- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja już kiedyś pisałam że ja nie odbijam po obiadkach, w dzień po cycu go jeszcze trzymam w nocy w ogóle nie odbijam bo on je na śpiocha a po butli zawsze
Co do mięska my jedliśmy dopiero indyka i kurczaka ale Kacperkowi muszę mieszać z warzywkami bo inaczej mi pluje myślę że musi się przyzwyczaić i robię podobnie jak ty najpierw kilka dni wprowadzam a potem obserwuje z tymże my jemy małe porcje bo mieszam z warzywkami
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moja Ala jadła indyka,kurczaczka a dziś podałam jej warzywa z cielęcinką o dziwo zjada wszystkie zupki/obiadki które jej podaję mam jeszcze w domu królika i łososia
dobra mykam spać,bo osttanio moje dziecko budzi się już o 7.00
jutro mąż opikuje się Alą, bo ja idę do fryyyca, mam nadzieję, że będę zadowolona
dobrnoc
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A i jak pójdziesz do pediatry to koniecznie sprawozdanie zdaj
Ala budzi się o 7 a Kacper pewnie po północy
Strajkuje i nie prasuje nie chce mi się
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
w pracy mam nawał Lence odbija sie po każdym jedzonku i nawet po piciu wody czy herbatce.
Lenka juz od miesiąca sztywno siedzi i bawi sie zabawka mi na łóżku i godziny dziecka nie ma:-) jak co to zaraz wiecej napisze jak przeczytam wasze posty
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- Otrzymane podziękowania: 1
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
U nas noc nie najgorsza. pobudka o 5.15 i o 8.30
Wecie co, zauważyłam ze jak wyjdziemy na dłuższy spacer to Jaś mi sie przeziębia. Dzis ma katar a byliśmy wczoraj na sankach, zimno napewno mu nie było bo bardzo cieło go ubrałam i jak go rozebrałam był cieplutki ale nie spocony. Martwi mnie to.
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Dziś wybieramy grzejnik konwektorowy, i bedziemy suszyć śiany, Byliśmy z kolendą u sąsiadów, w całym bloku ludziom powycodził grzyb. Łukasz jedzie do spółdzielni zobaczymy co powiedzą.
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Moj Olus na jakies 15 min siedzi sam i bez podparcia a potem sie przewraca bo juz sil nie ma
Czytalyscie moze ksiazke: "pięćdziesiąt twarzy graya"? Polecila mi ja kolezanka troche, romans, troche erotyk, a skubana tak wciąga, ze zaczęłam wczoraj kolo 21:30 a skonczylam po 24, i pewnie czytalabym dalej gdyby nie to, ze maly zaczal stekolic mam ja na komorce ebook jak ktos chce to prześle meilem. Ponoc to pierwsza czesc z trzech. Dobra na samotne, zimowe wieczory.
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
blue każde dziecko ma swoje tempo , teraz może być coś "później" a później np. zacznie chodzić w wieku 10 miesięcy
Czytam Was codziennie ale nie mam czasu nawet napisać Zuzia właśnie zasnęła podczas jedzenia zupki - jak to śmiesznie wyglądało! Jest taka duża i mądra, nie mogę się nią nacieszyć. W Bydgoszczy pełno śniegu - Zuzia jest tym oczarowana - niestety tylko przez okno oglądamy, dopóki oczko się nie wyleczy. (a jest już znacznie lepiej)
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dzisiaj była pobudka ok 1 w nocy a potem o 6:45 zjedliśmy (tzn. Kacper) i poszliśmy spać do 9
Zaraz się zbieram na miasto bo muszę wpłacić pieniążki do banku żeby na rachunki były i muszę za dom zapłacić
Madeline będzie dobrze i mąż przynajmniej doceni że Was ma
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w ciągu dnia nie miałam czasu żeby napisać siedziałam dzisiaj u fryzjera 4h najdłużej byłam 3h...kobietak naprawdę zna się na rzeczy i jest profesjonalistką
w końcu ktoś zrozumiał o co mi tak naprawdę chodzi
niestety po weekendzie salon był wychłodzony, więc za nim grzejnik ogrzał pomieszczenie to ja już wychodziłam do domu, a przez te 4 godziny było mi zimno, miałam gęsią skórkę,do kibelka biegałam co chwila z zimna
po powrocie do domu rozboało mnie gardło i mam katar, szlaq
jutro idziemy z Alutją do pediatry, zobaczymy co powie...rano mój mąż dosłownie wcisnął jej połowę porcji kaszki, także kiepsko potem obiadek zjadła normalnie, deserek również...a kolacja? po prostu myślałam, że mi serce pęknie! Malutka jadła przez łzy, robiła smutną minę tzn usteczka do dołu i leciały jej łzy ale buźkę otwierała, bo była głodna
muszę temu zaradzić jak najszybciej, bo tak być przecież nie może, bo się serce kraja na taki widok jak dziecko je, bo jest głodne a wcale mu nie smakuje...
asia super, że Malutka już siedzi i potrafi się zająć sobą przez jakiś czas nasza Ala leci na boki jak próbujemy ją samą posadzić, także siedzi na kolanach albo pomiędzy dwiema poduszkami póki co, ale może nasze dziecko niebawem nas zaskoczy? kto wie
natalia kurde z tym grzybem to niedobrze, bo w domu jest malutkie dziecko, zróbcie wszystko aby zmniejszyć jego ilość, choć będzie ciężko...my w domu rodzinnym miliśmy grzyba , który non stop wychodził, aleto dlatego że dom zbudowany był ze zwykłego pustaka, bez ocieplenia przez to wszystko mój brat miał jakiś czas alergie i częściej chorowaliśmy, ohydztwo! najpierw wysuszcie, ale przed tem spróbuj wytrzeć zagrzybiałe miejsca gorącą wodą z płynem, a jak wysuszycie to przydałby się jakiś środek na pleśń, ale wtedy musiałabyś gdzieś wybyć z Jasiem na kilka dni...
koni a Ty gdzie się podziewasz? zginęłaś pod stertą ciuchów do prasowania? ja zaraz idę prasować, bleee
a to nowa ja