BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #493085 przez andzia_zg
Sylwia fajnie, że u Ciebie jeszcze były te pampersy w promocji.Ja wczoraj jak byłam w Rossmannie w Zgorzelcu to zobaczyłam tylko pustą pułkę :dry:

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #493092 przez sylwia1986
W zasadzie półka była pusta, tylko poprosiliśmy pięknie panią, żeby poszła sprawdzić na magazynie i była ostatnia zgrzewka (4 paczki) ale tylko rozmiar 1, rozmiaru 2 już w ogóle nie było. Więc wzięliśmy 2 paczki, bo więcej chyba nie ma sensu.

12 lata 4 miesiąc temu #493094 przez andzia_zg
No te duże opakowanie "rozmiar 2" 108 sztuk to faktycznie sie opłaca, bo tu cena 42 zł, a skoro nie dostałam w Rossmannie to sprawdziłam jaka jest cena w Realu (bo byłam na zakupach) to opakowanie "2" kosztuje 56zł więc różnica spora w cenie.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493100 przez jadziatopol
Natalka tak jak Kasia napisala sprobuj na poczatek...a potem sama zobaczysz. Ja juz wiem ,ze moge owoce jesc caly dzien. :) pomaranczy nie. Ale truskawki w kazdej ilosci :)
Kasia, Dominia wreszcie ujarzmilam cukry poranne :) ze tez wczesniej na to nie wpadlam! Nie moge jesc na noc nabialu wogole. Zjadlam wczoraj o 22-ej kanapke z indykiem i rano cukier po 8h 84!!! :) pierwsze sniadanie pelne i cukier 94 :lol: czuje ,ze zyje :lol:
Dominia trzymam kciuki mocno :)
Banananama ale ci cora rosnie :) ciesze sie z dobrych wiesci :lol:
My sie wlasnie pakujemy i przeprowadzamy :lol: odezwe sie pewnie dopiero w poniedzialek jak mi zainstaluja internet. Pa dziewczyny :lol: trzymajcie sie zdrowo i milego weekendu :lol: wszystkie was caluje :kiss:

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #493120 przez gabilee
hej mamusie :D

dzieki za wsparcie juz nie bede sie schizowac :D wasze rady mi pomogly :)

jadzia ja tez bym kupila takie przenosne usg gdyby bylo w ofercie :P

co do szybkich ciaz to juz wszystkiego mozna sie spodziewac w tych czasach :dry:

aniajulia swietne wiesci z wizyty :D ciesze sie

satine ale sliczna córeczka szok jaki widok :D mam nadzieje , ze u mnie tez bedzie tak widac :)
sprobuj masc majerankowa pod nos
justyna mam nadzieje , ze bole ci przejda kochana i to nic groznego , ale jak mowisz lepiej to skontrolowac :D super , ze autko rodzinne juz macie :)

marlena to pochwal sie prezencikami od mamusi dla Filipka :)

princess dla ja nie lubie polskich filmow chyba tylko komedie romantyczne udaja ;/

pliszka ale fajnego masz kolege :D tez bym zjadla chalwe taka delikatna :)
zy76cze milej zabawy :D fajny pomysl z tymi mikolajkowymi prezentami :) a jak ogarniecie pokoik Olusia to sie pochwalisz ?

madlen ja kupilam termometr laserowy wiec bedzie do wszystkiego temp. ciala , wody i wgl co tam bezie t45rzeba zmierzyc :D

sylwka rozumiem , ze masz gorsze samopoczucie , ale zostalo juz naprawde nie duzo kochana :kiss: musisz zaczac myslec pozytywnie dla swoejgo dzidziusia , bo tylko to ci pozwoli przetrwac :kiss:
a na szpitale to ja juz slow nie mam :(

bananamana super , ze malutka zdrowa i jaka duza :D
ładne ciuszki :)

michasia ty nawet lezac kochana musisz cos robic :P podziwiam

katriss to lez w domku i sie nie ruszaj kochana , mam nadzieje , ze twoja kruszynka przetrwa w brzuszku jeszcze te 2 mce :D i czemu nie dali ci fenoterolu ? na skorcze to chyba przedewszystkim sie daje ?

dominia powodzenia na zaliczeniach :kiss:

dziewczyny to lepiej 1 czy 2 t45e pampersy? bo dzis w rossmanie 2 widzialam za 42 zl , ale nie wzielam do szpitala moge 2 wziac czy lepiej 1?

jadziu powodzenia w przeprowadzce :kiss:

a ja dzis wstalam o 7. 30 rozpakowalam torby zrobilam pranie :D i pojechalam z n do naszej siedziby firmy :) i do bratowej na chwilke i dzien zlecial :)
teraz was dopiero nadrobilam :)
podroz minela spokojnie i bez wiekszych perypetii :)

12 lata 4 miesiąc temu #493129 przez Alina2408
ja mysle ze do szpitala to jedynki ale to mala paczke kup sa w rossmanie te ichnie i sa fajne albo dade z biedronki a pamperty kup 2 bedzie na dluzej :)

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 4 miesiąc temu #493145 przez Pliszka
ufff, pokoik Olka z grubsza odgruzowany, ale nazbieraliśmy tam tyle przeróżnych rzeczy :ohmy: że jeszcze chwilkę to potrwa zanim się będę mogła pochwalić końcowym rezultatem. No ale kawał roboty za nami :laugh:
Olek zamiast pomagać to przeszkadzał ;) Cały dzień mnie niedobry kopie po żołądku :dry:
Zbieramy się powoli do wyjścia, od tygodnia chodzę głównie w dresie, więc miło się będzie troszkę wystroić ;)
Miłego wieczoru!

12 lata 4 miesiąc temu #493153 przez sylwia1986
Pliszka Oluś pewnie nie przeszkadzał, tylko bardzo się cieszył :) aż kopał z radości :) koniecznie pochwal się później zdjęciami pokoiku. Nooo i udanej zabawy :)

Gabilee dziś sprawdzałam i w zasadzie rozmiar 1 jest od 2-5kg a rozmiar 2 od 3-6kg, więc różnica nie duża.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493158 przez kasia123m
katriss lez grzecznie i odpoczywaj

Jadzia super ze wiesz w czym problem..ja chyba tez..albo ten kapusniaczek albo zupa pomidoroa bo dzis cukier po podwieczorku 91...

dziewczyny nie wiem jak Wy to robicie ze odpisujecie kazdej...ja jak zaczynam to polowy niepamietam :P ;)

Domina zyjesz tam jeszcze?

natalka gruszki pol mozesz jeszcze...nie jedz bananow i winogrom..to najwieksi zdrajcy ;)
uwazaj na czerwona papryke i gotowanego buraka....

Pliszka pokoikiem sie jeszcze pochwalisz a teraz na zabawe...milego wieczoru :laugh:

Sylwka dzielna z CIebie babka i silna..dasz rade..czego sie dla dziecka nie robi :)

Gabille jedna paczka mala 1 wystarczy a reszte bedziesz stosowac 2...wiec spokojnie 2 mozesz kupic...ja dostalam 3 paczki pieluch happy bo stosuja na kopernika...one raczej nie sa za dobre wiec tez kupuje pampersy chocby na noc i na wyjscia..a kiedys na dzien zamierzam kupowac biedonkowe dady...

Bananamana sliczna cora:)

a ja przed chwilka wylicytowalam fotelik do auta razem z nosidelkiem,....jeszcze adaptery musze dokupic...za 105zl...
allegro.pl/fotelik-maxi-cosi-nosidelko-chicco-i2838324933.html
Tosia znow pupa w dol....a juz 3 dni lezala glowka na dole...
ide jesc 1 kolacje:)

12 lata 4 miesiąc temu #493166 przez dominia
Kasia jeszcze zyje ale juz ledwo ;( jeszcze takie zimno na zewnatrz ! Zamarzne :(

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493170 przez gabilee
kasiu ja na odpowiedz klikam prawym przyciskiem i otwieram w nowej karcie i wtedy sobie czytam i na biezaco wpisuje w odpowiedz :D
ale z komorki tego sie nie da zrobic

a ja wlasnie robie ciasteczka kruche ale czekam 30 min az ciasto sie schlodzi zanim rozwalkuje

12 lata 4 miesiąc temu #493219 przez gabilee
alez tu cichutko :/
ciasteczka zrobione :D wszyscy zadowoleni :)
a tu link do wozka :
allegro.pl/leo-wozek-evo-graco-4w1-baza-...wor-i2830476549.html
kolor piaskowy

12 lata 4 miesiąc temu #493222 przez Satine0
Gabilee super wózeczek ;)

Mi mąż odgrzewa spaghetti na kolację heh ;-) Dzisiaj mam dzień łóżkowy...jutro też będzie. Muszę się pozbyć tego przeziębienia. Mąż kupił mi Prenalen mam nadzieje, że pomoże :)

12 lata 4 miesiąc temu #493228 przez Alina2408
no prosze jaki sliczny tylko jak dla mnie cena zabojcza :)

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 4 miesiąc temu #493236 przez gabilee
a to dla wszystkich mamuś na poprawienie humorku
Optymizm – nawet jeżeli ciąża jest zagrożona, należy zachować pozytywne myślenie i optymizm. Dzięki takiemu nastawieniu przetrwanie tych trudnych chwil stanie się łatwiejsze, a rozwiązanie na pewno pomyślne. Warto przez ten okres choć na chwilę zapomnieć o niedogodnościach i skupić swoją uwagę na myśleniu o szczęśliwym zakończeniu – narodzinach wyczekiwanego, upragnionego malca.

Współczesna medycyna jest tak rozwinięta, że udaje się uratować nawet najbardziej zagrożone ciąże. Dlatego nie należy się załamywać, tylko posłusznie oddać w ręce lekarzy, którzy bardzo dobrze wiedzą, co robić, by doprowadzić do szczęśliwego rozwiązania.

satine i alina dziekuje :) i kto by pomyslal , ze to moj n wybral chyba bardziej musze mu ufac w wyborach :P

alinka u nas skaladaja sie rodzice na wozek dla wnusia :D a jezeli chozi o nowy wozek z tyloma dodatkami to chyba nie jest az tak zle :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka