- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Vini mysle, ze Zuzia bedzie chciala wczesniej wyjsc

Pati masakra z tym M.. Widzialas go od swoich urodzin ? Okropnie kreci.. Czekam z niecierpliwoscia na relacje z Twojej wizyty, cos czuje, ze bedzie mala krolewna

Kasia, Jadzia cukier na czczo 82 i ketonow brak

Ja juz sie boje wizyty a mam dopiero na 16:30.. Zeby bylo wszystko dobrze

Trzymam kciuki Mamusie za wszystkie dzisiejsze wizyty !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Dominia a ja słyszałam całkiem odwrotnie

xpatiix wkońcu się dowiesz co siedzi Ci w brzuszku :)wow, mnie ta niepewność do tego czasu doprowadziłaby do szaleństwa

ja poszłam późno spać, bo ok)) 00.30 i wstawałam na siku kilka razy.. kurczę przetoczenie się z boku na bok jest coraz cięższe.. i wtedy takie biodra zastane.. ale czuję się nawet oki ;P tylko że nic mi się nie chce.. wczoraj naoglądałam się filmów o porodach i muszę się przyzwyczaić do tej myśli, że związane jest to z bólem, krwią i skalpelem.. i ogarnął mnie nie mały strach.. w nocy mi się śniły te rzeczy.. to już tak nie długo..

bo na razie wszystko leży w szafce.
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Marlena kurde to ja wole Twoja wersje

Ja jak sie tylko dowiedzialam, ze jestem w ciazy wiedzialam, ze bede miala syna

Jadzia sto lat, sto lat !!

- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ja już od trzech tygodni mam chrypkę i co chwilę boli mnie gardło. Już normalnie nerwy mnie biorą na to wszystko. Już chyba nigdy nie zacznę mówić normalnie

Powodzenia na wizytach! Bardzo mocno trzymam kciuki
- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cię nad życie córeczko

Ale sie dzis nie wyspalam wczoraj pozno zasnelam a dzis o 6 wstawalam i bylam na badaniach krew i mocz juz sie tym moczem tak stresowalam ze w nocy mi sie snilo ze krwi tyle w nim bylo ze sie wystraszyli i chcieli mnie w szpitalu zostawic ehhh niespokojna noc

xpatiiix3 czekamy z niecierpliwością kogo tam nosisz pod serduchem córcie czy syna

michasia kurka ale nie fajnie z tym dachem ale z drugiej strony lepiej ze teraz to wyszlo a nie jak juz dzidzia sie urodzi naprawicie i bedzie dobrze

Była wczoraj u mnie kolezanka i przywiozla mnostwo rzeczy dla małej łóżeczko, przewijak, materac do łóżeczka, huśtawke ze stelarzem (nie trzeba wkrecać do futryny) obiecała podrzucić jeszcze leżaczek bujaczek, krzesełko do karmienia i łóżeczko turystyczne powiem wam tak sie ciesze juz mamy to z glowy i nie trzeba bedzie kupować

A teraz cos wzruszajacego

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kurde my nadal sie na czerwono swiecimy.Maz byl dzis u lekarza i niby zaden problem bo tylko podpisal osiadczenie ze ubezpieczony ale kurna co to ma byc...jutro chce o 8 rano jechac do zusu to wyjasniac.Moj M juz jeczy ze on czasu nie ma..ze o 10 ma klienta itd...ale mnie to wnerwia.placimy skladki i swiecimy na czerwow..musze tam jutro jechac...
Michasia niefajnie z tym sufitem...kurde to niedobrze by dziecko bylo w tym pokoju..my w starym mieszkaniu mielismy w naszym pokoju zalany sufit i mldy czesto kaszlal i chorowal..mimo iz on spal w drugim suchym zupelnie pokooju..musicieto zlikwidowac z sufitu..koniecznie..
Ola a psikasz gardlo tantum verde?moze cos na wzmocnienie sprobuj...sok z malin...jakis miod z cytryna p-rzez kilka dni..
u nas tesciowa ma grype..wczoraj miala prawie 39 stopni goraczki...wiec w piatek do niej niejedziemy..pojedziemy tam w nastepny paitek...tyle ze w srode jest dzien babci w przedszkolu...i co zrobic?wolac ja?czy lepeij zeby nieprzyjezdzala?
Jadziulka wszystkiego naj naj naj!!! szczescliwego zakonczenia ciazy,cudownego malego synka...pociechy z duzego...mnustwa chwil radosci i uniesien z Radkiem i spelnienia wszystkich marzen!!!
:laugh :
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jadzia Wszystkiego najlepszego!!

Vini Wszędzie powtarzają, że każda ciąża jest inna

Michasia Co za pech, że cieknie wam a nie bratu

Pati Powodzenia!! Ja też byłam wewnętrznie przekonana, że zobaczę jajka na USG i miałam niespodziankę

A mi się dzisiaj tak dobrze spało. Niestety śniło mi się, że się topię i się przebudziłam zestresowana

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Jadzia sto latttttt! sto lat!!!!! życzę Ci wszystkiego najlepszego, miłości, szczęścia, pięknego, zdrowego bobaska, łątwego porodu i mnóstwa radości i uśmiechu na codzień

Bananamana niezły demot, jak nie z tego świata!!!

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

sylwia cos mi sie zdaje ze my sie niedlugo bedziemy sypac...
dominia to niech wymysli cos na te cukry...
pati moze rzeczywiscie ktos tam miesza ale musisz mu wyjasnic ze generalnie to ma swoj rozumek i warto z niego korzystac...
dominia jejku jak ty malo tyjesz a dokladnie nie tyjesz szok...
jadzia ale co powiedzieli o tym wozku???
pati rzeczywiscie mu dobrze odpowiedzialas nie powinnas mu utrudniac kontaktow z malenstwem bo to on jest ojcem ale nie nastawiaj sie bo szkoda ciebie lepie sie milo rozczarowac... mysle ze jadzia moze miec racje poprostu zaczal sie bac juz coraz blizej... my tez mamy swoje obawy wiec nie ma co jemu sie troche dziwic ale to go oczywiscie nieusprawiedliwia... w koncu powinien byc odpowiedzialny...
coralowa rzeczywiscie bialy a jamyslalam ze moj jest jasny...
pati wlasnie mozesz zlozyc na stypendium socjalne tez i generalnie zapomoge wprawdzie ona bedzie najprawdopodobniej jednorazowa ale troche by moze sie udalo wyciagnac dowiedz sie co z ubezpieczeniem i czy cos ci sie nalezy za szpital i dziecko... tobie bedzie sie nalezalo drugie becikowe i jest cos takiego jak becikowe gminne czy jakos tak to pewnie ty mozesz sie starac i pamietaj ze jako samotna matka bo tak oficjalnie bedziesz wszedzie widniala mozesz zglosic sie do mopsu to moze chociaz na pieluszki bedziesz dostawac... dlaczego maja dostawac matki alkoholoczki... jak sie nalezy to skladaj wszedzie...
monia ponoc duzy wplyw ma sperma na przyspieszenie porodu sam orgazm chyba jednak nie ale wiesz penetracja pewnie tez

madlen jak podobny sklad jak w durexie to ja dziekuje bo durex zakazany bo za mocno ponoc rozgrzewa....
natalka to super dziewczyna ci rosnie jak moja

katarinka super wiesci

coralowa wspolczuje z psiakiem ale moze sie wybroni...
pliszka moja najmlodsza gnida tez tak spala na brzuszku ale nataszka ja chyba bardzo polubila i zaczynala sie cieszyc jak ona sie kladla i duzo sie wtedy ruszala a gnidka uciekala bo nie wiedziala co sie dzieje

pati ja tez powtarzam ze bede sie cieszyc bez wzgledu na plec ale jak sie dowiedzialam ze bedzie dziewczynka to bylam wniebowzieta... moja mama tez bo bardzo chciala a wiadomo ze jest w takiej sytuacji ze nie wiadomo jak dlugo bedzie mogla babciowac...
pliszka pakuj ja juz mam spakowana dosc dlugo ze wzgledu na wyjazdy do mamy...
pati no zobaczymy czy dojdzie ale twoje usg najwazniejsze ja stawiam na chlopaka i pamietaj ze bedziesz mi wisiec orezade

vini t=gonisz do przodu nie ma co

ola moze to taka seksowna chrypka i zaczniesz kariere piosenkarki

banana widac ze czulo sie bezpiecznie

jadzia sto latek i gladkiego porodu i rozwiazania wszystkich spraw po twojej mysli...
powodzenia na wizytach...
ja jak pisalam paciorkowca sobie nie wychodowalam ufffff... wczoraj poszalelismy na zakupach do 22 heh bo pojechalismy w inne miejsce

ze zlych wiadomosci to dzis dostalam wezwanie do skarbowki jako sprawca wykroczenia skarbowego ale cholera wie o co chodzi na 21 mam wezwanie i nie mam zamiaru sie denerwowac... kto wie co bedzie do tego czasu hihi
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14