- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Madlen coś o tym wiem, mówi, że to ja mam humorki, a potrafi bez niczego zacząć kłótnie i mówi , że moja wina... Ale jak na razie jest dobrze Ja od początku ciąży jak się dowiedziałam tylko to maleństwu przybiliśmy juniorek ) hehe A ja mam urodzinki 29 grudnia, patrzę dużo grudniowych mamuś mamy na forum )
Natalka Jeju przykre co się stało wszędzie nieszczęście w tym tygodniu, ale mam nadzieję, że będzie teraz coraz lepiej i jakoś się Wam ułoży ;*
Domi super, że z malutką ok i poziom wód w normie ob tal dalej
Dominia to niezły z Ciebie chudzielec ;D I jaki brzusio zgrabniutki
Monia już lepiej jest, dzięki że mogę na Was liczyć Śliczny domek Iguni
Alina no to patrze dobry szef... Dobrze, że nic dla męża się nie stało ;* trzymajcie się tam Sama mówisz siedzisz, no ja swojego miśka nie widziałam już od ponad tygodnia i tak tęsknię ,że jutro to chyba go uduszę jak wyściskam i wycałuje ;P
Kasiu śliczne ciuszki
Princess to dobrze, że z malutkim ok Ale to CC to na 100% czy może się jeszcze zmienić.?
Sylwia hehe narobiłaś ochotę na naleśniki, u mnie mikołajki to był dzień jak co dzień całe szczęście pogodziłam się z Miśkiem jutro przyjeżdża w końcu zaczniemy coś robić na razie tylko ściany do malowania się przygotuje chociaż tyle ale biedakowi i tak ciężko trochę będzie z ręką w gipsie, ale jak obiecał to niech robi coś w końcu ;P
Michasia śliczne sukienusie
A ja dzisiaj trochę zabiegany dzień mam idę zjeść obiadek kurczaka upiekłam ,na praktykach zaliczyłam następna 5 i dzisiaj mamuśki urodzinki są, więc lece do gości )
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie sie cos z cukrami dzieje...teraz po podwieczorku bylo az 125...a jadlam to co zawsze 2IG z wedlina slata i marchewka...glupieje juz....moze zbliza sie ten okres kiedy ten cukier sie chrzani...ech
Troche spacerowalam po mieszkaniu i 125.nie wiem dlaczego .....
Moze ten kapusniaczek dziala po kilku godz bo dzis znow jadlam...
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vod.pl/zycie-przed-zyciem,79940,w.html
Xpatiix wszystkiego najlepszego dla mamy, pewnie na urodzinkach czekają Cie jakieś pyszności i dobrze że ze swoim lubym też się dogadaliście.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
xpatii zycze zdrowka Twojej Mamie i bratu
Gabilee moj gin w Polsce powiedzial mi przed wjazdem,ze moze sie mniej ruszac...zeby nie panikowac. A ruchy liczyc dopiero od 32 tygodnia ...po 3 glownych posilkach (albo w czasie najwiekszej ruchliwosci maluszka) 4 ruchy. Az sie zdziwilam bo wszedzie ppisza ze 10 ruchow. A on powiedzial 4. I zeby nie panikowac...bo teraz kobiety sa za bardzo przewrazliwione. A moj Hubert juz nie kopie jak wczesniej tylko wypina sie i przeciaga....a jak kopnie to tak,ze az cala mna zatrzesie
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak wiec Gabbilee nie panikuj...na pewno jest ok. Tutaj widze,ze nasi lekarze i internet chyba przede wszystkim strasznie stresuje kobiety w ciazy trzeba wyluzowac. Za duzo tego wszystkiego...tych badan...tych obserwacji...tego stresu.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabille moze ma slabszy dzien...Tosia tez czasami ma dwa dni slabe a poteem wraca normalna aktywnosc.a juz nieraz sie denerwowalam.i nie czytaj netu...mozna zeschizowac niezle...sama chodzilam 4dni jak w amoku i plakalam bo sie naczytalam o tej tarczycy...i po co.....
Jadzia ja kapusniaczka kupuje w cukierniii.na ciescie francuskim a w srodku kapusta i cos tam...jadlam wczoraj i dzi i wczoraj i dzis ponad 120cukier po podwieczorku mimo iz laze po mieszkaniu...nie bede tego jadla...
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Rozmawiałam dzisiaj z teściową biedna była w szoku, że kobiecie w ciąży zabrania się coś jeść. Chyba masz rację Jadzia trochę lekarze (oczywiście nie wszyscy i nie w każdym przypadku) przesadzają z tymi normami i obserwacjami.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia no ja też się bardzo cieszę, że już zgoda ,bo mam dość tych kłótni, a to tak przez odległość... Źle to działa na nasz związek A no hehe zjadłam już tyle, że jestem pełna ;P ale dalej mam ochotę na coś słodkiego, na bieżąco sprzątam trochę i trochę siedze z goścmi, bo mamuśki święto to w końcu trzeba ją trochę powyręczać, ale przynajmniej na koniec będzie mało sprzątania ;P
Dzięki dziewczyny, mamuśka zadowolona i dziękuje Wam, kazała też pożyczyć zdrowia i szybkiego rozwiązania bez komplikacji hehe 42lata dzisiaj skończyła ;P Więc młoda babcia będzie )
A ja dzisiaj ścięłam włoski zapomniałam wcześniej napisać, bo tak na szybkiego, no ale niestety nie mogę wstawić zdjęcia, bo nie mam kabla ani do tego telefonu ani aparatu nie mogę znaleźć ;P ale kiedy tak może sesyjke sobie trzasne A wszyscy mówią, że tak ślicznie wyglądam i w ogóle ;P No i tak lecę dalej pojeść słodkości
...
Aniołek [*]
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natalka dokladnie tak . MOja ciocia tez jest w szoku i tesciowa....w ich czasach nie bylo takich ceregieli...nie bylo usg 3d a co za tym idzie nie mowilo sie omiedniczkach nerkowych,ktore moga byc powiekszone i to normalne a tu sie od razu straszy mame ,ze miedniczka jest powiekszona...nie bylo krzywej cukrowej...i kobiety byly zdrowsze psychicznie. Wiadomo czasy sie zmienily i my jestesmy slabszym pokoleniem genetycznie ale trzeba zachowac zdrowy umiar we wszystkim.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa