BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #515731 przez dominia
Monia tak i to nawet ten kolor niebieski mi się podoba, bo w atlanticu jest taki strasznie morski a tu stonowany :)

Załatwiam z laskami wpisanie się na wykłady.. chyba zaryzykuję i nie pojadę jutro tylko w sobotę :) boję się jak cholera bo Ci wykładowcy są nienormalni :huh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #515733 przez xpatiiix3
Sylwka super, że wszystko ok ;) No mnie to zawsze krew zalewa jak ktoś się wpierdziela... Wrr...

Dzięki dziewczyny ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #515742 przez Alina2408
dominia w razie czego pojdziesz do lekarza po zwolnienie mozna nawet dwa dni pozniej isc i ci wypisze wiec spokojnie a ty i dziecko jestescie wazniejsi pamietaj!!!!!!

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 3 miesiąc temu #515746 przez xpatiiix3
Alina ja z Białegostoku ;P No miło miło się zachował, ale zobaczymy jak to dalej z nim będzie :) No jak ostatnio z mamą w pepco byłyśmy to jak zobaczyła kombinezoniki na zimę takie malutkie to już chciała kupować hehe ale się wstrzymała, bo nie wiedziała czy różowy czy niebieski ,bo płeć jeszcze nieznana była, a będzie na pewno rozpieszczać hehe dziadek też :P No widać dokładnie, tylko nie wiem gdzie on tą głowę chowa, bo ja barki normalnie czuję jak dotknę do brzucha aż przy kości łonowej, to mi się nie raz odbija tam i o biodra, normalnie szok jak te brzdące się mieszczą w brzuchu :P

...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #515753 przez jadziatopol
Jeszcze raz dziekuje wszystkim za zyczenia :kiss: Wole nie myslec ile to juz mam skonczone i ile zaczynam ;)
Dominia dokladnie...Igi najwazniejszy a nie jakies tam studia ;) zwolnienie musza respektowac
Sylwka swietnie ,ze wszystko w porzadku...podwozie , maluszek, ddimery :lol: juz niedaleko...jej ...nie moge sie doczekac kiedy juz bedziemy wystawiac fotki naszych maluszkow :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #515803 przez princess
Madlen pisałaś o żelu ginekologicznym. Ja też chciałam go użyć w trakcie porodu ale nie spodziewałam się, że będę miała cesarkę, więc na razie odłożyłam ten temat. Ogólnie to ten żel daje poślizg dla dziecka, przyspiesza poród i zmniejsza ryzyko pęknięcia/nacinania krocza. Aplikuje go położna albo lekarz.

Alina jak się nazywa to bananowe piwo?

Jadzia wszystkiego najlepszego.

katarinka jaki fotelik dostałaś?

Same dobre wieści z wizyt, super.

12 lata 3 miesiąc temu #515821 przez anet-a-1401
Gratuluje syneczka:-) Jadzia sto lat szczescia zdrowia:-) ja dzisiaj bylam na wizycie i sluchalam tylko serduszka na usg musze zadzwonic sie umowiic prywatnie od poczatku ciazy przytylam nie cale8kg wiec nie jest zle :-) pytalam sie o klucie w pochwie to powiedziala mi ginka ze to normalne jest bo mala sie rozpycha i naciska na narzady i moze nawt to byc promiemiowanie bolu mysle ze jak by bylo to cos nie pokojacego to by mnie zbadala a tego nie zrobila tylko sluchala tetna....

12 lata 3 miesiąc temu #515843 przez dominia
Princess dawno się nie odzywałaś, dobrze, że jesteś :) jak się czujesz i jak Adaś ?

Ja chodzę tylko prywatnie do gina i same wiecie jakie on mi zwolnienie wypisze .. ale ciul pieczątka będzie i mogą mnie w dupeczkę pocałować :lol: wykłady nie są obowiązkowe więc i tak czy tak muszą mnie dopuścić do egzaminu :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #515858 przez kasia123m
Dzolka fajny wozek i super ze synek juz taki duzy:)))

Pati gratuluje synka:P)

Domi super ze cukry ok...same pochwaly

Domina ale duzy IGOREK :laugh: niezle.u nas tez glowka troszke ponad tydz do przodu...ale syn mial prawie 2,5tyg glowke do przodu..moj M ma wielka.. :) i wez sproboj troche odpoczywac..a tu zjadz teraz tak?

Pati sliczny brzuszek:)

Monia wozek niezla okazja:)

Sylwka super ze ok i ze ddimery spadly..jak Cie zobaczylam to sobie przypomnialam ze zerknac mialam na te ciuszki tej kolezanki..wrzuc jeszcze raz linka jak mozesz:)

ja tez juz po wizycie...:)Tosia wazy 2 kg....glowka nieco wieksza od brzuszka...sprawdzal ten brzuch 3 razy bo mowi ze ja taka chuda ,zeby dziecko napewno dozywione bylo...i sie zdziwil hehe ze az 2kg:))) :laugh: podwozie zamkniete,szyjka ktorsza.Mowil ze czekamy na wytyczne hematologa dotyczace porodu...co tam trzeba przygotowac..osocze krew itd w razie krwotoku...i jak bedzie mial wytyczne to mi powie czy kazdym szpitalu a konkretnie u niego moge rodzic.kazal mi sie we wtorek na patologi zapytac czy musze na kopernika czy moge w kazdym szpitalu...Sprawdzil wody plodowe i lozysko..wszystko ok..za dwa tyg mam zrobic posiew...Do niego mam przyjsc 17 stycznia..bede po patologi ale przed hematologiem wiec nadal nie wiele bedzie wiadomo.Mowil ze w razie jakbym zaczela rodzic w ciagu tych dwoch tyg niestety musze jechac na kopernika bo tam maja najlepszy oddzial dla wczesniakow itd..jakos kurde mi sie niewydaje zebym juz miala rodzic...wiec nie wiem skad takie stwierdzenie..Patrzylam teraz na wyniki z ciazy poprzedniej to pod koniec plytki wzrosly...zobaczymy...na wadze stoje...tzn od 27 tyg nic nie przytylam...cisnienie niskie choc przed wyjsciem wypilam kawe:P)
wiec ogolnie ok:)
a moj syn ma 38,1...cos mi sie dzis niepodobal..ech...dalam mu nurofen..i M dzwonil ze tlumik sie urwal i trze nim o asfalt...super..hehe...musi byc rownowaga w przyodzie..

12 lata 3 miesiąc temu #515869 przez Marlena1888
Dziewczyny ale świetny film właśnie pooglądałam..piękny.. same zobaczcie :P
zalukaj.tv/zalukaj-film/8347/bezcenny_da...imate_gif_2006_.html

12 lata 3 miesiąc temu #515876 przez dominia
Kasia super, że z Tosią wszystko ok :) podwozie też trzyma i to najważniejsze :) wcale nie taka drobniutka ta mała pannica :) ale to dobrze, niech rośnie :)

12 lata 3 miesiąc temu #515886 przez xpatiiix3
Aneta, Kasia super, że po wizytach wszystko ok ;)
Kasia Tosia już duża dziewczynka ;) ale Ci powiedział hehe ale wszystko możliwe w końcu ;P

...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #515922 przez Paulaaa
Cześć dziewczyny

Oliwia chora na całego. Cały dzień walczymy z meeeeega katarem i kaszlem. Na szczęście inhalacje co nieco dają, antybiotyk też.

Kasia ładnie Tosia waży. :) Dobrze, że ''tam'' wsio ok.

Domina, Igorek też już spory chłopak. Myślę, że gin nie przesadza i skoro prosi, zebyś zwolniła tępo to to zrób. Jeszcze aby dwa tyg. i będziecie bezpieczni. Nie ma co kusić losu.

Patrycja gratuluję synka. Niezłe miałaś przeczucie. :) Najważniejsze, że zdrowiutki.

Jadzia Stoooo Lat w zdrowiu i szczęściu!!! :)

Sylwka cieszę się że wszystko ok. Kacperek sporo waży. :)

Kogo pominęłam przepraszam. Czuję, że kolejna cudowna noc przed nami. :( :(

W ogóle moje dziecko dostało się na turnus reh. od 4 MARCA!! Nie spodziewałam się, bo w ubiegłym roku nie pojechałyśmy i myślałam, że wywalają nas z listy całkowicie. Jednak przesuneli nas na sam koniec i mamy nowy termin. No i kicha, bo ja nie pojadę z Nią. Ona z moją mamą nie pojedzie, bo się zapłacze za mną. No a z dwójką nie pojadę bo Ami będzie za mała. Tak więc przepada. No cóż... inne dziecko skorzysta a my znowu na koniec kolejki.

12 lata 3 miesiąc temu #515951 przez justyna84
HEJ fajnie ze wszystko ok z dzieciaczkami . Ja chce juz rodzic ,zrobilam sobie dzisiaj ciepla kapiel i mam teraz twardy brzuch ze nei chce puscic ;)

Jutro na 10 mam wizyte w szpitalu podobno maja mnei zbadac ktg itd... zobaczymy co sie dowiem .KTG tez pokazuje skurcze nie ?

12 lata 3 miesiąc temu #515952 przez xpatiiix3
Paulaaa szkoda trochę tego turnusu, no ale cóż najwyżej pojedziecie innym razem jk maleńka podrośnie już ;) i kuruj tam swoją Oliwke :)

...
Aniołek [*]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka