- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
Ja nie jestem na fb ani na innych portalach społecznościowych więc nie dołączę .
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bardzo ladnie nazwalyscie ta babe krowa armenska...hihi...popraawilo mi to humor na razie unikamy siebie. Najgorsze jest to,ze moj tata stoi po jej stronie i wierzy jej no ale to mnie jakos specjalnie nie dziwi. I wogole nie przejal sie tym,ze ja sie zle poczulam , ze mi cisnienie skoczylo i cukier. Trudno. Taki jest moj tata. Nie wazne.Ja postanowilam nabrac dystansu do tego. Nie odzywam sie i nie wchodze do kuchni jak ona jest bp nie chce sie denerwowac.
Michasia
Znalezlizmy mieszkanie. Mam Nadzieje,ze zaakceptuja nasza aplikacje. Mieszkanie nie jest w San francisco ( i dobrze)...jaies 15 minut drogi od SF. Miejscowosc malutka nazywa sie Pacifica...to takie miejsce dla surfingowcow. Wrzucam linka jakby ktos chcial zerknac. Oczywiscie na zdjeciach wszystko lepiej wyglada niz w realu ale nie jest zle.
sfbay.craigslist.org/pen/apa/3450742510.html
Pliszka ale tam slicznie w tej Warszawie W San Francisco nie jest trudno znalezc...ale ceny sa nieco wyzsze a zabudowa nie podoba mi sie. Wole male miejscowosci i miejsce do spacerowania z Hubusiem.
Madlen ty tez jestes z Warszawy?
Princess sliczniutki ten kocyk
Mrufka, Katriss trzymam kciuki,zeby dzieciaczki jeszcze posiedzialy caluje Was i sciskam mocno
Rzeczywiscie Sylvki nie ma...ciekawe co sie stalo? mam nadzieje,ze wszystko w porzadku.
Vini hejka ciesze sie ,ze wszystko ok. A ile wazy twoja kruszynka?
Slodkie mamy ja martwie sie o cukier....chyba wraca do normy bo juz dzisiaj sie przestawilam czasowo (pierwsza noc przespana normalnie) Na czczo z 70 juz doszedl do 84 na Contourze . A na tym nowym mam 98. A kolacja tez juz wrocila do normy i jest ok.Wszystkie cukry jak w Polsce na starym glukometrze. Na nowym sa w normie w ciagu dnia ale na czczo pokazuje wiecej . Ten glukometr co dostalam to bardzo fajny i bardzo malo krwi potrzebuje do badania co mnei bardzo cieszy. ALe wyniki ma zblizone do Accu Cheka ( pokazuje wyzsze w stosunku do Contoura ,ktorego dostalam z Kliniki) I tak na czczo na Contourze mam 84 (jak bralam insuline to mialam tyle samo czyli extra ale bez znaczenia czy biore insuline czy nie) a na Accu Cheku i Freestyle 96-98.Ketony juz sie nie pojawiaja. Dzisiaj wysylam mojej gin wyniki i mam nadzieje,ze powie ,zeby wziac insuline bo boje sie ,ze moge zaszkodzic Hubertowi.
Biore sie dalej za czytanie was....bo moglam cos przegapic...a tak lubie miec z wami kontakt
Acha...moj Hubus tez ma czkawke i zazwyczaj w dole czuje i w jednym konkretnym miejscu najbardziej
Facebooka nie mam...zlikwidowalismy sobie jakis czas temu bo bylismy oboje zazdrosni
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
jestem w domu, kilka godzin spędziłam w szpitalu, zrobiono mi badanie na fotelu, usg oraz ktg. Z tym wielowodziem na razie nie ma powodów do niepokojów, po dokładnym badaniu wyszło dziś AFI 18. 2 lekarzy z IP powiedziało mi, że jakbym miała powyżej 25 to wtedy można by się martwić i kłaść do szpitala i sprawdzać, W tym momencie mam tylko za 10-14 dni wykonac ponowne usg i sprawdzić jaka jest ilość wód.
Domi, Jadzia, Princess, Kasia, Dominia, Chomiczka, xpatiiix3, Madlen, Gabilee, Pliszka bardzo dziękuję
Sylwia cieszę się, że u Ciebie i Malenstwa ok
Jadzia mam nadzieję, że u Ciebie juz lepiej. Teraz powinnaś otaczać się tylko dobrymi ludźmi, mam nadzieję, że szybko znajdziecie mieszkanie i będziesz się cieszyła swoimi chłopakami
Alina super, że z Nataszką w porządku i zdrowo rośnie
Współczuję takich sytuacji w rodzinie
Anet-a ładny brzusio
Princess, Chomiczka nam mówiono w szkole rodzenia, że czasami się właśnie dziecko próbuje obrócić ręcznie i że udając sie na basen i pływając może też się udać Maluchowi zmienic pozycję. Mój na razie miednicowo ale mam nadzieje, że zmieni pozycję
Michasia super, że z Ania w porządku a terminami sie nie martw, ja też mialam długie cykle to raz, a dwa każde dziecko rośnie inaczej najważniejsze aby z Małą i z Tobą było w porządku
Princess bardzo ładna ta pościel my chyba w przyszłym tygodniu zabierzemy się za zakupy bo ciągle odkładamy i odkładamy a czas leci
Katriss będzie dobrze, trzymamy kciuki
Mrufka będzie dobrze, wytrzymacie jeszcze, dbaj o siebie!!trzymamy kciuki!!
aniajulia2 powodzenia w piatek, na pewno będzie dobrze przed badaniem zapytaj lekarza i chyba nie powinien robic problemów
DOMI z całego serca życzę Ci dobrych informacji na jutrzejszej wizycie
Kasia ja mam "przyjaciółkę", z którą M zakazał mi sie spotykać i kontaktować do porodu. Ona na każdym naszym spotkaniu zamiast być dla mnie wsparciem, opowiada niestworzone historie o ciąży, komplikacjach i różnych tragediach. Nie wiem czy to zazdrość czy co ale dla lepszego samopoczucia nie kontaktuję się z nią
Zaraz dołączę do grupy
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzieki mam nadzieje,ze w przyszlym tygodniu juz sie przeprowadzimy bo nie lubie takiej chorej atmosfery ja jestem bardzo spokojnym czloweikiem i staram sie z nikim w konflikty nie wchodzic....a najgorsze jest to,ze ja nic nie zawinilam bo nie chodzilo o mnie a dostalo sie mnie najbardziej. Chora baba..zazdrosna o mojego ojca i dlatego. To juz druga taka sytuacja. Ale chce jak najszybciej zapomniec i nie utrzymywac z nia kontaktu.
Kasia dobrze robisz...podzielaw zdanie dziewczyn..im mniej ludzi wie tym mniej moze zaszkodzic.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
Sylwia to dobrze, że możesz być w domu. Odpoczywaj i dbaj o siebie.
Martyna cieszę się bardzo, że u ciebie wszystko dobrze.
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Ale sie nie fajnie dzieje, trzymam za was kciuki mamusie żeby bylo wszystko ok, napewno bedzie...
Jadzia jak dobrze że coś znalezliscie mam nadzieje ze sie uda dostac to mieszkanie, i w koncu bedziesz miala swiety spokoj
Ja dzis mialam mega aktywny dzien jakis power mi sie wlaczyl od rana sprzatalam mieszkanie gotowalam i wzielam sie za pieczenie pierników zrobilam jednak z mojego przepisu ale dzieki Michasia moze jeszcze dorobie przed swietami i wtedy skorzystam z twojego Mnóstwo mi ich wyszło na allegro zamówiłam kolorowe lukry teraz czekam az przyjda i bede dekorowac
Wysłałam prośbe o dołączenie do grupy, bardzo dobry pomysl z tym
Sylwia CAŁE SZCZESCIE ze w szystko dobrze od razu człowiek odetchnal z ulga. Oszczedzaj sie kochana juz blizej niz dalej tak ze trzeba sie pilnowac
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Sylwia super, że już jesteś z nami kamień z serca, bardzo się o Ciebie martwiłyśmy myślę, że to znak ostrzegawczy, teraz trzeba włożyć ciepłe kapcie i siedzieć w domku gotując obiadki czekając na męża
Jadzia dobrze, że macie już jakieś mieszkanie na oku ja mieszkam na 'zadupiu' miasta tzn na obrzeżach ale nie zamieniłabym tego za nic na mieszkanie w centrum będę miała gdzie spokojnie spacerować z Iguniem
co do cukrów to ja dzisiaj na czczo miałam 91 nastawiłam budzik i nie chciało mi się mierzyć i przysnęłam, obudziłam się 15 minut później i taki wynik .. mam nadzieje, że się nie doczepi tego wyniku.. wczoraj po kolacji też trochę mi ten cukier poniosło .. no ale może będzie dobrze
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia a ty mierzysz rowne 8 godzin o ostatniego posilku czy od polozenia sie spac? kurcze...ja juz glupia jestem....ja dzisiaj zmierzylam po 9h i mialam tyle. A jak zmierzylam 5 minut pozniej to mialam juz 99. Tu norma jest do 95 ale glukometry tez popelniaja bledy i nie wiadomo...taka subtelna roznica moze byc a juz moze wyrzadzic krzywde? nie chce mi sie wierzyc.To moze dlatego ci wyszlo 91 bo zmierzylas 15 minut pozniej niz zwykle? Ja tez wole na peryferiach mieszkac. Nie lubie duzych miast.
Banananama podziel sie energia
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Ola85 jeżeli by się nie odwrócił to ja nie chce rodzić naturalnie, bałabym się że się zaklinuje albo przydusi i będzie przez to niedotlenione. Zbyt wiele komplikacji się z tym wiąże że chyba nie chciałabym wtedy rodzić naturalnie.
Trzymam kciuki mrufkai Katriss żeby maluszki posiedziały jeszcze w brzuszkach. Myślcie pozytywnie a na pewno będzie dobrze, już nie dużo zostało do końca.
Princess bardzo fajny pomysł z tą grupą na facebooku, zaraz dołączam, moje dane na fejsie: Asia Szy
Kasia rozumiem Cię doskonale, ja również nie chcę tak szerokiemu gronu pokazywać że jestem w ciąży z różnych powodów, jakoś nie mam ochoty pod tym kątem się uzewnętrzniać na facebooku, także skoro piszecie że nie widać to i ja dołączam
Martyna super że jest dobrze, wystarczy trochę pozytywnego myślenia i można zdziałać cuda oby tak dalej
a teraz idę was pooglądać