BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #515620 przez katarinka1
Pati SUPER, że synuś :) Fajnie czytać, że jesteś szczęśliwa.

Dominia Duży chłopczyk z Twojego synka :) Musisz uważać na siebie i więcej odpoczywać.

Alina Wszystko wygląda dobrze, ale łóżeczko chcemy złożyć dopiero pod koniec stycznia. Wtedy popstrykam fotki.

Monia Piękny ten wózek. Fajnie, ze masz już to z głowy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #515644 przez xpatiiix3
Dominia kurde no to tam odpoczywaj, lipa trochę z tą szkołą... Ale super, że Igi taki już duży ;) No i tak lepiej w domu póki możesz trochę odpoczywaj, a nie latasz, chociaż z te 2 tyg posiedź spokojnie :P

Kurde a u mnie masakra, czuję jak mnie ciągnie tak od paru dni na podbrzuszu i napiera mi strasznie młody główką, bo odpycha się nóżkami od żeber i mam wrażenie, że zaraz wyjdzie... I pobolewa mnie brzuch jak na okres, ale nie jest aż tak źle, za tydzień wizyta, więc powiem o wszystkim i mam nadzieję, że wszystko będzie ok bo 11tyg temu moja szyjka 30mm miała, bo dzisiaj sprawdzałam, to może i u mnie coś tam się dzieje hmm nie wiem sama, tym bardziej, że ja to na tyłku nie siedzę ciągle tylko praktycznie w ruchu gdzieś wiecznie :P

A no i maluch główką ułożony i termin mi na 22 luty wychodzi gdzieś, bo teraz doczytałam ;P hehe

No i mój brzuszek z dzisiaj z przed chwili :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #515650 przez natalka
Monia – super wózek też mi się taki marzy :)
Sylwia – moja gin będzie mi pobierała wymaz na paciorkowce na następnej wizycie i tak orientacyjnie się pytam.
Kaikai – no ja też robię na każdą wizytę i tak się zastanawiałam czy to takie konieczne ale widocznie tak.
Dzolka – twój wózek też fajny :)
Pati – gratuluję synka, jednak przeczucie cię nie myliło, super, że mały zdrowy i że wy pogadaliście :) śliczny brzuszek :)
Pliszka – u mnie druga ciąża po poronieniu w zeszłym roku dostałam immunoglobulinę anty-D.
Domi – cieszę się, że u Ciebie wszystko ok. :)
Dominia – duży już Igorek, spróbuj zwolnić tępo na te dwa tygodnie aż będziecie w bezpiecznym okresie

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #515652 przez aganobla@op.pl
xpatii super wiadomość,gratuluje synka,piękny brzusio :)

Dominia rośnie szybko syneczek mamusi,super :)

Monia super wózek,podoba mi sie bardzo a cena :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #515654 przez sylwia1986
Dominia kurcze lipa z tą uczelnią, musisz na siebie uważać. Dobrze że szyjka zamknięta, a to że miękka to ponoć ułatwi sprawę przy porodzie. Dziewczyno to Ty wagowo jesteś na minusie, skoro pisałaś że przytyłaś 2kg tylko, z czego Igi waży ponad 2, wody, łożysko :ohmy:

Marlena ja generalnie chłonę słodkie, ale czasem nachodzą mnie takie momenty, że mam ochotę na kapustę kiszoną albo ostatnio pożeram oscypka z patelni z żurawiną :silly: także rozmaitości.

Monia jak za taki wózek cena bardzo okazyjna. Też się zastanawiałam nad lutowym stosunkiem chłopców do dziewczyn, bo z tego co patrzyłam u styczniówek królują dziewczynki, u nas chyba chłopcy.

Ja muszę jeszcze podomawiać trochę rzeczy, głównie sobie na porodówkę i kosmetyki dla dzidzi. Zrobiłam porządki w ciuszkach i trochę będzie tego prania. Ale to wezmę się za to w przyszłym tygodniu.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #515655 przez jadziatopol
Andzia dobrze,ze ci pzeszlo :) wozka jak nie bylo tak nie ma....maja czas od wieczora ;) ale juz stracilam nadzieje :(
Banananama dzieki za zyczonka :lol:
Sylwia moge kupic paski teraz nawet nie bede placic bo mi ubezpieczenie pokrywa...boje sie tylko,ze mi nie zechce recepty wystawic bo ostatnio przepisala mi 300 szt po 5 paskow dziennie i mialo starczyc do konca porodu...a ja mierze 10 razy dziennie. Tutaj tak jest...moj tata tak mial i jak poszedl do apteki z recepta to mu babka powiedziala,ze ma w systemie informacje ile zuzywa dziennie i ze powinien miec jeszcze i nie s[rzeda mu ;) dziwny kraj. Nawet jak placisz to musisz miec recepte a nie tak jak u nas . ;)
Dominia Igorek juz duzy! :lol: gdzie on tam sie miesci w tym malenkim brzuszku :) :ohmy: ale sie ciesze z dobrych informacji, Jest taki duzy jak Hubi jak mierzylam w 33 tygodniu. :) ja sie o ciebie martwie...musisz jechac od szkoly? lepiej by byoo zebys lezala ;)
Patii ladny brzuszek :)

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #515660 przez dominia
Mam możliwość kupić taki wózek jak Monia, jest na allegro za 550 zł bardzo ładny kolor i z tego co widzę to zadbany, jeszcze poprosiłabym o kilka dodatkowych zdjęć i pojechalibyśmy po niego z Miśkiem bo w Krakowie jest i wtedy spuszczają na 500.. ale kurde nie wiem jak finansowo będzie wtedy u nas bo i tak jest krucho a jeszcze za swoje rzeczy do szpitala muszę się wziąć :( M wziął by zaliczkę i jakoś byśmy na prosto wyszli na koniec stycznia ale nie wiem :( co o tym myślicie ? bo ja już wariuje :(

Jadzia właśnie muszę jechać nie ma uproś :( żadna łajza mnie jutro nie wpisze a mam same wykłady .. chyba, że uda mi się kogoś doprosić a pojechałabym tylko w sobotę .. no nie wiem .. :(

12 lata 4 miesiąc temu #515664 przez aganobla@op.pl
Dominia warto sie zastanowić,już pisałam,mi sie b.podoba no i cena super

12 lata 4 miesiąc temu #515665 przez jadziatopol
Dominia ale przeciez ty masz juz wozek ..prawda? graco z tego co pamietam,ktory dostalas

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #515669 przez dominia
Jadzia tak ale jakoś zależy mi na gondoli :dry: upierdzieliłam sobie ją strasznie

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #515673 przez jadziatopol
Dominia no w sumie zima w Posce i gondolka przyda sie....ale na krotko ;) no ale rozumiem...ja tez jak sobei upierdziele cos to nie ma sily :) to dokup sobie sama gondolke graco

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #515677 przez dominia
Jadzia miałabym gondole i wszystko ale Milena (2-letnia moja chrześnica) wielkolud jeszcze jeździ w tej spacerówce :dry: i na to wychodzi, że muszę kupić a fakt gondola by była niedługo i później bym wzięła graco :)

12 lata 4 miesiąc temu #515693 przez sylwka727
Jadzia sto lat kochana i bezbolesnego rozwiązania :lol: :kiss:

Pati gratuluję synka :kiss:

Domi super że wszytsko ok na wizytach

Dominia super że wszystko z synkiem duży już :) a Ty leż i odpoczywaj i powiedz żeby się tak nie śpieszył :lol:

Monia super wózek i cena świetna :lol:

My już też po wizycie ale osiedziłam się od 13 do 15.30 :dry: bo ginka przyszła później ja byłam 3 a jeszcze jakieś głupie pipy które pracują tam w przychodni na innych piętrach oczywiście nie omieszkałam się tego skomentować ale tych bezczelnych bab nie ruszyło to i i tak się wpychały :angry: . Szyjka idealna 3,7cm mały waży 1655 i wszytsko z nim ok dedimery z 3700 spadły do 3300 :blink:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #515705 przez Monia_T
Dominia jeśli tylko stan będzie ok to ja polecam :) Naprawdę fajny wózek :)
I jak patrzyłam na używane z tego modelu to w dobrym stanie ok 750zł - 800zł trzeba dać.

Pewnie ten niebieski będziecie oglądać?

Pati super brzuszek :laugh:
Sylwka najważniejsze, że z maluszkiem wszystko ok :laugh: Bardzo się cieszę :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 4 miesiąc temu #515730 przez Alina2408
pati zobaczymy hehe a skad ty jestes ?? bo moja pamiec jest dobra ale krotka :) pati jak milo sie eraz zachowal tylko musiszmu wyjasnic ze ty nie mozesz miec takich szarpan bo musi byc dla ciebie wsparciem i ostoja... ale to na spokojnie... a aleksander to moja kolezanka dala na imie swojemu synkowi rok temu tez w lutym urodzonemu... fajnie maluch im rosnie wiec moze to dobry wybor :)

domi to super ze tak dobrze cie ocenily czyli ladnie sie starasz dla maluszka hehehe

dziewczyny to ile was ma ten konflikt szok???

pati babcia i tak bedzie rozpieszczac bo w koncu po to te babcie sa :)

dzolka u nas tez wersja dla chlopca byla jas :):)

andzia moze poprostu cos tam sie malenstwo ucisnelo... ale odpoczywaj...

marlena ja dzis zjadlam cala paczke suszonych sliwek i obawiam sie ze niedlugo bede ladowac w toalecie ale nie moglam sie powstrzymac :P:P

dominia dobrze ze maly tak urosl pamietaj o tym piciu :) generalnie postaraj sie wiecej posiedziec zeby nic sie nie stalo przynajmniej przez najblizsze dwa tygodnie...

monia to zrobilas interes zycia rzeczywiscie sie oplacalo :) o kurcze no widzisz to mnie pocieszylas :) dziekuje czyli jednak to nie musi byc nic strasznego...

pati swietny brzuchol rzeczywiscie tez masz taki ze az mozna wzobaczyc ksztalt maluch :):) tak jak u mnie :) tylko moj jest juz nizej...

dominia wozek za 500 zl to dobra cena jezeli cvi sie podoba to sie decyduj dacie rade finansowo my tez sie tego balismy dlatego juz wczesniej zaczelam kupowac:)

sylwka ciesze sie ze u ciebie wszystko dobrze tylko nie wiem co to sa te dedimery czy jakos tam :P

ja mam ochote zrobic jakies ciacho tylko mi pomyslu brak musze czegos poszukac na kolacyjke mamy flaczki i myslalam ze cos slodkiego by bylo milym akcentem :)

...nie oddam Cię nikomu...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka