- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Masaż krocza to jak dla mnie żadna przyjemność

Satine, z tego co czytałam nacięcie wcale nie chroni przed pęknięciami. Dla mnie jest to nieludzka praktyka, która w 99% przypadków pomaga jedynie położnej, bo jest szybciej... Wiadomo, że jak trzeba to trzeba, ale problem w tym, że w ogromnej większości przypadków nie trzeba... Samo nacięcie ponoć nie boli, gorzej jest później...

Okazuje się, że mój brzuszek świetnie się nadaje na poduszkę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Dominia czytasz mi w myślach zamierzałam tak zrobić na wejściu do gabinetu i idę jutro z takim nastawieniem, że będzie wszystko w porządeczku i poznam w końcu płeć, bo inaczej trochę się zdenerwuje hehe
Ale jak się dowiem to jak tylko wrócę to się pochwalę hihi normalnie nie mogę się doczekać, ja nie wiem chyba dzisiaj znowu nieprzespana nocka mnie czeka, bo trochę podekscytowana jestem, ale i zarazem denerwuje się oby tylko mój skarbek był zdrowiutki, no a zresztą po 7 ma zajść do mnie M... No zobaczymy jak słowa dotrzyma tym razem hehe czy mu przypadkiem pks nie ucieknie albo nie zaśpi

Satine a ja ruskie jadłam niedawno ;PP hehe bo też ochotę na pierogi miałam ;D
Pliszka słodki psiak

Dobranoc brzuszki

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja to już od 5 latam sobie po domu, miejsca znaleźć nie mogę hehe jak się obudziłam tak i już zasnąć nie mogłam

No no jednak teraz wersja jego, że po 9 będzie, bo następnym pksem jechać ma, który niedawno wycofali, z tego co mi mówił, ale dobra dobra zobaczymy jak on dojedzie hehe śmieszne to się robi

Miłego dzionka.!

...
Aniołek [*]
- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*

Madlen – Fridę znam, to do odkurzacza pierwszy raz widzę a szczotkę mam taką z pierwszego linku
Dziewczyny – śliczne macie brzuszki i ładnie wychodzicie na zdjęciach

Pati – zdolna z ciebie dziewczyna, trzymam kciuki za stypendium, sama swojego czasu dostawałam za pierwsze kupiłam nowy komputer a za drugie zrobiłam prawko
Monia – super wieści z wizyty

Pliszka – mój pies też tak śpi

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja idę dzisiaj dogadać się w sprawie nowego mieszkania dla nas ale to dopiero od czerwca i muszę l4 porzucić do firmy. Noc w miarę u nas przespana dwa razy przerwa na siku i od 7 nie śpię.
Kasia – imienia dalej nie mamy muszę się w końcu na coś zdecydować

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

pati, niezłe emocje

My dziś zaczynamy 35 tc

Miłego dnia dla wszystkich!

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pati czekamy niecierpliwie na info z wizyty

Pliszka uroczy psiak! Mój też sie tak na brzuchu układa, ale dostał już kilka razy kopniaka od małej wtedy patrzy taki zdziwionym wzrokiem jakby pytał "co to kurna było?"
To prawda, że nacięcie nie chroni przed pęknięciem. Mnie nacięli, a mimo to pękłam...
U nas dziś okropna deszczowa pogoda, normalnie jesień, wrrrrr. Brzydko, szaro, buro i ponuro. Za to udało mi się wspaniale wyspać

Miłego dnia mamuśki

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Monia udany piesek hehe

No ja z tym człowiekiem nie wyrobie wyśmiałam Go tylko, bo pksa nie było haha a mówiłam... no to na kuriera leci tym razem hehe no no zobaczymy co potem wymyśli ;P Jakby nie można było powiedzieć, że nie będzie go i tyle, tylko makaron na uszy nawijać ;P
...
Aniołek [*]
- vini-miki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Pliszka, ty 35, a ja 37 zaczynam

i 3 dzien z rzedu mam regularne (ale tylko w miare) skurcze

Pati, powodzenia na usg, dzis bedzie napewno szczesliwy dzien, no i oby sprawy partnerskie jak najszybciej sie ustabilizowaly

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No i nie będzie czuba hehe i czy nie można tak od razu, ja tam płakać nie będę przez jego nieobecność ;P Nie ma mowy, że mi dzisiaj ktoś humor zepsuje

...
Aniołek [*]
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Patii no cóż....jego strata. Powodzenia na wizycie. nastaw się, że Maleństwo się ładnie pokaże-może takie nastawienie sprawi, że rzeczywiście tak będzie.
U nas d...tak się wybudziłam i słyszę dziwny dźwięk...i sobie myślę co ten kot wyprawia. No ale zaraz oprzytomniałam, że to dźwięk kapiącej wody i chyba trzeba szybko działać. Niby odgłos kapiącej wody może uspokajać, relaksować, jednak w naszym przypadku przynajmniej na mnie działa bardzo pobudzająco...No to mamy zamiast dzisiejszych zakupów, pakowania gratów do kartonów i jutrzejszego ruszenia z remontem-mamy tel. do faceta, co 1,5 roku temu robił nam dach...i czekanie co powie i kiedy przyjedzie.
Z drugiej strony lepiej teraz niż na świeżo pomalowane...ale miałam nadzieję, że np. jakaś deska napęcznieje i już będzie ok, a tu jest gorzej niż było...
Jutrzejsze malowanie z głowy...następna okazja za tydzień, ale jest ślub brata i mama w pt będzie w domu, więc niebardzo. To niewiem czy czekać na weekend od 18 stycznia...kupa czasu, ale wtedy mama znów pojedzie na zjazd i będziemy mogli do jej pokoju się przenieść...
Kurcze i tak się przedłuża, a myślałam, że sobie już od połowy styczna popiorę ciuszki dziecięce i zacznę dla siebie coś kupować. Narazie nic dla siebie nie mam, prócz jednej koszuli do karmienia, bo nie chce zawalać pokoju kolejnymi gratami.
Koleżanka z pracy urodziła 6 tyg wcześniej, ja mam akurat nadzieję, że jak już, to po terminie urodzę.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Ja mam dopiero na 18.10.
Patii gdzieś czytałam, że jeden facet podczas USG poszedł do WC i żona mu do końca ciąży nie powiedziała jaka płeć będzie:). Ty zamierzasz powiedzieć swojemu co u lekarza, jak się dowiesz?
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A co do chlopaka to kreci niezle.ech.on wogole niepowinien do tych rodzicow jezdzic chyba.moj M dzis stwerzil ze on sie porostu boi...ze mysli sobie ze jak tam siedzi to jest bezpieczny.Ida wielkie zmiany ma sie dziecko urodzic. I on sie boi...mysli ze dopoki jest tam to czas sie zatrzyma...Faceci sa tacy.moj w 37tyg jak wyladowalam na porodowce to nerwy mial starszne...mowil ze on byl pewny ze ja wyjde z tej porodowki i pojedziemy do domu bo to jeszcze nie byl termin...tydz pozniej mialam rodzic.a teraz cos go wzielo i juz ssie boi...spac niemoze...denerwuje sie juz...mowi ze nie moze zostac z synem w domu...ze dopoki nieurodze to on musi tam siedziec zeby zoabczyc ze nic mi sie nie stalo ani dziecku.jeszcze jak mu powiedzialam wczoraj o krwotoku czy przetaczaniu krwi to juz wogole...i mowie mu zeby sie zaczal denerwowac za 3tyg a teraz niech mi da jeszcze spokoj.co Ty...siedzi mysli...jakby mial cos wymyslic hehe.faceci sa dziwni
Odwolali zajecia z fizyki kurde..syn bedzie zawiedziony.kiedys odwolali genialnego przedszkolaka a mialy byc zajecia co tydz caly semsestr..dupa ech..
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.moja popoludniu...czekamy na same dobre wiesci
Vini kurde...cicha woda brzegi rwie?nic sie u Ciebie nie dzialo a tu nagle pac i polecisz pierwsza z dziewczyn,

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kasia a może i fakt ,że on w taki sposób to przeżywa.. Hm nie wiem no pewnie masz rację ;P ale trudno jego sprawa, ale myślę, że pewnie jak nadejdzie pora też w panike wpadnie i wogóle zobaczymy hehe jeszcze czas ;P
...
Aniołek [*]
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Monia nie ma za co, jeśli będę tylko potrafiła zawsze służę pomocą. U nas z rana świeciło pięknie słońce, ale strasznie wieje i już nachodzą chmury

Pliszka słodki psiak, u nas też taka słodka mordka się po sylwestrze na dłużej ostała. Zastanawiam się czy on wie co w tym brzuszku się dzieje, wczoraj M starał się mu to wytłumaczyć

Michasia przewalone macie z tym dachem.. Już kiedyś o tym pisałaś i od tamtej pory nie naprawili? W pokojach brata też kapie ?
Vini niekoniecznie przenosisz, skoro pisałaś że przed tą ciążą miałaś ustabilizowane cykle, nie tak jak przy poprzednich, to może być terminowo

Coralowa oby psiak wydobrzał.. On jest w domku i jeździcie z nim tak często do lekarza? A jazda konna piękny sport

Xpatiix też podtrzymuje co kiedyś napisałam, myślę że to będzie dziewczynka.
Powodzenia na wszystkich dzisiejszych wizytach