BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #495377 przez Joanna
Alicji smakowała kaszka mleczno ryżowa z bananem, jadła nieufnie, bo myślała że podaję jej co co zwykle, ale w połowie przekonala się i zjadla porcję 150 ml :)

kasiulka dziękuję kochana :kiss:

blue zrośnięte wargi sromowe? nie czułaś tego? Malutka faktcznie mało przybrała :( , widać już nie wystarcza jej Twoje mleczko...a jecie coś innego poza piersią? moja Ala wazy już 7,5 kg...

nataleczka osz kurde, teraz Ciebie zaatakowało, jejku :( :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #495388 przez blue01
a jak mialam czuc? :unsure: to musialo stac sie niedawno bo przy ostatniej wizycie u pediatry nie zauwazylysmy tego,poza tym niunka dostaje 2x kaszke po 180 ml,jeden obiadek w sloiczku,cycek na zadanie,czasem jabluszko,chrupki,ziemniaki z naszego talerza{bo az rece jej sie trzesa :laugh: },raczej glodna nie chodzi

12 lata 1 miesiąc temu #495401 przez nataleczka_92
Joanna wiesz moj Filipek np kaszki malimowej nie ruszy. Ostatnio kupilam mu smak trzy owoce i tez nie chcial tylko sie darl. Jedynie banan i morela mu na razie podchodzi. Robie mu np 150ml wody wsypuje trzy miarki mleka i dwie kaszy bo inaczej nie ruszy.

No i moje dziecie sie wyspalo. Spal az 10minut :0

Kochane kiedy zamierzacie ubrac choinke i zaczal przygotowania do swiat,tzn zakupy szykowanie itp?

12 lata 4 tygodni temu #495457 przez Joanna
blue przez myśl mi nie przeszło, że Twoja córeczka może być głodna :) myslałam tylko, że jest wyłącznie na piersi :blink:
a odnośnie Twojej przypadłości...myślałam, że da się coś takiego wyczuć np. przy współżyciu

nataleczka ale Filipek pije kaszke z butelki czy je z łyżeczki? rozumiem, ze mieszasz kaszke mleczną z wodą i dopdajesz jeszcze do tego troszkę mm?

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #495463 przez Joanna
odnośnie świąt...to w piątek jedziemy z mężem na zakupy przedświąteczne :) prezenty już popakowane, więc z głowy :side:

choinkę ubierzemy na 2-3 dni przed Wigilią, jak co roku :)
a u Was jakie plany?

dobra lecimy do lekarza
buziaki

12 lata 4 tygodni temu #495500 przez Madeline
My choinke mamy juz ubrana.

Moze jest cicha nadzieja, ze maz przyjedzie na swieta, w tym tygodniu bedzie rozmawial. Fajnie by bylo :D

12 lata 4 tygodni temu #495592 przez Kasiulka
Joannna mi się wydaje że blue chodzi o jej córeczkę (chyba że się mylę) moja siostra miała zrośnięte wargi sromowe. wszystko będzie dobrze, nie martw się blue

nataleczka my ubraliśmy wczoraj :)

12 lata 4 tygodni temu #495611 przez nataleczka_92
Joanna pijemy z butelki. Tak mieszam kaszke ml ryz z mleczkiem bo samego mleczka niema mowy zeby ruszyl. A Blue chodzilo o jej coreczke jesli dobrze zrozumialam. Daj znac po wizycie.jestem ciekawa co powie.

Madeline no to super wiesci,oby sie udalo.

Kasiulka i Madeline macie choinki sztuczne czy prawdziwe? My w tamtym roku mielismy prawdziwa az po sufit;) i w tym roku chyba tez taka bedzie.

My zakupy planujemy swiateczne na piatek lub sobote a w tyg zostanie tylko mieso dokupic

12 lata 4 tygodni temu #495619 przez Kasiulka
Nataleczka my mamy sztuczną ,ale na Święta i tak jedziemy do rodziców i teściów, a tam już będą żywe :)

12 lata 4 tygodni temu #495670 przez nataleczka_92

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 tygodni temu #495672 przez blue01
:laugh: Joanna tu chodzilo o moja coruchne,wrocilam wlasnie z miasta,jutro zapisujemy sie do gin bo zapisy sa w dniu przyjscia,my przyszlysmy troszke za pozno,tak wiec jutro sie okaze co i jak

12 lata 4 tygodni temu #495680 przez blue01
piszac to co mala je mialam na mysli tylko to,ze tak duzo je a nic nie przybiera :)

12 lata 4 tygodni temu #495727 przez Kasiulka
apropos rozwoju dzieciaków to Zuzia jeszcze sztywno nie siedzi, ale muszę ją pochwalić- wczoraj pierwszy raz sama otwierała dzioba przy karmieniu, a dziś zjadła cały sloiczek obiadu :) jesteśmy z niej bardzo dumni :)

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #495732 przez Madeline
Sztuczną mamy. Jak uda mi sie to wkleje zdjecie

12 lata 4 tygodni temu #495742 przez Madeline
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka