BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #514937 przez dominia
Czesc dziewczynki :*

Vini mysle, ze Zuzia bedzie chciala wczesniej wyjsc :) ostatnio ktos mi mowil, ze dziewczynka czesto sie spieszy na swiat, inaczej jest niz przy chlopakach :)

Pati masakra z tym M.. Widzialas go od swoich urodzin ? Okropnie kreci.. Czekam z niecierpliwoscia na relacje z Twojej wizyty, cos czuje, ze bedzie mala krolewna :)

Kasia, Jadzia cukier na czczo 82 i ketonow brak :)

Ja juz sie boje wizyty a mam dopiero na 16:30.. Zeby bylo wszystko dobrze :(

Trzymam kciuki Mamusie za wszystkie dzisiejsze wizyty ! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #514976 przez xpatiiix3
Domi ja go widziałam ostatnio przed świętami czyli jakieś 2tyg temu... Ja mu już w nic nie wierzę, bo tak kręci, że aż sam się w to zakręcił... No zobaczymy co będzie idę ja już na autobus :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #514978 przez Marlena1888
Hej :)

Dominia a ja słyszałam całkiem odwrotnie :) że to zawsze chłopcy się śpieszą na świat :)hi zabobony :)3mam kciuki za Ciebie i Igorka :) i wogóle za wszystkie dzisiejsze wizyty :) oby same dobre wiadomości były :)

xpatiix wkońcu się dowiesz co siedzi Ci w brzuszku :)wow, mnie ta niepewność do tego czasu doprowadziłaby do szaleństwa :) choć wiadomo że płeć nie jest najważniejsza ale ale ale ale :silly: :lol: żeby psychicznie się nastawić ;)

ja poszłam późno spać, bo ok)) 00.30 i wstawałam na siku kilka razy.. kurczę przetoczenie się z boku na bok jest coraz cięższe.. i wtedy takie biodra zastane.. ale czuję się nawet oki ;P tylko że nic mi się nie chce.. wczoraj naoglądałam się filmów o porodach i muszę się przyzwyczaić do tej myśli, że związane jest to z bólem, krwią i skalpelem.. i ogarnął mnie nie mały strach.. w nocy mi się śniły te rzeczy.. to już tak nie długo.. ;) czekam na przesyłkę, popiorę wtedy ciuszki i torbę przyszykuję do szpitala.. :*
bo na razie wszystko leży w szafce.

12 lata 3 miesiąc temu #514983 przez michasia
Sylwia tylko u nas tak cieknie. jak przestanie padać i wyschnie to Paweł jeszcze na dach wejdzie. nasz pokój graniczy z blaszanym garażem i to chyba gdzieś na styku jest może coś źle zabezpieczone i woda się pod dach dostaje i u nas znajduje ujście.

12 lata 3 miesiąc temu #514988 przez Marlena1888
Pliszka jaka fajna foteczka, dopiero zobaczyłam :laugh: :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #514996 przez dominia
Patii masakra, ja bym juz swojego chlopa juz dawno rozniosla.. Tym bardziej ojca mojego dziecka :dry: sam sie zachowuje jak gowniarz.. Trzymaj sie z maluszkiem :kiss: musisz byc silna, dobrze ze masz oparcie w Mamie, ja swojej tez duzo zawdzieczam bo miedzy innymi mieszkam z rodzicami i gdyby nie oni to bym sobie w leb juz dawno strzelila :)

Marlena kurde to ja wole Twoja wersje :lol: wtedy Iguń wyszedlby wczesniej troszke :)

Ja jak sie tylko dowiedzialam, ze jestem w ciazy wiedzialam, ze bede miala syna :) jakos tak instynkt podpowiadal :) i prosze sprawdzilo sie :) na kazdej wizycie ogladamy worek albo fajeczke na Usg :silly:

Jadzia sto lat, sto lat !! :kiss: wiem, ze jeszcze spisz sobie smacznie i odczytasz moze kolo 16-17 naszego czasu ale nie moge sie doczekac :) zycze Ci wszystkiego co najlepsze, zdrowka bo teraz trzeba miec go az nad to tak jak i sily :) pieknej milosci z Radkiem do konca swiata ! I jeszcze dzien dluzej :) spelnienia wszystkich marzen co do jednego ! Szczesliwego rozwiazania i radosci z dwoch wspanialych synow :)

12 lata 3 miesiąc temu #515012 przez ola85
Witajcie,
Ja już od trzech tygodni mam chrypkę i co chwilę boli mnie gardło. Już normalnie nerwy mnie biorą na to wszystko. Już chyba nigdy nie zacznę mówić normalnie :(

Powodzenia na wizytach! Bardzo mocno trzymam kciuki

12 lata 3 miesiąc temu #515013 przez bananamana
Cześć mamusie :)

Ale sie dzis nie wyspalam wczoraj pozno zasnelam a dzis o 6 wstawalam i bylam na badaniach krew i mocz juz sie tym moczem tak stresowalam ze w nocy mi sie snilo ze krwi tyle w nim bylo ze sie wystraszyli i chcieli mnie w szpitalu zostawic ehhh niespokojna noc :)

xpatiiix3 czekamy z niecierpliwością kogo tam nosisz pod serduchem córcie czy syna :) a Twoim sie nie przejmuj nie ma co tracic nerwow na takich ludzi, on sie w koncu obudzi tylko miejmy nadzieje ze nie za pozno. Trzymam kciuki :kiss:

michasia kurka ale nie fajnie z tym dachem ale z drugiej strony lepiej ze teraz to wyszlo a nie jak juz dzidzia sie urodzi naprawicie i bedzie dobrze :)

Była wczoraj u mnie kolezanka i przywiozla mnostwo rzeczy dla małej łóżeczko, przewijak, materac do łóżeczka, huśtawke ze stelarzem (nie trzeba wkrecać do futryny) obiecała podrzucić jeszcze leżaczek bujaczek, krzesełko do karmienia i łóżeczko turystyczne powiem wam tak sie ciesze juz mamy to z glowy i nie trzeba bedzie kupować :) Czyli mamy juz cala wyprawke dla małej oprocz wózka :)

A teraz cos wzruszajacego :)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #515046 przez kasia123m
Domina ekstra cukier!!! ja tez rano 84 i bra ktonow...widac musze troszke glodna spac chodzic..ale juz wiekszam kanapki w kazdym posilku po staremu i jest ok..nie odwaze sie chyba tylko zwiekszyc tego o 20.30 i narazie bede dalej 1wase jesc..

Kurde my nadal sie na czerwono swiecimy.Maz byl dzis u lekarza i niby zaden problem bo tylko podpisal osiadczenie ze ubezpieczony ale kurna co to ma byc...jutro chce o 8 rano jechac do zusu to wyjasniac.Moj M juz jeczy ze on czasu nie ma..ze o 10 ma klienta itd...ale mnie to wnerwia.placimy skladki i swiecimy na czerwow..musze tam jutro jechac...

Michasia niefajnie z tym sufitem...kurde to niedobrze by dziecko bylo w tym pokoju..my w starym mieszkaniu mielismy w naszym pokoju zalany sufit i mldy czesto kaszlal i chorowal..mimo iz on spal w drugim suchym zupelnie pokooju..musicieto zlikwidowac z sufitu..koniecznie..

Ola a psikasz gardlo tantum verde?moze cos na wzmocnienie sprobuj...sok z malin...jakis miod z cytryna p-rzez kilka dni..

u nas tesciowa ma grype..wczoraj miala prawie 39 stopni goraczki...wiec w piatek do niej niejedziemy..pojedziemy tam w nastepny paitek...tyle ze w srode jest dzien babci w przedszkolu...i co zrobic?wolac ja?czy lepeij zeby nieprzyjezdzala?

Jadziulka wszystkiego naj naj naj!!! szczescliwego zakonczenia ciazy,cudownego malego synka...pociechy z duzego...mnustwa chwil radosci i uniesien z Radkiem i spelnienia wszystkich marzen!!!

:laugh :

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #515051 przez Satine0
Cześć laski :)

Jadzia Wszystkiego najlepszego!! :kiss:

Vini Wszędzie powtarzają, że każda ciąża jest inna :) Więc całkiem możliwe ze mała wyjdzie wcześniej! Tego Ci życzę bo pewnie bardzo byś chciała :)

Michasia Co za pech, że cieknie wam a nie bratu :P

Pati Powodzenia!! Ja też byłam wewnętrznie przekonana, że zobaczę jajka na USG i miałam niespodziankę :P

A mi się dzisiaj tak dobrze spało. Niestety śniło mi się, że się topię i się przebudziłam zestresowana :P Heh...

12 lata 3 miesiąc temu #515057 przez andzia_zg

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #515082 przez Marlena1888
Andzia nie wiem co to by mogło być, na ten czop chyba troszkę za wcześnie ;) bo to ponoc galaretkowata wydzielina ;P i oznacza że do 2tyg się urodzi dzidzia;) a te kłucia.. ja czasem mam kłucia ale tak na samym dole brzucha, po bokach, nie wiem co by to było.. może spytaj gina, żeby to szyjka się nie skracała ;)

Jadzia sto latttttt! sto lat!!!!! życzę Ci wszystkiego najlepszego, miłości, szczęścia, pięknego, zdrowego bobaska, łątwego porodu i mnóstwa radości i uśmiechu na codzień :D

Bananamana niezły demot, jak nie z tego świata!!! :)

12 lata 3 miesiąc temu #515088 przez kasia123m
Andzia a kiedy idziesz do lekarza?no nie brzmi to wesolo..wiesz ze klucia w pochwie moga byc efektem skracania sie szyjki...ilosc wydzieliny sie zwieksza kolo 32 tyg....takie parcie na szyjke i odbyt tez nie sa dobra oznaka..choc ja kiedys tez mialam tak przez 3 dni co bylam u niego i mi dal glubulki..bo myslalam ze stan zapalny i przeszlo..nie wiem co CI napisac...fajnie by bylo jakbys miala wizyte niedlugo..a narazie to lez..wypoczywaj zeby klucia ustaly i obserwuj czy sie nic dalej nie dzieje

12 lata 3 miesiąc temu #515091 przez Alina2408
sylwka sliczne te rzeczy chyba musze cie zledzic jak kolezanka bedzie wystawiac inne rzeczy bo na razie to wszystko juz mam i nie mam gdzie chowac :):)

sylwia cos mi sie zdaje ze my sie niedlugo bedziemy sypac...

dominia to niech wymysli cos na te cukry...

pati moze rzeczywiscie ktos tam miesza ale musisz mu wyjasnic ze generalnie to ma swoj rozumek i warto z niego korzystac...

dominia jejku jak ty malo tyjesz a dokladnie nie tyjesz szok...

jadzia ale co powiedzieli o tym wozku???

pati rzeczywiscie mu dobrze odpowiedzialas nie powinnas mu utrudniac kontaktow z malenstwem bo to on jest ojcem ale nie nastawiaj sie bo szkoda ciebie lepie sie milo rozczarowac... mysle ze jadzia moze miec racje poprostu zaczal sie bac juz coraz blizej... my tez mamy swoje obawy wiec nie ma co jemu sie troche dziwic ale to go oczywiscie nieusprawiedliwia... w koncu powinien byc odpowiedzialny...

coralowa rzeczywiscie bialy a jamyslalam ze moj jest jasny...

pati wlasnie mozesz zlozyc na stypendium socjalne tez i generalnie zapomoge wprawdzie ona bedzie najprawdopodobniej jednorazowa ale troche by moze sie udalo wyciagnac dowiedz sie co z ubezpieczeniem i czy cos ci sie nalezy za szpital i dziecko... tobie bedzie sie nalezalo drugie becikowe i jest cos takiego jak becikowe gminne czy jakos tak to pewnie ty mozesz sie starac i pamietaj ze jako samotna matka bo tak oficjalnie bedziesz wszedzie widniala mozesz zglosic sie do mopsu to moze chociaz na pieluszki bedziesz dostawac... dlaczego maja dostawac matki alkoholoczki... jak sie nalezy to skladaj wszedzie...

monia ponoc duzy wplyw ma sperma na przyspieszenie porodu sam orgazm chyba jednak nie ale wiesz penetracja pewnie tez :):)

madlen jak podobny sklad jak w durexie to ja dziekuje bo durex zakazany bo za mocno ponoc rozgrzewa....

natalka to super dziewczyna ci rosnie jak moja :) ja wlasnie odebralam dzis wyniki na paciorkowca i nie wyhodowano na szczescie :):)

katarinka super wiesci :)

coralowa wspolczuje z psiakiem ale moze sie wybroni...

pliszka moja najmlodsza gnida tez tak spala na brzuszku ale nataszka ja chyba bardzo polubila i zaczynala sie cieszyc jak ona sie kladla i duzo sie wtedy ruszala a gnidka uciekala bo nie wiedziala co sie dzieje :P:P

pati ja tez powtarzam ze bede sie cieszyc bez wzgledu na plec ale jak sie dowiedzialam ze bedzie dziewczynka to bylam wniebowzieta... moja mama tez bo bardzo chciala a wiadomo ze jest w takiej sytuacji ze nie wiadomo jak dlugo bedzie mogla babciowac...

pliszka pakuj ja juz mam spakowana dosc dlugo ze wzgledu na wyjazdy do mamy...

pati no zobaczymy czy dojdzie ale twoje usg najwazniejsze ja stawiam na chlopaka i pamietaj ze bedziesz mi wisiec orezade :)

vini t=gonisz do przodu nie ma co :) ja juz w polowie 36 tygodnia wiec zaraz za toba :)

ola moze to taka seksowna chrypka i zaczniesz kariere piosenkarki :)

banana widac ze czulo sie bezpiecznie :):)

jadzia sto latek i gladkiego porodu i rozwiazania wszystkich spraw po twojej mysli...

powodzenia na wizytach...

ja jak pisalam paciorkowca sobie nie wychodowalam ufffff... wczoraj poszalelismy na zakupach do 22 heh bo pojechalismy w inne miejsce :):) w kazdym razie kupilismy wanienke podpurke i stelaz bo doszlismy do wniosku ze tak bedzie jednak lepiej... mala dawala czadu i brzuchol mnie bolal... mam wrazenie ze czas mi sie juz konczy... :) zobaczymy jak bedzie juz mam stresa :)

ze zlych wiadomosci to dzis dostalam wezwanie do skarbowki jako sprawca wykroczenia skarbowego ale cholera wie o co chodzi na 21 mam wezwanie i nie mam zamiaru sie denerwowac... kto wie co bedzie do tego czasu hihi

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #515093 przez andzia_zg
kasia123m No właśnie leżę, bo wtedy mnie nie kłuje. Ale sie mega wystraszyłam w nocy :( Wiedziałam,że na czop za wcześnie i pierwsze co pomyslałam o tej szyjce. Jeśli do jutra nie przejdzie to zadzwonie do gina, bo wizytę mam za tydzień (10.01)

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka