BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #491017 przez gabilee
Gosiunia daj znac po wizycie mam nadzieje ze to falszywy alarm ...

do mnie tez mikolaj nie pr yszedl ale my nie robimy sobie prezentow na mikolajki tylko jakies slodycze :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #491022 przez Monia_T
Gosiunia trzymam kciuki, aby okazało się, że to tylko błąd w pomiarach USG. Nie martw się na zapas, może nie będzie źle, trzeba być dobrej myśli. Lekarz tłumaczył Ci czym grozi taki powiększony żołądek?
Marlena faceci przy składaniu zabawek też się nieźle bawią :) A wyobrażam sobie minę małego, jak mu wujek nie chciał dać nieskończonego prezentu :lol: :lol: :lol: Urocze są takie maluchy.
Gabilee u nas do szpitala bierze się kilka sztuk własnych pampków, jak nie masz to położne dają chyba Happy, więc ja wolę swoje :)
Sylwia ta promocja jest od poniedziałku, niestety nie wiem do kiedy. Ale zazwyczaj trwa to tydzień lub dwa, więc powinnaś zdążyć :) Podpowiem, żeby jechać na zakupy zaraz po otwarciu, bo cena jest atrakcyjna i znikają szybko z półek :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 4 miesiąc temu #491029 przez Paulaaa
Hej.

Jeny umieram. Cała nasza trójka chora. :( Nie mogłam spać w nocy. Kaszle i katar męczy okropnie. I najgorsze, że nic nie mogę wziąć. Tylko domowe sposoby, a to się nadaje do d...

Gosiunia trzymam kciuki, aby okazało się, że to tylko fałszywy alarm. Daj znać koniecznie po wizycie!
aniajulia2 na pewno wszystko będzie dobrze. :) My już wykorzystałyśmy złą passę, także u Ciebie będzie ok. A tak w ogóle...Moja czterolatka jest ze mną na każdym usg. Na wizyty gdzie jestem tylko badana na fotelu nie chodzi, ale usg nie przegapiła żadnego. No jedno to w 9tc. ją ominęło, ale tak to na każdym jednym jest. Ostatnio nawet wzięła misia z pozytywką i podczas usg włączyła, żeby Amelka sobie posłuchała. :) Jak na cztery latka jest bardzo zafascynowana, przejęta i podekscytowana. Także myślę, że i Twoja siedmiolatka będzie zadowolona.
Monia niezły zapas pampersów.

12 lata 4 miesiąc temu #491039 przez andzia_zg
aniajulia i satine trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #491059 przez Marlena1888
Wielu pięknych niespodzianek,
Równie pięknych chwil bez liku.
Śniegu, łyżew, nart i sanek Żadnych przeszkód na chodniku! :)
Niezmiennej pogody ducha Spokoju i wiary w siebie,
I uśmiechu od ucha do ucha,
I gwiazd na zimowym niebie!':)
Słodkich pierników i elfowych bajek życzę Wam wszystkim w dniu Mikołajek!
[/b] :lol: :lol: [/size]

:side:

12 lata 4 miesiąc temu #491113 przez sylwia1986
Marlena dziękujemy :woohoo:

12 lata 4 miesiąc temu #491129 przez kasia123m
Gosiunia wierze ze to bledny pomiar i bedzie ok.

Paula i Sylwka to mialyscie przejscia.

Do slodkich mam.jadlyscie kapusniaczka?ide teraz z synem do lek.ona sie spozni pewnie sporo,wiec mu kupilam drozdzowke a sobie kapusniaka.glukometr wezme ze soba.wogole dzis na czco cukier 80...a wcoraj po 23 zachcialo mi sie jeszcze mleka wiec wypilam dodatkowe pol szklanki...i lepszy cukier na czczo...a teraz po 2 sniadaniu az 78...no takiego po posilku to jeszcze nie mialam.po 1 sniadaniu tez bylo 92...dziwnie niski dzien cukrow...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #491131 przez dominia
Kasia kapuśniaczka ? nie kojarze co to :blush: wiem, że jest takie coś ale nie wiem czy kiedyś jadlam :)
Bardzo ładne cukry :) ja dzisiaj też narazie mam niezłe :)

12 lata 4 miesiąc temu #491132 przez Pliszka
Gosiunia, trzymam kciuki żeby to był fałszywy alarm!

Sylwia, ja nie zauważyłam na szczęście żadnych dziwnych objawów po tej luteinie, ale i tak za tydzień zapytam pani doktor czy jej zdaniem jest konieczna, bo bardzo nie lubię się faszerować lekami. No ale jak trzeba to trzeba, oby tylko donosić te dzieciaczki do lutego! W sumie to wolę brać luteinę i prowadzić w miarę normalny, ale oszczędny tryb życia niż jej nie brać, martwić się i leżeć. Mam wizytę równo za tydzień i mam nadzieję, że szyjka nadal ma 40mm.

Mnie Mikołaj w weekend zabrał do IKEI, więc dziś już nic nie znalazłam pod poduszką. Misiek znalazł perfumy i książkę :) Te perfumy to trochę też dla mnie prezent, bo bardzo lubię ten zapach i nie mogłam się rano przestać przytulać :lol:

Paulaa, życzę zdrówka!

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #491150 przez dominia
Pliszka to masz bardzo ładną szyjkę :) ja ostatnio miałam 37 mm .. i kazał mi się oszczędzać i bąknął coś, że wydaje mu się miękka.. ale żadnych leków nie dostałam :)

Mój M właśnie mi zakomunikował, że jak przyjdzie z pracy to Mamusie mam wyłączyć i spędzić czas z nim hihi :lol: strasznie go drażni jak wtedy siedzę na forum :silly:

12 lata 4 miesiąc temu #491184 przez Satine0
Hehe dobre :D wyłączyć mamusie.

Dobrze, że mój jeszcze na te nasze pogaduchy nie narzeka :silly:

12 lata 4 miesiąc temu #491189 przez andzia_zg
Moj też już narzeka, że ciągle tylko forum i forum... ze co tam mozna tyle czytać itp. Nie może zrozumieć,że jestem ciekawa co u Was itp.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #491191 przez Martyna
Gosiunia na pewno wszytsko będzie dobrze, daj znać po wizycie

aniajulia będzie dobrze, jak już zostało napisane My wyczerpałyśmy limit złych wiadomości nie tylko w tym tygodniu ale już do końca !!!

Dominia :) Mamusie wyłączyć :) dobre, Mój na razie się nie czepia nawet podpytuje czasami co u Was bo wie, że jesteście dla mnie wsparciem i mnie rozumiecie. A może cos na Mikołajki dla Ciebie przygotował ? :)

Paula zdrówka!!

Monia jeśli chodzi o Pampersy to miałaś szczęście, u mnie w pobliskich Rossmannach pusto na półce

12 lata 4 miesiąc temu #491198 przez dominia
Martyna nie, myślę, że nic nie przygotował ale jutro jadę na uczelnie i wracam w niedziele w nocy :dry: to może dlatego chce spędzić ze mną czas :)

12 lata 4 miesiąc temu #491208 przez mrufka
Hej mamusie

Sylwia super że jesteś już w domku i jest wszystko dobrze bardzo się cieszę :)

Michasia no ja myślę że moja szyjka wytrzyma ale przychodzi taki moment że mam najczarniejsze myśli. :angry:

Jadzia super to mieszkanko i widok na ocean kurde ale fajnie :lol:

Sylwka Vini super że się odezwałyście i u was wszystko dobrze

Martyna super że z wodami wszystko okej

Paula dzięki za tą informację bardzo mnie ucieszyła. Zdrowiejcie :kiss:

Gosiunia trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze

Aniajulia będzie dobrze limit na złe informacje się wyczerpał

Pliszka oszczędzaj się jak tylko możesz ja troszeczkę to zaniedbałam i w ciągu dwóch tygodni szyjka mi znikła. Odpoczywaj dużo

A ja dziś miałam fatalną noc synuś wymiotował flegmą po tym nic nie spałam bo słuchałam tylko czy oddycha. A teraz Ada daję znać o sobie kopie po żebrach.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka