BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #493237 przez gabilee
satine kuruj sie kuruj kochana :D ale masz dobrze maz sie t45oba zajmuje :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #493243 przez sylwia1986
Gabilee piękny wózek :)

U mnie M robi przemeblowanie w pokoju, stwierdził że skręci łóżeczko dla dzidzi. Uwierzcie mi nie chciałybyście tego widzieć :D

12 lata 4 miesiąc temu #493245 przez gabilee
katarinka widze , ze nas podczytujesz :D napisz cos do nas :)

12 lata 4 miesiąc temu #493246 przez gabilee
dziekuje sylwia :)

az tak slabo idzie twojemu m skladanie lozeczka?

12 lata 4 miesiąc temu #493249 przez Alina2408
gabilee u nas wyszlo jak wyszlo wiec my musielismy kupic wozek :) generalnie jak patrzylam to nasz tez ma prawie to samo no moze poza zabawka dla malucha i moskitiera :) no i jest wysoki i gondolka wieksza bo ja sie urodzilam wielkolud wiec poprostu lepiej dmuchac na zimne :) a poza tym ten wlasnie wpadl nam w oko i to ten chcielismy od mozmentu kiedy zaczelismy szukac wozka i je ogladac w sklepach :)

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493252 przez justyna84
Mnie juz nic nie boli to byl chyba jakis alarm falszywy wychodzi na to ze dziecko sie przekrecilo i mnie poprostu uciskalo. Poszlam dzisiaj z moim 2 latkiem do sklepu wsadzilam go do autka sklepowego takiego dla dzieci i mi zasnol (jak bylismy w domu to nei chcial isc spac) wiec poodkladalam zakupy wzielam go na rece i zanioslam do domu zostal lezec w opakowaniu a ja se poszlam na spokojnie ;)

gabille fajny wozek tylko ja tez bym tyle nei dala ,ale kazdy kupuje jak chce :)
Moj M dzisiaj poszedl na popijawe do pierwszego i jedynego kolegi jakiego ma ;) mi niestety zostaje siedziec w domu ale swoje wysluchal bo musialam mu podogryzac :)

12 lata 4 miesiąc temu #493259 przez gabilee
alina no wy musicie patrzec na duza gondolke bo twoja malutka juz sporo wazy :) ale to slodkie , ze tak rosnie

12 lata 4 miesiąc temu #493271 przez dominia
O mamo ! Jestem na mieszkaniu u kuzyna i zyje :) ale nastepnym razem chyba wynajme jakis hotel :/ rozumiem, ze sie im wrylam na mieszkanie ale zapraszaja nie wiadomo kogo i ja tu padne na pysk juz o 23 :( jutro mam taki sam maraton i musze byc w jako takiej formie..
Przejde do lepszych wiesci.. Nie mialysmy prezentacji :lol: podeszlysmy dwie ciezarne i babka kazala przeslac prezentacje na swojego mejla i zeby ktos jej dal indeksy do wpisania zaliczen w lutym :D ucieszylam sie bo pierwszy raz tak kobieta na uczelni sie zachowala :) i to ma chyba dobrze ponad 60 lat ! A baba z jajem, lubie ją :)

Strasznie bola mnie zebra :/ myslicie, ze to od siedzenia ?

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493306 przez sylwia1986
GabileeSkładanie idzie mu dobrze, gorzej że musieliśmy trochę rzeczy powywalać na strych, poprzesuwać etc.. W pewnym momencie nie było gdzie usiąść :)

Dominia myślę że te żebra faktycznie bolą od siedzenia.. jeszcze tylko jeden dzień i do domku :) tak czułam że ktoś życzliwy na uczelni się znajdzie i proszę :D a to u kuzyna jakaś imprezka się szykuje?

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493320 przez michasia
Gabilee całkiem, całkiem ten wózek. Fajnie, że ma tą bazę do samochodu, bo chyba niewiele fotelików ma.
Kasia super ten fotelik, i jeszcze nosidełko. Cena rewelacja.
Satine, to dobrze, że tak o Ciebie dbają:)
Dominia to pewnie od siedzenia. A jeszcze jutro. Fajnie, że babka taka miła:) Chociaż ktoś. Mam nadzieję, że uda Ci się wyspać i ładnie zaliczysz jutro koło. No i mąż po Ciebie przyjedzie?
Justyna, dobrze że to dziecko tak dokuczało, a nie nic gorszego:)
Sylwia bardzo dobrze to znam, że nie ma gdzie usiąść:) i wszystko zawalone. Ale u mnie tak co 2-3 dzień jest :lol:
Jutro jedziemy do Gdańska. Na szczęście okazało się, że w garażu mieliśmy jeszcze 2 zimówki od poprzedniej laguny, Paweł dziś pojechał założyć, także już się nie boję, że będzie źle na drodze.

12 lata 4 miesiąc temu #493343 przez kasia123m
Domina i Jadzia sprawdzalyscie kiedys jaki cukier wywala po tej bialej bulce z polowa plasterka zoltego sera popitej mlekiem?nurtuje mnie to juz od kilku dni...bo jesli ja caly dzien sie staram tych cukrow nieprzekraczac a np po tej bule gdy leze,bo z zalozenia mamy po tym spac,wywali mi 200 to ja dziekuje..Kurde dzis chyba sprawdze jak niezasne...Wogole glodna jestem a cukry na wieczor jakies wyzsze mam...za duzo pewnie jem...Te truskawki musze sobie jakies jutro kupic..starsznie drogie sa wiec jem tylko raz w tyg...szkoda ze to nie lato.. ;)
Gabille bardzo ladny ten wozek..a ktory kolor bierzecie?

Domina dobrze ze chociaz jedna babka znalazla sie fajna..:)Od siedzenia Cie pewnie bola...to i tak ze CI kregoslup nie pada po takim wysiku..caly dzien siedzenia...mi by padly krzyze po kilku godzinach...

12 lata 4 miesiąc temu #493352 przez dominia
Michasia tak maz po mnie przyjedzie :)

Kasia ja nie patrzylam na cukry po tej bulce bo bym sie chyba wystraszyla :) po mleku boje sie mierzyc bo jak wezme wiekszego lyka to wydaje mi sie takie slodkie mmm uwielbiam :)

Sylwia nie wiem czy imprezka sie szykuje.. Ale ktos ma przyjsc :(

12 lata 4 miesiąc temu #493360 przez gabilee
kasiu pastelowy pod linkiem napisalam :P

12 lata 4 miesiąc temu #493361 przez kasia123m
dziewczynki pokaze Wam co znalazam..widzialam w wozku w markecie ze zamiast czerownej kokradki przypietej do wozka babka miala czerowna biedronke...ze niby jakby ktos mial urok rzucic...wiecie o co mi chodzi..cos czerwonego...i znalazlam takie biedronki.ona miala przypieta wewnatrz budy...kupilam dwie bo przypne tez do fotelika...juz Wam pokazuje...
allegro.pl/show_item.php?item=2836037688
:laugh: :laugh: :laugh:

Domina powiem Ci ze ja pilam pol szklanki mleka do tej bulki..a teraz jak pije cala to cukry rano mam nizsze...spac mi sie dzis che///nie wiem czy wytrwam godzine zeby zmierzyc ten cukier..moze lepeij nie...kazali mi tak dietetycy jesc bule z serem i mlekiem [popijac to robie jak kazali...chyba wiedza co robia..
Jadzi nie ma ale Monia powiedz mi bo mi sie gdzies w glowie kolata...czy insulina na noc wazna jest 28 dni?ta ampulka 300 jednostek?bo jesli tak to kurde teraz jak pojade na badanie w srode to musze recepte zalawtic bo do diabetologa dopiero za dwa tyg...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka