- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anuska0987
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Alina może tam zadzwoń i się dopytaj, bo może chodzi o błahostkę, a Ty niepotrzebnie się denerwujesz..
Andziu też mam wizytę 10 stycznia. To leż jak najwięcej skoro pomaga.
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)

Pati takie podejście powinno być stawiane za wzór dla innych kobiet

Ja dziś pospałam dlużej i o wiele lepiej się czuję.
Ale zgaga za to atakuje..
Michasia co się odwlecze.. Ja też długo czekałam na remont, wzięłam pożyczkę, i jeszcze ten bałagan potrwa..
Kasia dobrze niech się troche poprzejmuje

Kasiu nie myślałaś by zapisać Kacpra na taniec? Kiedyś uczyłam dzieci w przedszkolu tańczyć. Pomaga to w koordynacji, uczy skupienia, harmonii, prawidłowej postawy, db działa na pamięć. No i przede wszystkim daje wiele radości.
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
Jadzia wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!
- mrufka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
jadzia sto lat zdrowia ekspresowego porodu

Vini widzisz a mowilas że nic się nie dzieje a tu tak z dnia na dzień
Dziewczyny czytam was codziennie ale jakoś nie mam weny do pisania jestem jakas nie do życia wszystko mnie irytuje i wkurza. A dziś w nocy miałam znowu przeboje najpierw zaczęła mnie boleć glowa ciśnienie 90/40 i zaczęło się wymioty biegunka od 21 do 4 siedzialam w kiblu co wyszłam poczułam zapach i odnowa brzuch jak kamień każdy łyk wody i wymioty mój m wkońcu zrobił mięty i trochę przeszło a dziś na wadze 2 kg mniej. Teraz zjadlam bułkę i coś czuje że wyląduje w kiblu chyba dziś zostaje na diecie kisielkowym

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Marlena, niepotrzebnie się tak nastawiasz. Jeśli uwierzysz, że poród to nieznośny ból i skalpel, to na pewno twój tak będzie wyglądał, a wcale nie musi. Mnie moja koleżanka położna karmi opowieściami o łagodnych, cichych pięknych porodach i powtarza, że dobre nastawienie to podstawa. Nasze ciała są stworzone żeby dawać życie, musimy zaufać instynktowi i wyłączyć strach i myślenie

Michasia, trzymam kciuki żeby szybko udało się zlokalizować problem i naprawić dach. Nie denerwuj się, dobrze, że to się wydarzyło przed remontem, a nie po. Na pewno zdążycie przed narodzinami Ani pięknie wszystko wyszykować!
Jadziu, wszystkiego najpiękniejszego!!!!!!!!!! 100 lat, miłości, uśmiechu, zdrówka, pociechy ze wszystkich Twoich trzech chłopaków i spełnienia marzeń!!!!!!!!!

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

mama mi wyprasowała ubranka Igora, których jeszcze nie zdążyłam ogarnąć i mi mówi gdzie ja mam body bo ani jednego nie miała w ręce przy tym prasowaniu, ja mówię, że jeszcze nie wyprałam a ona: ' to na co Ty czekasz już idź to prać póki masz czas później nie wiadomo jak będzie ' haha aż mi się śmiać zachciało

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Jakoś ostatnio straciłam zapał do wszystkiego. Napiekłam się ostatnio ciast, więc narazie odpuszczam, bo jemy i tyjemy:). Obiadu też dziś nie robię-po lekarzu może skoczymy na pizze, bo mamy jeszcze jeden bon z groupona do wykorzystania do połowy stycznia, więc zadzwonię i zrobię rezerwację. Będzie miło posiedzieć gdzieś razem i coś zjeść.
Powystawiam może dziś parę rzeczy na allegro, bo się zabrać nie mogę i może umówię się dokładnie z facetem z komisu meblowego jak wygląda koszt transportu mebli do nich.
Alina może jakiś niezapłacony mandat? Może zadzwoń i zapytaj o co chodzi, bo jednak chyba do tego 21 trochę się będziesz stresować.
Andzia mam nadzieję, że dolegliwości miną i będzie ok, ale jak wieczorem będziesz czuła, że coś nie tak, to może lepiej pojechać na IP?
Anuska może to te przepowiadające?
Madlen powiem Ci, że bardzo nie lubię słowa pożyczka i rata. Zawsze wolę przebiedować i zaoszczędzić. Staram się zawsze mieć jakieś oszczędności, tera wiem, że przed narodzeniem dziecka pewnie wszystko pójdzie, ale z becikowego i ubezpieczenia znów się coś uzbiera.Pewnie kiedyś będzie trzeba coś wziąć, ale póki jakoś jest, to nie chcę się jakoś zapożyczać. Moja mama jak spłaci jedną pożyczkę, remontówkę czy coś, to myśli o następnej. Nie jestem za takim podejściem, a niewiem co będzie później.
Andzia ciekawe takie zajęcia. Pewnie rzeczywiście dobrze wpływa na rozwój dziecka. Nie słyszałam nigdy o czymś takim.
Mrufka współczuję dolegliwości, może coś zjadłaś co Ci na żołądku stanęło? Nie odwodnij się czasem.2 kg różnicy to bardzo dużo.
Dominia super, że masz tak dobrze z mamą, miło z jej strony a i dzięki temu Ty pewnie radośniej do tego podchodzisz i w ogóle fajnie, bo nie raz pisałaś, że Ci coś fajnego dietowego robi do jedzenia:)Będzie babcia rozpieszczać pewnie po narodzinach:)
Jadziu wszystkiego najlepszego, radości z Twoich 3 chłopaków:), łatwego porodu i by Ci się dobrze życie ułożyło tam w stanach lub później tu w PL. I byś zawsze wyglądała tak kwitnąco:)