BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #493697 przez Satine0
:laugh:

Madlen
sto lat!! ;) Spełnienia wszystkich marzeń i wszystkiego czego sobie zapragniesz :kiss: .

Ale u mnie śnieg sypie...do tego wiatr dość mocno wieje. I jak tu się z domu ruszyć?? :silly: Chętnie bym sobie wyszła gdzieś i dupa.

Generalnie niedziela mija bardzo, ale to bardzo leniwie. W tv nic ciekawego znaleźć nie mogę...i co tu robić??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #493698 przez Alina2408
ja ukladalam puzzle

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 4 miesiąc temu #493708 przez Pliszka
Od nas właśnie wyszli moi rodzice i zabieram się za lekturę :laugh: Misiek się relaksuje grając na x-boxie ;)

Rodzice przywieźli prezenty dla malucha: wanienkę ze stelażem i kilka par śmiesznych rajstopek :laugh: Oto wanienka :)
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #493709 przez Satine0
Pliszka wanienkę mam taką samą tylko w kolorze żółtym :D

12 lata 4 miesiąc temu #493722 przez Madlen
Vini Anoda Satine dziękuję

Dobrze, że mam to forum.. i Was wszystkie...

12 lata 4 miesiąc temu #493733 przez andzia_zg
Satine0 napisał:

Pliszka wanienkę mam taką samą tylko w kolorze żółtym :D

ja też mam taka sama żółtą :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #493737 przez jadziatopol
katarinka witaj kochana :laugh: nie jestes jedyna w tym wieku.ja za 2tygoxnie skoncze 38.
dominia gratuluje 4 kochana :) ja wlasnie wstalam.cudownie sie spalo w nowym mieszkanku :lol:
kasianasza insulina wazna jest 25 dni.
Sorki dziewczyny ale pisze z telefonu bo nie ma m jeszcze netu w mieszkaniu. Caluje was wszystkie :kiss: mam nadzieje ze w poniedzialek juz bede mogla normalnie uczestniczyc w forum.

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #493747 przez dominia
Jadzia super, ze juz jestescie na swoim :) czekamy na Ciebie w poniedzialek :)

12 lata 4 miesiąc temu #493753 przez princess
Madlen jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek ! Spełnienia marzeń, dużo miłości, zdrówka i szczęścia :*

Katriss trzymam kciuki za Ciebie i córeczkę :) Oby nasze maluchy wytrzymały do lutego :)

Ola ja też lubię bajki, szczególnie Króla Lwa mogłabym w kółko oglądać. Ogólnie najbardziej lubię bajki Disneya ;)

Jadzia powodzenia w przeprowadzce, szczerze to Ci współczuję teraz takiego problemu na głowie. Ja nienawidzę przeprowadzek, całe życie jestem na walizkach.

Gabilee to żałuj, bo takie filmy jak Katyń, W kanałach Lwowa, Lincz, Sala samobójców, Jesteś Bogiem czy obie części o papieżu Karol człowiek, który... to kawał dobrego kina, przy których niejedna zagraniczna, amerykańska szmira może się schować ;) Uwielbiam też stare polskie komedie, typu Killer, Chłopaki nie płaczą itp. Ze mnie już taka patriotka, że lubię kupować produkty polskich firm itp. itd. :)
Wózek super, kolor też.

Kasia ja tak samo jak Gabilee piszę w drugiej karcie :)

katarinka witaj w naszym gronie i czuj się jak u siebie :) Wiek tu nie gra roli. Ostatnio dalszy znajomy został ojcem, jego żona w wieku 43 lat urodziła zdrowe bliźnięta :) Podziwiam takie mamy :) Gratuluję zdrowej córci :)

Sylwia fajne łóżeczko :)

Dominia gratuluję dobrych wyników w nauce :) Jedź do domku i odpoczywaj :) To był ciężki ale owocny weekend :)

Pliszka wanienka fajna, ja też ostatnimi czasy poluję na taką na stojaczku ale jak na złość ciągle się nie trafia odpowiednia.

Ja dziś spędzam niedzielę samotnie. M od rana w szkole, wpadł tylko na godzinkę na obiad i pognał na koncert, dziś grają w Elblągu. Miał nie wracać na noc ale jednak będzie mimo, że późno. Martwię się, bo na drodze warunki niezbyt a oni jadą busem DK 7, na której pełno wariatów powoduje wypadki... Ja to wiecznie się o wszystkich martwię. Odkąd mój tata zginął to teraz mam schizy. I czekam na wiadomość od M jak na szpilkach aż dojadą do tego Elbląga... Żeby już było po wszystkim i żeby był w domu cały i zdrowy.
Wczoraj sprzedałam na allegro swoją komórkę, nareszcie, mam jej już dość. Kupuję sobie nową, właśnie oglądam aukcje. Właśnie piję sok świąteczny z suszu, moja mama zrobiła... Kiedyś go bardzo nie lubiłam a teraz go uwielbiam. Śmieję się zawsze z wujkiem na Świętach, że to sok z wygotowanego płaszcza ;)

A jak Wam niedziela mija?

12 lata 4 miesiąc temu #493791 przez kasia123m
Domina ile jesz tego palmeo?ja zjadlam cwiartke do kolacji...nie wiem czy nie zadzo...to takie pyszne i slodkawe...

Princess noi wybralas jakis telefon?

Vini jak juz wyschna Twoje rzezby to nam sie pochwal..

Pliszka mam taka sama wanienke tylko pomaranczowa i bez stojaka

Satone jak katar?przeszlo troche?

Ja weszlam do rosmana i poniewaz nie mam kasy bo zrieramy na zus na jutro to i pieluchy lezaly te po 42zl i misie gundacji tez byly.chyba poprosze o takiego misia pod choinke...ta misie z bialymi skrzydelkami...posadze Tosi w lozeczku...

Ogladalam w smyku lezaczki bujaczki...jak tesciowie nie kupia to kupie na allegro uzywany...widzialam juz po 90zl...

Ide pospacerowac po sie boje cukru po tym palmeo

12 lata 4 miesiąc temu #493820 przez princess
Kasia tak ja już od jakiegoś czasu planuję kupić Nokię N97 tylko teraz muszę wybrać najlepszy zestaw na allegro.

Ale tu cisza... Mi się strasznie chce spać, chyba pójdę się zdrzemnąć.

12 lata 4 miesiąc temu #493826 przez katarinka1
Dziękuję Wam wszystkim za miłe powitanie i słowa otuchy :)

:)

12 lata 4 miesiąc temu #493834 przez Madlen
Princess :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493847 przez sylwia1986
Princess podziwiam Cię, kompot z suszu był zmorą mojego dzieciństwa, od zawsze toczyłam z mamą o to boje i w końcu piłam kompot z truskawek :D też lubię polskie kino, dziś postanowiłam nadrobić braki i wzięłam się za trzy kolory:niebieski, jutro biały a pojutrze czerwony. Przykro mi z powodu taty, wcale się nie dziwię że teraz martwisz się takimi sytuacjami.. Oby Twój M dotarł bezpiecznie.
My właśnie z M wróciliśmy od teściowej, kochana naprawiła zamek w śpiworku który dostaliśmy dla dzidzi, zjedliśmy pyszny obiadek i później deserek (galaretka, lody i bita śmietana:)). A teraz oglądamy ten dokument "życie przed życiem" i M mnie ciągle głaszcze i całuje, chyba mu się podoba :D także bardzo milusi wieczór.

12 lata 4 miesiąc temu #493860 przez Alina2408
Kasiu ja ten swoj kupilam w smyku za 89 zl fakt ze w promocji ale sa i takie nowe

...nie oddam Cię nikomu...
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka