- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOMI a czemu nie możesz SN ?
Michasia no mam nadzieję, że mały się jeszcze obróci... choć nie wiem jak mu się to uda bo główką sięga mi już prawie do żołądka, a szeroka jakaś nie jestem, więc raczej ciężko mu będzie. No chyba, że się nie znam
Kasia ja też się właśnie tego boję, że uszkodzą dziecko, nacisną na główkę czy połamią... M też nie chce o tym słyszeć a z cesarki się nawet ucieszył, że dziecko nie będzie się stresowało a mnie nie rozepcha Głupek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a synus rosnie ci jak na drozdzach super to ci Adas zrobil niespodzianke z cc
Kasia i michasia super sukienki
domi biedna ty to nie masz wyjscia z ta cesarka ale jak mis to mis dla swojej dzidzi to robisz
ja dzis wstalam o 10 !! szok ze tyle spalam teraz spakowalam sie i do 16 czekam az Marcin wroci z.pracy i wracamy do domku wkoncu W pon mam wizyte na 11 zadzwonilam do gina soe umowic moze n bedzie mial wolne to pojedzie ze mna
madlen duzy ten twoj synus ale jak na chlopa przystalo bedzie mezczyzna z niego
satine ja tez mam takie uderzenia goraca masakra jak czasem wezme prysznic a za chwile jestem mokra jak swinia heh
mam nadzieje ze szybko to minie po porodzie
co do koszuli sorki noe pamoetam juz ktora pytala to ja jeszcze nie kupilam ale chyba kupie 2 a po domu i tak bede sie starala chodzic normalnie ubrana tylko jakas blizeczke latwoejsza w dostepie do cycochow
jak myslicie czy jednak bedziemy ciagle w pizamie lazic caly dzien ?
nie pamietam co mialam jeszcze napisac
a i trzymam kciuki za reszte dzisiejszych wizyt i prosze o same dobre wiesci sciskam wam wirtualnie
monia sliczny obrazek ci corcia zrobila
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Jejku a mi sie wydaje, ze juz mam wielki brzuchol maz jak sie przytula to za kazdym razem mowi ooo brzusio tez chce przytulaski.. I sie smieje, ze dziwne uczucie
Gabilee ja napewno nie bede chodzic caly dzien w pizamie, jak to nawet bedzie wygladac jak ktos nas przyjdzie odwiedzic wstyd dzien jak codzien trzeba normalnie funkcjonowac
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja wlasnie zapomnialam wam napisac ,ze w srode bylismy obejrzec wozek i pozwolilam ukochanemu wybrac ale mial radoche skladal rozkladal sprawdzal i wybralismy graco evo na allegro niecale 2000 zl 3w1 do tego wszystkie dodatki plus jakas maskotka i torba do wyboru . kolor wybralismy jasno czarny
mam nadzieje ze bede zadowolona i jak cos bd nie tak to bede na n zwalic hehe
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a mam do was pytanie czy po porodzie bedziecie.uzywaly takiego pasa sciskajacego zeby macica sie szybciej obkurczyla ? bo ja chyba tak bo nie chce miec brzucha takiego wyciagnietego ale zapytam mojej poloznej jak do mnie przyjdzie to wam przekaze info
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miałam Was pytać jak spędziłyście wczorajszy mikołajkowy wieczór? bo taka cisza na forum była. Ja zrobiłam na kolację naleśniki z nutellą, bitą śmietaną i brzoskwiniami, ale nie mieliśmy czasu się nimi degustować, bo zadzwonili znajomi z Łodzi i rozmawialiśmy z nimi ponad godzinę ślub mieli 3 tygodnie po nas, mają już synka i teraz córcia w drodze z terminem na koniec stycznia. Koleżanka też swoje przeszła w pierwszej ciąży, 3 tygodnie leżała w szpitalu co by dociągnąć do 35 tygodnia i się udało, teraz też bierze masę leków na podtrzymanie.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj był u nas Mikołaj,moja Mama i teraz nie wiem co kupić bo to pieniążki dla Gabrysia,myśle cały czas o komodzie i nie wiem,szukam i dalej nic mi sie nie podoba a jak nawet to kolor nie taki albo wymiar Zrobiłam tortille,wszystkim smakowała
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aganobla to satine miala opryszczke
a co do wozka to jak bd miala komp to wrzuce linka bo teraz to z kom pisze a kupowac bedziemy na poczatku stycznia
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
Gabilee zaprezentuj wózeczek. Ja się przyznam, że jak urodziłam syna to zdarzało mi się pół dnia w piżamie spędzić. Pasa nie nosiłam a ze szpitala wyszłam w spodniach ciążowych już spadających z brzucha i jakoś szybko zaczęłam się mieścić w ciuchy normalne.
Koszulki do karmienia mam 3 ale potem zwykłe na ramiączka lub rozpinane pod szyją też się sprawdzą. Cesarki są na golaska więc nie potrzebuję do porodu.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Babcia zabrała Oliwię do sklepu. Młoda banan na buziaku, bo tyyyyyyle śniegu.
Tak mi dziś dzień szybko leci. Szok normalnie. Jak już jest tyle tego śniegu to czuję święta. I myślę czy żywa czy sztuczna choinka...
Domi na golaska miałaś cc? Ja to normalnie w koszuli. Tyle tylko, że podwinęli mi tak pod cycuchy a po cc opuścili tak do pipki mniej więcej. Jak wstałam była caaaaała we krwi i od razu poszła do śmieci. Wiec teraz to wezmę jakąś starą koszulkę A. i tyle.
W Pon mam gina. Ale lipa bo bez usg wiec nie ma szału.