BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #495106 przez Joanna
i jescze jedno :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #495114 przez Koni
Joanna Kacperkowi też takie groch leciały jak dawaliśmy mu w szpitalu mm :( usta zacisnął i nieszlo mu wmusic :( spróbuj porozmawiać z pedriatra i jak nawet stwierdzi że to raczej nie jest nietolerancja to mimo wszystko popros receptę na nutramigen bo wtedy kosztuje ok. 10 zł i spróbuj jej podać a nóż wypije tylko wiesz próbuj dość długo mi zajęło podanie 40 minut bo nie chciał aż w końcu zjadł i teraz już nie ma problemu.

A pochwal się fryzem!

My niedawno z Kacperkiem wróciliśmy bo musieliśmy załatwić parę spraw i odebrać prezent :lol:
Zaraz idzie spac bo już wykapany i nakarmiony ;)

12 lata 1 miesiąc temu #495122 przez Joanna
koni pewnie, nie wyjdę poki mi nie dostane recepty :blink: w ogóle jestem ciekawa co mi lekrz powie :unsure:

12 lata 1 miesiąc temu #495211 przez nataleczka_92
Joanna pieknie w nowej fryzurce wygladasz. Alcia ma sliczniutka mamusie. A malutkiej szkoda mi bardzo. Mam nadzieje ze pediatra pomoze

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #495219 przez Koni
Joanna piękny fryz ;)
No zaginęłam pod stertą prania ale już wyprasowane :P Jutro kolejna tura prania i w środę prasowanie bo muszę się już na wyjazd przyszykować i popakować :) Jutro zaczynam :lol:

Mogę się mylić ale naprawdę jak czytam co Ala przechodzi i jak się zachowuje to wypisz wymaluj Kacper więc coś w tym jest. Nie wiem czy dzieci czasem tak nie mają że odrzucają to co im nie pasuje bo mają na to alergie. Kacper mi nie chce pić mleka a mojej siostry syn nie zje jajka i Kacper ma alergie na mleko a Nicolo na jajko.

nataleczka_92 jak dzieciaczki i ty?

A pokazywałam koleżance kreskę w miejscu tej jedynki u góry i też ją widziała i też jej się wydaje że to ząbek :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #495220 przez Joanna
dziękuję dziewczynki, że Wam się podoba :)
chociż trochę się dowartościowałam, hihi

nataleczka jak dzieciaczki się czują? mam nadzieję, że już lepiej :kiss:

koni chyba coś w tym jest...jutro na śniadanie zrobię Ali kaszkę bananową ale mleczno-ryżową, zobazymy czy będzie chciała jeść :blink:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #495221 przez Joanna
w sumie też już wyprasowałam i powoli idę spać, to gardło mnie boli,echh ;)

dobrej nocki dla Was i maluszków

12 lata 1 miesiąc temu #495226 przez Koni
Joanna mnie też ostatnio bolało przez kilka dni ale wzięłam Tantum Verde i Strepsils i jest już lepiej ;)

Ja kończę oglądać film, idę się kąpać i lulu :P

12 lata 4 tygodni temu #495293 przez nataleczka_92
Dzien dobry mamusie.

Oliwka juz zdrowa choc czasem kaszel jeszzcze ja meczy. A Filipek juz temp niema ale kaszel pozostal. Codzien biora inhalacje,troszke poprawa jest.
Najgorzej to dobija mnie te marudzenie Filipa. Siedziec nie chce,mata tez nie, nawet rece nie. I tylko wstanie to tak jeczy do nastepnej drzemki.pisze drzemki bo czasem dluzej go usypiam niz on spi. A najgorsze mamy nocki. Potrafi sie co chwila budzic, a odkad zachorowal to budzi sie w nocy i kilka godzin nie spi... A ja ledwo zyje bo mimo ze wybralam wszystkie leki to nic mi nie przeszlo. Ucho mnie boli na ktore nic nie slysze,nos mam zatkany ze wczoraj nawet cebuli nie czulam. No i gardlo i ogolnie wszystkie miesnie. A no i oko co rusz to ropieje:( a jeszcze wczoraj okresu dostalam... Wkurza mnie tez to ze na dwor nie mozemy wyjsc,jedynie do sklepu autem choc w sobote wyszlismy na krotki spacer.

12 lata 4 tygodni temu #495320 przez Joanna
Witam się również :woohoo:

u nas noc w porządku, Ala zapłakała raz koło 4.00 i spałyśmy do 9.00 :)
zaraz zjemy śniadanko, dam Ali kaszkę mleczno ryżową, może będzie chciała ją jeść... ;)
na 12.30 idziemy do pediatry, na pocztę
w ogóle patrzę przez okno, a tutaj nas zasypało :cheer: :lol:

nataleczka możemy podać sobie łapkę,bo też się wczoraj doprawiłam i gardlo mnie boli :(
Filipkowi nadal oczko ropieje? :dry:

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #495331 przez blue01
hej laski,ja bylam dzis z mala na szczepieniu i niezbyt jestem zadowolona z postepow przyrostu wagi-po dwoch miesiacach przybylo jej tylko 0.5 kg,dostalysmy skierowanie na badania krwi i moczu,poza tym musimy isc do gin bo ma zrosniete wargi sromowe,no jak nie urok to sraczka,obecnie wazy 6.9 kg

12 lata 4 tygodni temu #495343 przez blue01
no i jak?smakuje Ali sniadanko? :)

12 lata 4 tygodni temu #495344 przez nataleczka_92
Joanna nie Filipek ma juz ladne oczka. Za to teraz mnie dopadlo,najpierw mi jedne ropialo tak jak malemu a teraz drugie. Rano nie moglam go otworzyc tyle tego bylo:/

Blue o kurcze pierwsze slysze o takim przypadku... A malutka no naprawde malo przybrala jak na dwa miesiace

12 lata 4 tygodni temu #495358 przez blue01
Nataleczka,ja sie z podobnym przypadkiem spotkalam juz przy moim syniu,mial podobny problem,to nic strasznego :)

12 lata 4 tygodni temu #495363 przez Kasiulka
Joanna pięknie wyglądasz, ta fryzura podkreśla Twoje oczy. Cudownie! a jak czytam o Aluni to aż mnie serce boli :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka