- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
ja sobie sprezentowalam od mojego m getry ciazowe i vive z listami do m i bede go wieczorkiem molestowac zeby obejrzec bylam na tym w kinie z dzieciakami bo nie chcieli isc na zwierzch wiec chcieli mi kupic bilet ale tak wyszlo ze dostalam go od kina wiec milo wspominam ten film.... poza tym on jest bardzo podobny do mojego ukochanego "to wlasnie milosc" ktory rozwala mnie za kazdym razem jak go ogladam
mnie mala sie tak pcha ze az mnie brzuchol boli wiec siedze oparta tak zeby sie nie kulic a spac to mi sie chce okrutnie... jejku juz coraz wieksza jestem hehehe... ostatnio to juz tak bardzo pragne przytulic moja kruszynke ze az mi sie sni po nocach juz niedlugo biore sie za pakowanie torby do szpitala bo mowia ze 6 tygodni przed planowanym porodem warto to zrobic
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Podczytywałam was regularnie ale niestety net mi w połowie miesiąca padł w sensie limit mi się skończył więc dodanie jakiekolwiek wiadomości graniczyło z cudem a niestety nie mam cierpliwości do takich rzeczy
Jeżeli chodzi o torbę do szpitala to ja już mam naszykowaną z grubsza po mojej ostatniej nie spodziewanej wizycie na odziale wolałam być przygotowana M mnie nie wyszykuje niestety a jak by mnie wyszykował to bym chyba padła więc wole nie ryzykować
Mrufka i Pliszka odpoczywajcie teraz dużo a wasze maleństwa na pewno wytrzymają do lutego
Mój to w ogóle nie lubi jak ja siedzę na internecie jak on jest w domu...wychodzi z założenia że wtedy powinnam mieć czas TYLKO dla niego
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
aniajulia i Satine powodzenia jutro na wizytach
Paulaaa teraz taka pora na przeziębienia, ale walcz dzielnie!
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
przezywa ze mna wasze troski ale jak jest w domku to chce mnie na wylacznosc chociaz wczoraj dal mi jeszcze chwilke nawet jak wrocil od rodzicow a dzis do 22 mam kompa dla siebie tylko zaraz mam korki a taka jestem snieta ze szok
spac spac spac
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Zjadlam obiad i dalej jestem glodna ;( nie moge wiecej narazie..
Nie mam nic na wyjazd.. Nie wyobrazam sobie go wogole z tymi tobolami i w tym stanie cos mnie pobolewa dziwnie brzuch boje sie i martwie jak to bedzie
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A dzisiaj Igor się tak dziwnie poruszył, że aż się wystraszyłam .. i ze dwa razy brzuch mnie bolał jak na okres w tym jeden raz wcale nie tak delikatnie
Jeszcze na uczelni znowu mnie czeka stres chyba tam zwariuje ..
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ogólnie Igor ładnie się wierci, ostatnio ma manię wypychania brzucha mamy i robi sobie 'górki i pagórki' na brzuchu
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia mnie wczoraj tez bolal brzuch az sie zwinelam...a nie mozesz tam nie jechac? nie mozesz sobie zrobic wolnego i zostac w domku? Jakbys jednak pojechala...to tak jak dziewczyny ci mowily wez sobie kanapki , mwarzywa, owoca. Ja wczoraj jezdzilam z moim tata caly dzien to wzielam sobie 4 kanapki z wedlina i salata, jablka 3 zielone (nie podnosza cukru), marchewke surowa, ogorka i obiad czyli kasze gryczana z kurczakiem i szparagi. Jakos udalo sie przetrwac i cukry w porzadku tobie tez tego zycze...lepiej wez wiecej niz mniej. Bedzie dobrze...chociaz ja nie jechalabym.
Kasia ale piekne cukry ja tez tak mialam jak tu przyjechalam ze zmeczenia chyba. A dzisiaj na czczo mialam 93 czyli w tutejszej normie.
Paulaa wspolczuje ci....wracaj szybko do zdrowia
Gosiunia trzymam kciuki u mnie lekarz nie widzial wogole zoladka i tak mnie wystraszyl,ze myslalam ze zwaariuje. Po jakims czasie znalazl. Te pomiary nie sa dokladne. Na pewno bedzie w porzadku..a nawet gdyby by wiekszy to czym to grozi?mowil ci?
Andzia to mieszkanko nie ma okien na ocean ale na basen i silownie...ale nie przeszkadza mi to...mam 2 kroki nad ocean na spacerek z Hubusiem
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Wczoraj dzwonil facet i zaakceptowal nasze podanie. Za 2 godzinki jedziemy podpisac umowe i w sobote przeprowadzka i zakupy w Ikei ale sie ciesze dziewczyny
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie mogę nie jechać niestety .. mam kolokwium w niedziele i prezentacje chyba też wtedy albo w sobote .. poza tym na poczatku drugiego roku jak zaczely się zjazdy nie chodziłam bo czekałam na decyzje przeniesienia na zaoczne i mi te babska nie zaliczą ćwiczeń przez nieobecności wykladow prawie wcale nie mam .. w ciągu tych 2 dni mam tylko dwa tak to same te nieszczęsne ćwiczenia .. jeszcze bym to przeżyła jakbym miała od 8 do 16 tak jak ostatnio.. a nie od 8 do 21 w nocy i caly czas siedziec na dupie .. chyba będę wychodzić i spacerować po korytarzu.
Jedzenia musze zapakować kopke i jeszcze troche, boje się mieszkania mojego kuzyna tam same chłopy chodzą prócz jego dziewczyny i zimno bo nie grzeją, za prąd wtedy płacą jak za woły bo mają na tzw. korbkę
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dominia spojrz w regulamin uczelni niemozliwe , ze nie akcepyuja zwolnienia lekaeskiego to jakis zart wykladowcy robia juz co chca :/
gosiunia u mnie nie bylo wgl widac zoladka ale po kolejnych 2 wizytach dopiero gin sie dopatrzyl mysle , ze bd dobrze kochana
Paulaa kuruj sie kochana