BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #486503 przez kasia123m
dwie kostki milki mlecznej?i wyszlo 90?to super...ja dzis testowalam ta gorzka tylko...i cukier 81 bo 1 kostce...
zauwazyalam ze moj M zrobil sie strasznie zlosliwy ostatnio...jak mowie ze pojade do domku tesciow na pol dnia raz na mies w gory to mi robi na zlosc i twierdzi ze co dwa tyg tam bedzie jezdzil...
jak tesciowa walnela ze bedzie do dziecka tola mowic bo jakas jej sasiadka byla antonina amowili babcia tola i ja powiedzialam ze mi sie nie podoba to raz,a wogole to skrot od innego imienia to powiedzial mi w domu ze on tez do dziecka tak bedzie mowilll...wszystko to co mamusia...i wie ze mnie to denerwuje a mimo to tak robi...zawsze wszystko pod mamusie..masakra...
swoja droga wyslalam tesciowej na maila teraz linki do stron i informacje ze TOla to skort od anatola i napisalam jej ze cal szczescie bo mi sie niepodoba i nikt tak do dziecka mowic nie bedzie...tez sobie wymyslila Tola...a ten nie moze powiedziec ze nie Tola tylko tosia i jeszcze mnie w domu denerwuje...ech

cos Wam pokaze
www.interia.tv/wideo-upiorna-zjawa-w-windzie,vId,886706

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #486506 przez gabilee
kasiu nie uwazasz , ze za bardzo bierzesz wszystko do siebie? po co sie przejmujesz tym na zapas jak beda mowic do twojej corci pozniej im zwrocisz uwage jak juz mala bedzie na swiecie

12 lata 3 tygodni temu #486507 przez gabilee
a co do meza to zlej go i powiedz , ze jak ma takie podejscie do ciebie i woli mamusi sluchac to niech z nia zamieszka i z nia sypia zobaczysz jaka mine walnie :P i za kazdym razem jak pomysli o mamie bedzie sobie wyobrazal , ze idzie z nia do lozka :P

12 lata 3 tygodni temu #486510 przez gabilee
Co do filmiku to juz go wrzucalam :)

12 lata 3 tygodni temu #486521 przez kasia123m
masz racje Gabille mam porabany charakter...nic sie jeszcze nie stalo a ja juz nerwy...chore to...potrafia mnie takie sytuacje do szalu doprowadzac...zwlaszcza te majace zwiazek z tesciowa...ale jest w tym troche tez winy M...bo po co mnie podjudza...i pozniej po 7 latachh sie dziwi ze ja nie palam do niej miloscia.Bo jesli widze ze ciagle musze z nim walczyc ,ze on staje po stronie mmausi to pozniej do niej mam negatywny stosunek.ja wiem ze pewnie tak mowil nie bedzie...tylko samo jego gadanie mnie wnerwia.taki mam charaker chory...nerwy sa u mnie na zawolanie...a pozniej uspokajam sie kilka dni...niestety....pracuje nad tym ale jak widac z marnym skutkiem

12 lata 3 tygodni temu #486523 przez gabilee
przesrane masz z ta tesciowa ;/ wiesz co ja bym sprobowala byc dla niej przesadnie mila , ale by zrobila oczy !! bym dzwonila co slychc jak sie czuje co porabia i tak co 2 dni az wkoncu ona bedzie chciala odpoczac od ciebie i da ci spokoj wreszcie ;/ czemu twoja tesciowa tak sie zachowuje? jest tego jakis powod ? poklocilyscie sie czy cos?

12 lata 3 tygodni temu #486550 przez Satine0
Witam was w tą pierwszą grudniową noc ;) Hehe znowu nie mogę spać. Grudzień...w końcu grudzień. Zaraz święta , sylwestra i wszystko zleci nam z górki. Jeszcze trochę i będziemy tulić nasze poczwarki :side:

Kładę się...może zasnę :lol:

12 lata 3 tygodni temu #486552 przez jadziatopol
Satine nocny marek z ciebie :blink: dzisiaj juz grudzien? u mnie jeszcze 30 listopada :lol: opozniona jestem nieco :lol:

[/url]

12 lata 3 tygodni temu #486564 przez Pliszka
Dzień dobry :)

Ja dziś nie śpię od 04:30 :( i wstałam chyba lewą nogą :( Może po śniadanku mi się polepszy ;)

xpatiiix3, nam położne w szkole rodzenia mówiły, że warto ćwiczyć i masować :)

Kasiu, współczuję nerwów :( Nie warto, ale wiem, ze czasem trudno wyluzować, tym bardziej jeśli ktoś przegina :dry:

Życzę wszystkim miłego dnia :)

12 lata 3 tygodni temu #486568 przez sylwia1986
Witam mamusie :) ja dziś ciut lepiej się czuję, ale szału nie ma, noc kiepsko przespana.
Dziś mieli do nas przyjść znajomi, a jutro przyjechać rodzice, z okazji moich jutrzejszych urodzin, ale chyba nic z tego..

12 lata 3 tygodni temu #486578 przez gabilee
hej mamusie :)

ja spalam dzis dobrze , ale zasnelam dopiero ok 1 w nocy ;/ wstaje rano a tu snieg pruszy za oknem :D ładnie a ja zimowek nie mam nalozonych :/ i nawet nie wiem czy wgl mam zimowki do toyotki :P
dzisiaj ide na urodziny do przyjaciolki robi w naszym wiejskim pubie :) atam beda tez andrzejki swietowac :D wiec fajnie ^^

sylwia moze do jutra ci przejdzie a dzwonilas do lekarza moze cos poradzi na twoje dolegliwosci kochana :D
a zyczonka bedziemy ci jutro skladac :*

pliszka czlowiek najedzony - czlowiek szczescliwy :P milego dnia tobie rowniez :)

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #486590 przez Madlen
hej. Melduje sie telefonicznie. U mnie ok. Po 4 magnezach spokoj ze skurczami.
Jadzia zyjesz w innym, lepszym swiecie. Ciesze sie Twoim szczesciem.
Co do akcji porodowej polozna mowila ze najlepiej nam bedzie w domu, dopoki skurcze nie beda wystepowac co 8minut. W ogole wiele cennych rad w szkole rodzenia. Tez traktuje porod zadaniowo, nie ma juz takiego strachu.
Bede wiecej pisac jak kupie laptopa albo naprawie.

12 lata 3 tygodni temu #486595 przez bananamana
Cześć mamusie melduje sie połprzytomna ehhh ehhh wczoraj po poludniu cos mi siadlo na zoladku caly czas mnie mdlilo i o zrobilam lyk miety herbaty albo wody to flu spowrotem do kibelka masakra zasnelam wymeczona dopiero kolo 1 w tym co 2h sie budzilam na siku i dwa lyki wody w koncu nad ranem mi przeszlo ale oczywiscie z tego ze tak malo pilam chyba sie nabawilam zapalenia pecherza latam do kibelka co chwile a siekam po kilka kropel jak nie urok to ehhh szkoda gadac wzielam urosept bo czytalam ze mozna na tym etapie ciazy bo to lek ziolowy zobaczymy czy minie ide teraz dogorewac

Sylwia jestem z Toba myslami wiem co przezywasz

12 lata 3 tygodni temu #486597 przez dominia
czesc dziewczynki :)

Spalam dzisiaj srednio :( a takie jakies glupoty mi sie snily .. Ze az szkoda mowic :)

Banamana ja urosept biore juz dobry miesiac.. 4 tabletki dziennie.. Mam przepisane takie zalecenie od gina profilaktycznie na nerke wiec spokojnie mozesz wziasc :)

Kasia jak samopoczucie ? Mam nadzieje, ze dzisiaj lepiej :)

Dzisiaj musze dwa pietra posprzatac, jutro przyjezdza moja tesciowa z najmlodsza siostra mojego M to pasuje zeby jako tako bylo :) i pasuje mi jechac po prezent dla chrzesnicy na mikolaja :/ nie mam pojecia co jej kupic bo ona wszystko juz ma..

12 lata 3 tygodni temu #486605 przez kasia123m
Dzis jest duzo gorzej.nie wiem czy to te leki czy co.placze od rana.M oczywiscie sie wypiera tego co powiedzial w czwartek.ale powiedzial mi dzis ze taka madra jestem i tyle czytam na necie i nie wiedzialam ze tsh powinnam powtorzyc na pocztku ciazy.ja przeciez studia skonczylam i wszystko wiedziec powinnam.a szkoda pisac.teraz wszystko juz bedzie moja wina.dzis jeszcze te imieniny u tesciow.najchetniej bym nie szla....
Zaraz zrobie ten sok z buraka,machewki ,natki pietruszki.moze choc jablko tam dodam.wypije i zmierze cukier.
Teraz wstaje mierze cukier,zazywam hormony i klade sie naa pol godz bo dopiero po pol godz moge jesc.nie wiem jak z badaniami na kopernika...bo nie kazali mi odstawiac leku przed badaniem ani byc na czczo,a endokrynolog mowil ze przed badaniami u niego mam byc na czczo i lek zazyc po pobraniu krwi.zglupiec mozna.
Kupilam sobie wczoraj make przenna graham 1850.nie wiem czy taka moze byc.

Ciesze sie ze u Was dziewczynki ok.

Tesciowa pokazywala mi wynik mammografii...ma cos wpiersi...kazali jej sie zglosic natycmiast...idzie we wtorek.mowi ze juz kiedys miala torbiele i to pewnie znow torbiel.oby...bo jesli jej wyjdzie jakis rak to moj maz powie ze to moja wina bo moja Mama umarla i ze ja jej zle zycze zeby ona tez.a ja w zyciu jej zle niezyczylam.wnerwia mnie kobieta,ale to jego wina.ale nigdy jej nie zyczylam zadnej choroby.nikomu nie zycze.teraz sie modle zeby jej nic nie bylo bo on bedzie mi trul ze to przeze mnie.nie wiem co sie temu czlowiekowi stalo ze taki zlosliwy sie zrobil...a jeszcze kilka dni temu mialam pisac ze taki zloty,sprzata pilnuje zebym nic nie robila,zebym odpoczywala.a psyhicznie szpile wbija...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka