- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
sylwka ciesze sie że wszystko w porządku a mały ładnie rośnie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

przebrnelam dopiero przez lawine postow

gratuluje udanych wizyt dziewczyny

pati gratuluje synka

jadziu wszystkiego co najlepsze kochana

ja bylam na wizycie i moj Leoś waży tylko 1750 g nie rozumiem , bo na poczatku szybko rosł ;/ gin sie zmartwil ahh dlatego nie pisalam , ale na koncu stwierdzil , ze nie kazde dziecko musi wazyc 5 kg ;/ a tak to na usg nie widzi niczego niepokojacego
drazni mnie ten stan ciazowy chcialabym , zeby bylo juz po i wiedzialabym ze z malym wszystko juz dobrze caly i zdrowy

masakra.....
- aniajulia2
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dawno mnie nie było ale chyba nikt nie zauważył

Jadzia najlepszego:-D
Gratuluje udanych wizyt dzisiejszych oby jutro też takie były- ja mam jutro i już mam stresa.
Coś suwaczek szwankuje.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Aniajulia ale dobrze, że wróciłaś do Nas

A ja lecę spać, jutro praktyki, a ja załamana jestem po prostu ,bo już ledwo się ruszam, a coś zaliczyć jeszcze trzeba... ;/ Ehh trudno coś trzeba będzie zdziałać no

I trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

pati wiem , ze plus minus do t500g , ale jakos nerwowa chodze , trudno zobaczymy za 2 tyg
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

jadzia ja tez juz czekam na malenka

princess to sie nazywa frumalt ma bardzo delikatny posmak piwka a generalnie jest w malych puszkach szczeniaczkach i mnie to bardzo smakowalo

aneta zazdroszcze ja nigdy nie sluchalam serduszka mojej nataszki
dominia no wiec wlasnie po co ty sie martwisz to juz nie pora nie takie sytuacje byl,,,
kasia slicznie ci sie uklada ta ciaza pewnie gin wyprzedza rozne sytuacje tak zebys byla pewna ze sie toba dobrze zaopiekuje... a z tym tlumikiem to musi byc smiesznie iskry z tylka

paula ale masz strasznie ze oliwka chora ale najwazniejsze ze leki dzialaja...Paula a moze da sie z kims zamienic??? podpytaj sie tam... czasem ida i na takie uklady....
gabilee moja znajoma urodzila w 40 tygodniu malenstwo 2100 wiec nie dziw sie moze twoj tez bedzie drobniejszy...
a ja zrobilam blok czekoladowy i wylizuje wlasnie rondelek po masie a reszta juz sie chlodzi hehe mimo deszczu poszlam do sklepu po mleko w proszku ale na cale sczezscie moj m po mnie podjechal swoim taradajem firmowym i podwiozl mnie do domku juz mu sie mordka cieszyla na swiadomosc ze zrobie blok...
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
33 tc - 1572 gram (10 centyl) 2175 gram (50 centyl) 2873 gram (90 centyl)
czyli na ten tydzień mógłby ważyć nawet 1572 i nie jest to powód do zmartwienia, po prostu troszkę mniejszy dzidziuś, jeszcze może nadrobić.
Mój w 32 tc ważył 1800 i lekarz, który robił USG powiedział że pulpet będzie, a znowu mój gin go wyśmiał i powiedział że wcale nie za duży. Więc każdy lekarz patrzy inaczej i nie ma się co martwić

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

aniajulia nie zapomniałam o Tobie, to teraz musisz się wytłumaczyć dlaczego tyle nie pisałąś od świąt! nie ładnie

ale mój Bąbelek tańcuje w brzuszku

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Gabilee poród będziesz miała lżejszy, jeszcze urośnie ma pare tygodni na to..
Pati śliczny brzusio
Ale sie wkurzylam, kolezanka miala dzis wizyte na porodowce w szkole rodzenia. Tam gdzie ja wczesniej chodzilam. Mają na oddziale remont do konca lutego, pokoje tylko 3 os. 2 pietra niżej niż zazwyczaj. A 1osobowe bez łazienki.
Ale syf..
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Madlen dobrze, że Rennie pomaga, przynajmniej jest coś, co może przynieść ulgę. Jak mówiłam P o tym katarku, to powiedział, że sam by sobie takiego użył do oczyszczania zatok. On ma wiecznie nos zapchany i smarka...
Byłam u lekarza, sama, bo Paweł się umówił z facetem od trabantowych części i było już późno, więc go zostawiłam i nie zdążył na wizytę...Ale czekał pod drzwiami jak wyszłam, a i tak USG takie krótkie było. Wyniki dobre, HGB 12,7:)Tylko mam za dużo WBC, NEUT, EO I BASO. Poczytam w necie co to jest.ale babka nic o tym nie mówiła, więc ok. Mała wazy 1715g:). Resztę parametrów muszę poszukać co oznaczają:)No i główka w dole.
Pati super, przeczucie Cię nie zawiodło. Dobrze, że Maciek się zdecydował i czekał na Ciebie. No i fajnie, że zajmie się remontem:) Ładna piłeczka:)
Marlena ja miałam iść dziś na pizze, ale mnie naszło na lody...moja ulubiona lodziarnia była zamknięta i poszliśmy na kebaba:)Smaki mieszane...Ale słodkiego i tak wcinam więcej.
Dominia to Igi więcej waży niż Ty przytyłaś. Ciekawe ile po porodzie będziesz ważyć.Kawał chłopa już

Princess co Cię ostatnio tak mało na forum? Jak tam z Twoim M? Bo chyba miałaś się do mamy na kilka dni przenieść? Kiedy masz wizytę? Jak się czujesz?
Kasia to już Tosia duża:)
Paula szkoda, że tak wyszło, nie dość że teraz chora, to jeszcze turnus przepadnie, ale z Niemowlakiem chyba rzeczywiście niebardzo:), następnym razem pojedziecie. a długo się czeka?bo chyba jakoś na jesieni byłyście, nie?
gabilee nie przejmuj się. Ja mam wg karty (ostatnio babka długo myślała, by ustalić odpowiedni wiek ciążowy) 32T plus 5 dni. także jesteś 2 dni do przodu ode mnie, a moja Ania waży 1715g, także na te 2 dni akurat mniej:)Będzie łatwiej urodzić

Annajulia powodzenia jutro, czemu Cię tak długo nie było?
Alina mój P już chyba z 2 miechy temu napalił się na blok, kupiliśmy składniki i leżą...pies się do jednej paczki mleka w proszku dobrał...Herbatniki zużyłam w połowie do 3-bita, ale jeszcze do bloku starczy...chyba go jutro nakręcę, niech w końcu zrobi:)Nigdy nie robił, ale przepis z tego co widziałam łatwy, więc sobie poradzi:)
Madlen, głowa do góry. A gdzie pozytywne myślenie? Masz termin na 1 marce, to jest szansa, że skończą

A mój brat się dziś dowiedział, że będzie miał syna, to będzie mieszane kuzynostwo:)
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Macie racje dziewczyny pasuje sie oszczedzac przez te dwa tygodnie a pozniej moge juz funkcjonowac jak chce

Zawsze mi pogrzebie tam ten gin i pozniej mi sie wydaje, ze cos jest nie tak

Michasia dobrze, ze z Ania wszystko ok

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Domina no ja mma nadzieje ze tak do 3,5 urosna i wystarczy..bo wieksze rodzic to chyba niefajnie

kurde mloda tak starsznie mi skacze po brzuchu ze masakra.Tez mnie pozniej albo szyjka boli albo kluje jak wychodze od niego..dzis nawet w miare
ide lulac..dobranoc
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-