- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Leżaczek mi się taki podoba, w kolorze czarno-szarym chyba To ta sama firma, z której kupiliśmy łóżeczko
allegro.pl/lezaczek-caretero-astral-6-kolorow-i2834050607.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Miałam kiepską końcówkę tygodnia ale wczoraj mój Mąż spakował nas i pojechalismy do moich rodziców. Spędziałam z nimi super czas i od razu lepiej się czuję
Nadrabiam Was bo trochę naskrobałyście
Póki pamiętam Madlen wszytskiego najlepszego!! spełnienia marzeń, spokoju i szczęsliwego rozwiązania :*
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
ale mam do nadrobienia! 100 postów prawie, ale to jutro będę miała do poczytania;)
Madlen sto lat! spełnienia najskrytszych marzeń, zdrówka i radości i bezproblemowego lutowego porodu
Moja mama przyjechała szczęśliwie i w sobotę wróciłam do domku ok północy bo wróciła po 20.00 i troszkę posiedzieliśmy a dziś od ranka szybko szybko, pojechaliśmy z M do kuzyna na uroczystość przyodziania sułtanny;) bardzo ładnie było, kuzynowi zostało jeszcze 2,5 roku i będzie księżulkiem ale on taki wesoły, ma podejście do ludzi:P śmialiśmy się czy na chrzciny się wyrobi hehe;)
idę się kąpać, miłej nocki:* :*
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Kasia ja jem zazwyczaj 2 te listki pamelo .. boję się więcej a Tobie jak wyszło po tej ilości ? ja tego owoca uwielbiam widzę w kuchni, że jest kupiony i czeka na mnie
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Podajcie linka do jakichś ciepłych getrów ciążowych.
Kasiu Ty zamawiałaś. Zadowolona?
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
aniajulia2, Satine, bananamana ciesze sie, że wizyty udane i wszytsko ok
Pliszka cieszę się, że udała się impreza mikołajkowa długo wytrzymałaś
Katriss dbaj o siebie i odpoczywaj!!
Sylwia upolowałaś pampersy?super mi sie nie udało do tej pory. My w najblizszym tygodniu rozpoczynamy przemeblowanie w pokoju i kupujemy komodę dla Malucha
Princess widziałam nowy Zmierzch i trochę się zawiodłam, lepiej obejrzec w internecie
Andzia prawda Nietyklani rewelacja! kilka razy juz oglądałam, świetny film
Dominia mam nadzieję, że dałas rade i dobrze się czujesz po męczącym weekendzie, super, że udało się tak z tym zaliczeniem
Gabilee bardzo fajny wózek
Jadzia mam nadzieje, że już jesteście u siebie
Sylwia ja tez grudniowa ale juz koziorożec
Katarinka witaj u nas
Jak wracalismy dzis od moich rodziców to koleżanka nas wezwala do siebie i dostalismy krzecełko chicco do karmienia Małego jak będzie starszy, nosidełko taką wkładke plastikową do wanienki, troszke ubranek i zabawek i jeszcze 2karuzele do łóżeczka - jedną nakrecaną a druga na baterie a najlepsze jest to, że się nie spodziewaliśmy, miło sie tak pozytywnie zaskoczyć
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
My prócz łóżeczka mamy dostać materac i cały sprzęt sypialniany do niego, chodzi mi o pościelke
Sprzedaliśmy stare auto !!! tak się cieszę .. jutro zamawiam sobie sukienkę na święta może widziałyście jakieś fajne na allegro albo innej stronie ?
Jejku Mały już mi zaczął grzebać pod żebrami .. jak zacznie 'drapać' to od razu siedzę jak bym miała 'kołka w dupie' wtedy chyba śpi i tak smyra .. bo jak nie śpi to kopie aż brzuchem rusza, chyba urósł
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martyna to super masz kolezanke:)mile...
ja zjadlam bulke i wypilam mleko i krde mam wrazenie ze dalej jestem glodna...a dzis rano mialam minimalnie ketonow..
Madlen ja kupowalam u tego sprzedawcy..
allegro.pl/leginsy-legginsy-getry-ciazow...e-m-i2705764661.html
i chodze w nich na okraglo...jeszcze jedno musze sobie zamowic...naprawde cieple...i fajne
Marlena jak tam prezenty od mamy dla malego?
alinka bardzo ladny ten lezaczek.on jest chyba do 9kg...patrzylam na ten drugi bo on jest chyba do 18 czyli starczylby na dluzej..moj syn wazyl prawie 8kg w 7mies...
allegro.pl/listing/product.php?product=M...%C5%BCaczek+bujaczek
choc moj M to patrzyl na takie z hsutawkami i pierdolami ale bez przesady...chce moc w to wklada c mala jak jestem w kuchni zeby mnie widziala...Moze tesciowie kupia ajak nie to kupie uzywany...
zmykam spac...dobranoc
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princess, ja też się zawsze zamartwiam jak Misiek jest w podróży Dobrze, że teraz jest coraz wiecej dobrych dróg, ale i tak nie lubię jak wyjeżdża
Do tych polskich filmów, które wymieniłaś dodałabym jeszcze "Generała Nila", zrobił na mnie mega wrażenie, ale to niestety smutne kino Pamiętam, że byliśmy na tym w kinie ze znajomymi i po wyjściu z kina szliśmy na przystanek w zupełnej ciszy, po prostu zabrakło nam słów...
Ja też lubię kompot z suszu, natomiast jest to jedyna rzecz, która nie smakuje mojemu Miśkowi i której nie przełknie On jest bardzo wdzięcznym obiektem wszelkich działań kulinarnych, bo wszystko zawsze je z apetytem aż miło popatrzeć natomiast na hasło "kompot z suszu" mina mu rzednie
Jadzia, super, że już mieszkacie sami Pochwal się zakupami w Ikei
Martyna, fajnie, że spędziliście taki miły weekend Ekstra są takie prezenty My niestety, mimo nie najmłodszego wieku, jesteśmy wśród znajomych pionierami jeśli chodzi o dziecko, więc raczej nie mam się co spodziewać takich niespodzianek
Dominia, super, że udało Wam się sprzedać auto. Na Allegro jest mnóstwo słodkich sukienek ciążowych, na pewno coś fajnego znajdziesz Jedna z moich uluionych to ta (tylko ja mam różową z czarnym paskiem):
allegro.pl/new-ciazowa-sukienka-firmy-qb...6-s-i2851444412.html
Miłego dnia!!!
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madlen szkoda że w Twoje święto się wynudziłaś.. Ale u mnie tydzień temu też nie było szału, staram się wiele nie oczekiwać, bo wtedy jest mi przykro, a lepiej zaskoczyć się na plus
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Madlen spóźnione ale szczere, pozwolilam sobie podbladnac twoj profil na fb kurcze powiem ci niezla laska z ciebie
Katarinka witaj zagladaj i pisz milo ze ktos nowy do nas dolaczyl
Ja kurcze znow aktywny weekend mialam czlowiek to chyba nigdy nie wypocznie, jak to mawia moj dziadek odpoczywac sie bedzie w grobie hehe no ale nie ma co narzekac jak jest wszystko dobrze. Jade dzis na 13 na szkole rodzenia taki maly maraton ma byc od 13-18 jakies wyklady z lekarzami z ginekologiem neonatologiem pediatra i nie wiem czy kims jeszcze w kazdym razie obiad chyba do termosu dzis jade smama niestety bo m w pracy jest a kawalek mam do tego szpitala bo ok 25km w jedna strone, tak cos czuje ze juz na kilka dni do porodu bede sie musiala wprowadzic do mamy od niej to 6km zaledwie bo jakby sie cos zaczelo a to zima bedzie pewnie na calego to ciezko widze ten dojazd. No nic dziewczynki odezwe sie po zajeciech pozdrawiam
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Kurcze spać nie mogę. Brzuch mam wielki, nie wygodnie mi. Wstałam z A. o 6. Wyprawiłam go do pracy i zaczęłam się ogarniać, bo na 11 do gina. Choooolera, ogolić się ''tam'' to koszmar. Nic nie widzę!!!!!!!
Wiecie co, ciąża z Oliwią zakończyła się w 32 tc. Więc nie wiem jak to jest donosić brzuch do 40 tc. Teraz mam 30 tc i brzuch jak na finiuszu z Oli. Więc co wstaję rano to patrzę w lustro ile znowu urósł i szoook. Dziś jak wyszłam z łazienki to córka do mnie ''Mamo jaki Ty masz wielki brzuch. Amela się rozpycha?'' Ciekawe ile on jeszcze urośnie.
Dziś wizyta, ale bez usg. Na usg jestem zapisana dopiero na 28 grudnia do mojego gina prywatnego. Ale może ten dzisiejszy da mi skierowanie na usg wcześniej... zobaczymy.
Idę powoli ubierać mojego starszego szakala. Młodszy chyba śpi, bo cisza w brzuchu.
Miłego Dnia!
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co prawda była wczoraj mama, potem kumpela, ale późne popołudnie i wieczór sama. No z Juniorem i psem.
Ja ja bym chciała już trudy ciąży zamienić na trudy opieki nad dzidzią.
Boje się jedynie, że nie będę mogła karmić, a teraz wszędzie taki nacisk na to..
Moja mama karmiła chwilę, moja siostra prawie w ogóle. Ciekawe co mnie czeka...