- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
a Sebka oczka dobrze po przetkaniu jest juz lepiej,ale ostatno zaczeło ropieć dalej stosuje krople i mam nadzijee ze przejdzie a jak nie to 12 jade do prokocimia ze szwagierka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Kasiulka, Chłopek to przykro ze wasze dzieciaczki mają chore oczka, Jasiowi raz ropiały ale to podobno przez katar. Bardzo mi ich szkoda/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A z innej beczki jak myślicie ile powinno byc stopni w mieszkaniu??? My mamy srednio koło 19 ale nie chce bardziej dogrzewać bo mówią ze dzieci jak jest cieplej to łatwiej chorują. Co wy na to??
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Znowu mam górę prasowania a tak mi się nie chce
Dziewczyny czy wasze dzieci normalnie piją herbatki? Ja Kacpra nie mogę zmusić Mleczko z butli wypije ale herbatki nawet nie chce ciągnąć Ja nie wiem co to moje dziecko będzie piło i jadło jak ja wrócę do pracy tym bardziej że mleka modyfikowanego nie toleruje
Natalia^^ my mamy tak ok 21'C myślę że 19'C to temperatura dobra na wieczór do spania a w dzień powinno być 20 przynajmniej tak gdzieś czytałam
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas ok.weekend jakoś zlecial,byliśmy dzis u mojej siostry do wieczora.wczoraj siedziałam cały dzień w domu i oglądałam na ipla film " przyjaciółki" nie wiem czy ogladalyscie normalnie taki zarabisty ze szok.u nas lipa bo na stacjach nie ma paliwa i nie możemy nigdzie sie ruszyć autem bo bak pusty.
Nataleczka wow super ze u ciebie tak blisko z mężem:)
Koni daj ty spokój ja tam nie widze żebyś była gruba!!!!!! Naprawdę!!!glowa do góry kochana,
Najważniejsze ze mamy dzieciaki i to zdrowe bo niektóre laski maja piękne ciało itd itd a np nie moga mieć dzieci.... U mnie jest na odwrót mati pije herbatę jak szalOny a nie chce mleka:/ podobnie jak u Joanny:/ nie wiem ci dalej będzie bo kaszki tez nie chce a przecież na samych sloiczkach tez nie da rady bo dopiero ma 4 miesiące:/
Joanna ty narzekasz na alunie ze zle ci śpi w nocy?????????kochana ja bym wszystko oddała zeby moj tak spał.bo jak narazie to budzi sie co 3 godz :/ i zje trochę i dalej spi i tak w kółko:( juz dawalam mu te normalne mleko jest super w smaku i wogole ale jeszcze bardziej nie chce niż tego smierdzacego co dotychczas:/ aaa no i wracaj do zdrowka kochana jak najszybciej:)
Natalia u mnie w domu to jest chyba z 20 pare stopni,cały czas zakrecam grzejniki bo ukrop normalnie...
Iwonka ja tez tydz temu zostawiłam mateuszka z moja mama i pojechaliśmy do znajomych wypilam 2 drinki i tez jakoś cały czas myślałam o małym i było mi go szkoda....ale z drugiej strony trzeba tez czasem wyjść sobie
Ok kochane uciekam spać do juterka papa
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
Chciałam coś wymyśleć by mieć własny biznes i być przy małej ale coś ciężko:-(
Kochane mam pytanie Lenka już wyrosła ze swojego bujaczka - leżaczka co teraz by jej sie przydało? w piątek kończy 5 miesięcy:-)
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny, wiecie ja się łapie na tym ze jak sie wygłupiam z jasiem i go przytulam to zacskam zęby, chyba z tej miłości
Asia jak mi was szkoda, nawet sobie nie wyobrazam teraz isc do pracy. to jest okropne dla maluszka i dla mamy. wiem ze sa sytuacje zyciowe ktore zmuszaja i wtedy pęka matce sere.
Moja szwagierka nie narzeka na brak gotówki a poszła jak mała miała rok. oddała dziecko do niani...
Ja bede szukała pracy na wrzesien przyszłego roku, bo muszę zrobić staż 2 lata, ale mam to szczęcie ze mama która jest nauczycielką weźmie urlop zdrowotny i zajmie mi sie Jasiem. Innej sytuacji sobie nie wyobrażam.
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja do pracy wracam 21 stycznia i juz mi plakac sie chce jak sobie pomysle ze mam go zostawic z obca baba
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Odnośnie biznesu to moze warto spróbować z dotacji??Dostałam 18 tys. Ja otworzyłam tak firmę sprzątającą i piorącą, bardzo na tym skorzystałam. Miałam 20 lat jak sama kupiłam sobie clio, odkurzacz pioracy, deskę do prasowania żelazko, myjkę ciśnieniową, mnóstwo sprzętów i srodków czystości(nie ukrywam ze jestem z siebie bardzo dumna ). A jeszcze udało mi sie tak wykombinować z fakturami ze odłożyłam na zusy za cały rok, więc się nie martwiłam o rachunki. bo czy by im szło czy nie miałam zabezpieczenie. Jedynym warunkiem jest utrzymać firmę rok. Ja trzymałąm firmę dwa lata bo przez 2 lata są niskie zusy i to sie jeszcze opłacało. Teraz Łukasz otworzył i on płaci małe zusy:)
Tak wiec dziewczyny dobry biznesplan i działajcie
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
niedawno wróciliśmy od lekarza, mam na szczęście tylko lekką infekcję, także powinnam szybko stanąć na nogi dziekuje Wam za dobre słowo
rybka Kochana, no u mnie też bez zmian...Alicja wypija tylko mleko po nocy a potem kaszka, kleik itd. przemycam jej po dwie miarki mleka do obiadku i deserku, spróbuj słoiczki wcina, póki co jadła marchewkę i jabłuszko a dzisiaj zjadła z apetytem zupkę marchewkową z ryżem
poza tym jak na kolację podaję Jej porcję kleiku na mleku to dodaję resztę jabłuszka ze słoiczka i od razu smak jest inny och, mamy wymagające dzieci, naprawdę...wiesz, ja nie narzekam, ale człowiek przyzwyczaja się szybko do dobrego, ale zgodzę się, że źle nie mam, bo Alutka i tak ładnie sypia
asia są bujaczki do 18 kg, my mamy taki z fisher price
allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-i2737928534.html
naprawdę godny polecenia, poprzedni mieliśmy z chicco i on jest właśnie do 9kg, jest u teściów, bo dosyć często tam jeździmy
natalia my mamy 21-22 stopni w mieszkaniu, nie odkręcamy grzejników pokoik Ali ogrzewają nam sąsiedzi, a w łazience też cała ściana jest ciepła \
słuchajcie...wczoraj Alicja dostala od naszych znajomych piekny prortret, jestem nim zachwycona jak moj Andrzej go powiesi to wrzuce zdjecie