- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
Wiem co nas czeka,bo juz to przerabialam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
my niedawno wróciliśmy z zakupów przedświątecznych i wszystko już poraktycznie mamy
nakupowałam Alicji jedzonka gł. po 6 m-cu, bo za niedługo konczymy obiadki po juz takie fajne, bo widać w nich wszsytkie składniki, deserki, deserki mleczne i kaszki pokusiłam się na kaszkę hipp z bananem i nestle banan truskawka, zobaczymy czy Ali zasmakują wzięliśmy jeszcze taki fajny zestaw małych, piszczących gumowych zabawek do kąpania jak i do gryzienia oraz kubek niekapek lovi, powoli będziemy uczyć naszego Szkrab pić z niego
w ogóle jeszcze dzisiaj mamy kolędę, hihi
zawsze była po świętach, dlatego jakos tak mi dziwnie
natalia Jasio cwaniaczek mały, teraz faktycznie będzie biegania koło niego, ale toprzecież sama radość jak dziecko nabywa nowych umiejętności i chce poznawać świat
widok piękny, a mieszkano jakie ładne
nataleczka to pewnie przez ząbki Filipek jest taki niespokojny, my mamy nurofen truskawkowy i naprawdę działa jest przeciwzapalny oraz przeciwbólowy i wskazany przy bolesnym ząbkowaniu. Nawet kiedyś madeline podała synkowi, bo cały dzień był niespokojny i pisała, że jak ręką odjął, grzecznie poszedł spać
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Nataleczka ja susze w domu, ale mam ogrzewanie kominkowe i na szczescie nie mam plesni.
Natalia ale z Jasia maly kombinator
Moj synus dzis wykombiowal, tak ze trzymal smoczek w raczce i jezdzil nim po szczebelkach od lozeczka w ta i spowrotem i przy tym bardzo sie smial, bo tak mu sie to podobalo
Kochane czy wasze maluszki tez placza w nocy przez sen? Bo Olus bardzo czesto tak mi sie budzi, srednio po 2-3 w nocy, ale podejde, dam mu smoka, pocaluje w czolko i sie uspokaja
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz
A w sobotę można sobie sprawdzić czy wygraliśmy, o tutaj
www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my suszymy na stojaku do prania u Alutki w pokoju, akurat jest miejsce, bo łóżeczko jest w naszej sypialni żadnej pleśni nie mamy
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
NATALIA Jas juz super sie wspina, maly spryciaz A mieszkanko naprawde ladne.
NATALECZKA biedny Filipek, jak mu wyszly dolne to moze teraz gorne mu ida? A wogole jak dieta, przyzwyczailas juz sie?
MADELINE Michas tez czasem tak sie budzi, a smoczek go uspokaja. Nie wiem czemu tak, moze jednak jest taka silna potrzeba ssania nadal?
Ja dzis mialam spotkanie w warszawie i umowilam sie z mezem ze pojade z michasiem i jeszcze nakarmie go w jakiejs kawiarni i on po pracy po nas podjedzie wezmie Michasia a ja pojde na spotkanie. Oczywiscie kawiarni i restauracji pelno ale nie tu gdzie bylam. Byla 1 kawiarenka. Weszlam i zapytalam czy jak zamowie sobie kawe to maja cos przeciwko ze nakarmie syna. I babka powiedziala ze nie ale mam sie schowac zeby klienci nie widzieli. Przeciez wiadomo ze nie bede oscentacyjnie swiecic cycami. Zrobilo mi sie strasznie przykro. Podziekowalam i wyszlam. Na szczescie niedaleko byl urzad i tam nie robili problemu. Ehh...cisze sie ze Michas nadal ssie piers, ale ciesze sie ze juz zaczyna jesc te sloiczki i nie bede juz musiaa go chowac po katach jak jest glodny.
A pozatym to bylismy dzis u pediatri i Michas wazy juz kolo 9kg :o
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
echh, jutro jadę n usnięcie drugiej ósemki, jakoś mi się nie chce, ale mąż karze, więc niech będzie
oj tak nasze dzieciaczki to małe spryciarze, a jakie ruchliwe...
tutaj przykłam mojej Aluni, kładziemy ją pionowo w łożeczku a Ona w ciągu kilku minut zmieni pozycję i leży rozłożona na poduszce
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Podobaly mi sie jeszcze dwa inne. Ale jeden byl rozkladany tylko do pozycji pollezacej a drugi mial male koleczka i z przodu bylo tylko pojedyncze wiec na zime bylby nie praktyczny a ten jest lekki i ma duze kola.
Wogole to jak wrocilismy i wnosilam jeszcze ten nasz stary z Filipem w srodku to chyba nadwyrezylam miesien w udzie no okropnie mnie boli,ledwo co ustac moge:(
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
koła w wózkach mamy te same i jestem zadowolona z prowadzenia go po śniegu, leciutko się pcha
ojej...uważaj z tym dźwiganiem wózka razem z dzieckiem, ja to praktykuje od dawna aż mi kręgosłup nie piardnie, tfu tfu stary wózek, to macie jeszcze inną spacerówkę?
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Stary wozek chodzilo mi o ten turkusowy.bo bede wysylac go dopiero w poniedzialek;)
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
My dolecieliśmy bez problemów a Kacperek grzeczny Chyba jako jedyne dziecko nie płakał w samolocie
Kupiłam mu dzisiaj śpiworek do wózka bo takie obwiązywanie go kocykiem to masakra
Joanna Kacper robi dokładnie takie same fikołki w łóżeczku i dopóki nie zaśnie przekładam go kilka razy A dzisiaj w ogóle mu obniżyliśmy tu w PL łóżeczko i trzeba będzie to samo zrobić w Irlandii bo robi takie wygibasy że masakra i zaczyna łapać za szczebelki
Natalia Jaś spryciarz a mieszkanko macie piękne
nataleczka fajny wózek a czemu zmieniłaś?
Kasiulka napisz mi proszę jak się nazywa ten krem co używasz na rozstępy
iwonka ja tam się nie pytam ludzi tylko wyciągam cyca i mam w nosie czy się to komuś podoba czy nie w końcu muszę nakarmić dziecko