodzę z pod Torunia
A koło Ina to gdzie mniej więcej? Mam przyjaciółkę z Bytonia koło Radziejowa,Dziadków męża we Wocławku, i kilka koleżanek w okolicy
chłopek a na jakim jeszcze forum czytasz?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
Mam tytanie jak robicie nie które treści że mogą tylko czytać zarejestrowani użytkownicy.
A jak na studiach kasia bo mi to się nie chce zostawiać czasem na cały dzień Lenki ale mam dobrze ze to ostatni rok magisterki to mam zjazdy raz w miesiącu czasem dwa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wczoraj byłam u lekarza z Michasiem, bo znów nam 7 dni kupki nie robił i już się martwiłam, ale lekarz powiedziała mi że ona ze swoimi dziećmi miała to samo. Potrafiły i 2 tygodnie się nie załatwiać, więc żeby się nie martwić. dzieci na cycu mają tak że kupkają albo bardzo często albo bardzo rzadko. Normuje się to po wprowadzaniu stałych pokarmów. zważyłam go i waży 8kg, wiec już tak z wagą nie pędzi bo w miesiąc przytył niecałe 600gram.
Oponkę też niestety mam i jescze ok 8kg na plusie :/
Asiu, niestety słyszałam że brzuszki słabo pomagają, ale warto róbować, na pewno nie zaszkodzą.
A żeby tekst był niewidzoczny to najpierw napisz tekst, a potem zaznacz i kliknij taką ikonke z dwoma ludzikami (10 ikonka od lewej).
U nas skok rozwojowy juz się choba skończył bo od dwóch dni Michaś aniołek. USmiecha się i śmieje non stop. A jak do niego mówię to wogóle rechocze. Moje cudo maleńkie
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
U nas ostatnio wygrana była milion:) w lotto z plusem.
Chłopek a Sebuś ile przybrał od ostatniego szczepienia?? wydaje mi sie ze dobrze wazy. Nie wiem moze zle mi sie zdaje. Jas tez miał anemie i teraz w połowie listopada tez ide na kontrole
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
jeju, ile Wy dzisiaj naskrobałyście ale udało mi się wszystko przeczytać
u nas kolejny dzień mija dosyć szybko, byliśmy w IKEI, kupiliśmy w końcu lampkę wiszącą w kształcie kwiatka do pokoju Alicji, dla nas zmianę pościeli i kilka innych drobiazgów niestety już po raz drugi na zakupach Ala spała przez pierwsze 30 minut a potem tylko marudziła, więc mąż ją nosił na rękach i wtedy była szczęścliwa
chłopek ojej, skąd to podejrzenie anemii? Sebuś waży za mało? powiedz, czym masz go dokarmiać?
madeline u nas Ala wypija/zjada około 500ml mleka ( wypija rano porcję, potem zjada kaszkę, na kolację kleik i wsypuję Jej mleko do obiadku i deserku ), aktualnie na obiadek dostaje zupkę marchewkową z ryżem i zjada cały słoiczek, na deser jabłuszko również cały słoiczek na dniach wprowadzimy banana, mamy też brzoskwinie a jak u Was wygląda jadłospis?
w ogóle moje dziecko ostatnio rozpiera energia, że hej! kopie nogami o łóżeczko, leżaczek jak oszalała, na dodatek wczoraj jak Ją kąpałam zaczęła też kopać w wannie, cała mokra byłam normalnie jakby stado słoni przechodziło
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
chłopek to Sebuś chyba mało przybrał? Ile ważył jak się urodził?
Koni Ty miałaś chyba taką fajną rozpiskę kto kiedy się urodził i ile ważył? Może fajnie byłoby ją umieścić dla przypomnienia? masz ją jeszcze?
natalia no to musimy grac. Swoją drogę zawsze śmiać mi się chce za jak jest kilkanaście lub kilkadziesiąt milionów do wygrania to każdy chce zagrać. Tak jakby milionem każdy gardził..hehe
joanna to witaj w klubie. Michaś w wannie tak kope że cała łazienka pływa Ja z mężem cali mokrzy, a Michas sie chichra jak niewiem
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
a co do brzucha - minęły 2 tygodnie od porodu i zaczęłam się wciskać w majty uciskowe - pomogły, przyznaję. teraz używam już od prawie miesiąca kremu le madr i pomógł mi jeszcze bardziej. chciałam robić brzuszki, ale przy porodzie pękło mi spojenie łonowe i przyznam że cały czas przy schylaniu itp. boli mnie jak cholera więc sobie odpuściłam. Jak tylko kupię sobie cały strój kąpielowy to ruszę na basen
iwonka_wwa pomysł na prezent doskonały! mój mąż by się bardzo ucieszył uwielbia takie rzeczy
chłopek o kurcze... ale może to niekoniecznie anemia, nic się nie martw na zapas!
joanna Zuzia też dokazuje w kąpieli
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa