BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 4 tygodni temu #496692 przez chłopek
ja karmiłam ksawcia i piersi mam ładne teraz jeszcze karmie sebka, rozsteoy tez mam ale nie sa jakies tragiczne , a piersi jak murzynki z afryki to tez nie mam wiadomo są wieksze ale nie jakieś wiszące:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #496710 przez Madeline
Hej kochane.

Czytalam ten artykul... Ehh szkoda gadac. Ja miałam co chwila podłączany aparat do ktg. Ale polozna tez mila nie była i czesto sama bylam w pokoju.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 tygodni temu #496784 przez nataleczka_92

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 tygodni temu #496786 przez chłopek
no ja na brzuch zbieram bo masakra :(

12 lata 4 tygodni temu #496805 przez blue01
wrocilam,obylo sie szybko i chyba w miare bez bolu,Natalka ma juz porozdzielane,kontrolna wizyta za dwa miesiace,lekarka stwierdzila,ze to czesta przypadlosc i jeszcze moze powrocic az caly uklad jej dojrzeje czy cos w tym stylu,takze kamien z serca od razu spadl
__

12 lata 4 tygodni temu #496826 przez Kasiulka
blue bardzo się cieszę że wszystko dobrze :) kontroluj sprawę i przy najmniejszych wątpliwościach migiem do lekarza - moją siostrę ta przypadłość męczyła do 5 roku życia- do tego czasu cały czas nosiła pieluszki. Zaniedbanie mojej matki w tej kwestii jest ewidentne.

12 lata 4 tygodni temu #496838 przez blue01
no ja niewiele moge zrobic,dr zakazala mi tam ruszac,zeby dziecku krzywdy nie zrobic,dlatego tez sa te kontrolne wizyty by temu zapobiec

12 lata 4 tygodni temu #496863 przez Kasiulka
blue rozumiem.

Zuzia znowu się objadła i śpi :) Jaki to piękny widok :)

12 lata 4 tygodni temu #496928 przez blue01
moja tez sie objadla ale spanie ma gdzies :laugh:

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #496946 przez Joanna
Cześć mamcie :)

moja Ala też śpi od 30 minut, a ja w tym czasie umyłam podłogi :side:
byłyśmy dziś za dworzu, super pogoda, dla mnie cała zima może taka być :woohoo:

w ogóle odpukać Alunia od trzech dni jest grzeczna, rozkładam jej w salonie na dwyanie duży koc, obok stawiam matę, rozrzucam zabawki i Ala turla się i nie ma dziecka :)

blue to dobrze, że jesteście już po wizycie i miejmy nadzieję, że Malutkiej juz to nie wróci :kiss:

nataleczka może faktycznie przenieś łóżeczko do Waszej sypialni, my mamy łóżeczko u nas od urodzenia, bo jednak Ala jeszcze budzi się w nocy i nie wyobrażam sobie biegać do drugiegi pokoju...poza tym jak Filipek zapłaczem będziesz miała go pod ręką i on będzie się czuł bezpiecznie śpać z Wami w tym samym pokoju...tak myślę...szkoda żebyście spali z mężem osobno...

natalia pewnie, ze nie będziecie płacić za remontowe, skoro nic z tego i tak nie macie, brak słów normalnie...co za ludzie nieodpowiedzialni :angry: a z tym mlekiem to pewnie prawda, póki co jest poprawa :blink:

dziewczyny a co Wy z tym biustem? na pewno przesadzacie, u mnie biust się nie zmienił po ciąży, ciągle ten sam, nie za mały nie za duży :side: mojemu mężowi odpowiada w 100% :blush:

12 lata 4 tygodni temu #497270 przez blue01
:laugh: ja juz trojke wykarmilam cyckiem a teraz czwarte i nie narzekam na biust chociaz daleko mu do idealu, nie zalamujcie sie dziewczyny :) nie bedzie tak zle

12 lata 4 tygodni temu #497348 przez nataleczka_92
A my dzis konczymy 6miesiecy...alle ten czas leci.j

Ale Filipek dzis maruda caly dzien

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #497391 przez Joanna
nataleczka faktycznie! teraz dopiero spojrzałam na Wasze suwaczki :cheer:
wszystkiego najlepszego dla Filipka :kiss:
jejku to pół roku temu rodziłyśmy? kiedy to zleciało? :ohmy:

a tak z ciekawości czy tuże przed porodem, jak Was pzyjmowano na oddział, bo zaczynał się poród robiono Wam usg? mnie nie robiono, jak tylko przyjechałam to sprawdzili czy jest tętno a jak przyjęli to ktg..no i widziałam, że jak mała się urodziła to miała pępowinę wokół szyi zawiniętą, ja coś tam zaczęłam machać rękami żeby szybko ją odwinęli i nim się spostrzegłam to po sekundzie była odwinięta, uff

12 lata 4 tygodni temu #497398 przez nataleczka_92
Lozeczko przestawione zobaczymy jaka bedzie nocka. W sumie tam gdzie mieszkalismy wczesniej lozeczko stalo u Oliwki w pokoju i nie bylo problemu gdy budzil sie raz. Ale teraz przez te zabkowanie ciagle budzil sie z placzem i budzil Oliwie wiec moze wyjdzie nam to na dobre a gdy zacznie ladnie spac to mozna go przeniesc.

Joanna nie mam pojecia kiedy to zlecialo... Dziekuje w imieniu Filipka za zyczonka. W sumie sama zapomnialam tyle za mezus przyszedl z pracy z zabawka dla malego. A wyobrazasz sobie ze jeszcze pare miesiecy i nasze szkraby beda biegac i owszystko pytac;) bo ja nie....:).

Dobra lece spac bo jutro o 8 moj tata ze swoja kobitka maja przywiezc Zusie do nas-czyli moja przyrodnia siostre ktora ma... Piec lat! :ohmy: ale to nic i tak ja kocham:) dobranoc

12 lata 4 tygodni temu #497400 przez nataleczka_92
Joanna ja usg nie mialam ani przy pierwszym ani przy drugim. Od razu pod ktg wzieli

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka