- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
słuchajcie naczytałam sie w necie i słoczkach z rossmnna babydream i hamanek dostępnych w auchan, są dobre,cena super...miałyście kiedyś takie obiadki,owoce?,
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Jaś pospał 2 całe godziny od 11 do 13.00 Ale jestem w szoku. Ja w tym czasie umyłam się, pomyłam podłogi, wymyłam piekarnik(nie znosze tego robić) i wyprasowałam pościele.
Nataleczka mam nadzieje ze okaże sie dobry ten wózek.
Koni to super ze Kacperek był grzeczny. Teraz zostaje wam świętować
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- Otrzymane podziękowania: 0
Koni zmienilam wozek,bo ten moj z Filipem troche wazyl wnosic go ciagle na trzecie pietro.
Chlopek jak na razie zastrzezen nie mam. Bylismy nawet w sklepie i dobrze sie prowadzi.
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Marzy mi sie domek, mógłby nawet być malutki
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
moja Ala też ma tak czasem, że za nim na dobre zaśnie jeszcze się przebudza z płaczem...
ja dzisiaj miałam usuniętą ósemkę, sam zabieg trwał 15 minut, lekarz przesympatyczny takich mogłoby być więcej zdecydowanie ale wszystko mnie tam boli
u nas dolne dziąsła ropulchnione już od miesiąca, a ząbków nadal nie ma
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Z góry dziękuję za każdy głosik oddany
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
U nas mały też co trochę się w nocy przebudzal
kasiulka dzięki już sobie zapisałam i poszukam a ty z niego zadowolona jesteś?
Joanna mialas rwana górna czy dolną? Ja nie mam 2 górnych i bolało jeszcze przez tydzień
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas wczoraj masakra. Michaś dostał znó strasznego zatwardenia, od tygodnia znów podaje zupki, więc od nich, chociaż rozcieńczałam tym razem wodą. Ale wieczorem, zmieniałąm mu pieluszkę, a on steka, kupka się pokazuje, ale Michaś napiera, bordowy się robi i kupka się cofa. Strasznie przy tym płakał. Więc chciałam mu pomóc i przygniatałąm mu kolanka do brzuszka, ale patrze a wokół tek kupki co próbuj wyjsc jest krew. Przeraziłąm się i pojchałam na nocną pomoc lekarską. Tam siedziała taka nieprzyjemna baba. Mówię że Michaś dostał zatwardzenia, że jak próbowałam mu pomóc to krew się pojawiła, aha dałam mu pół czopka glicerynowego al nie pomógł. I mówie ze zaczełąm dawać zupki, ale miał zatwarcdzenie wiec przstałąm. A na nie dała mi skończyć i powiedziałą że nie jest pediatrą. A Michaś już w samochodzie przstał próbować robić kupkę i się uspokoił. Ona zobaczyłą brzuszek, i pupkę i powiedziała"brzuszek miekki, pupa też ok, dziecko nie wygląda na cierpiące czy chore. Prosze dać kolejny czopek i czekać".
No już si etak wkurzyłam i pojechaliśmy prywatni do pediatry, a ona mówi że tylko lewatywa pomoże bo kupka jest większa niż dzirka, to sobie porozrywa odbyt. POwiedziała że to wszystko przz marchewkę z tych zupek i żeby jej unikać. Ponadto powiedziała, że Michaś nie jest alergikiem, więc spokojnie kupować warzywa w sklepie i sama mam gotować. Ponadto kazałą nie ostawiać witaminy D -u nas w przychodni przy szczepieniu kazała nam doktor odstawić, bo jak Michas sie poci tzn że ma za dużo vit D. A ona powiedizała, że jak sie poci tzn że witaminy jest za dużo, Michaś ma duż ciemiączko, a to oznaka braku tej vD. A i powiedziala, że wszystkie dzieci na cycu mają dużo wapnia, bo wapn jest w mleku, wiec wogóle poczekać do skończenia 6 miesiecy i wtedy wprowadzać te zupki. I powiedizłą=a że ostatnio w stnach była jakas afera bo któras z firm produkujących słoiczki nie uzywała produktów z upraw ekologicznych i teraz muszą płacic ogromn kary.
Zrobiliśmy mu lewatywe, ale i tak bardzo sie meczyl. Dzis na szczescie juz ok. Ale juz nigdy nie pojde z nim do tej cholernej przychodni.
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My dzis jedlismy banany z kaszka ryzowa na mleku. Filipek zjadl caly sloiczek ten 190:o
Az w szoku bylam. Bo ostatnim czasem odkad ma zabki to nie chce jesc lyzeczka,a obiadkow to wogole nie je bo od razu odruch ma wiec sprobujemy niedlugo znow. W dzien zrobil sie grzeczniutki. Wiec dzis maz byl w domu,pomylam okna, ogarnelam no i najwazniejsze ubralismy choinke. Koocham ten zapach. A u Oliwki jest malutka sztuczna; )