BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #514663 przez sylwia1986
No to ja nie mam TLC :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #514664 przez jadziatopol
Dominia a nospa nie pomaga?

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #514666 przez dominia
Jadzia nie brałam jeszcze nospy, wezmę niedługo jak jeszcze ze 2 razy się tak zepnie.. czyli pewnie po kąpieli :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #514670 przez jadziatopol
Dominia ja tez zawsze czekam...nospa to ostatecznosc. Wogole nie lubie zadnych tabletek lykac ;) poloz sie moze

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #514677 przez dominia
Jadzia właśnie ja też jestem tego zdania co Ty :) dla mnie nospa to ostateczność, teraz leżę i narazie jest ok :) zmęczona jestem mega i ledwo chodzę to może dlatego tak się spina :(

12 lata 3 miesiąc temu #514683 przez jadziatopol
Dominia ja tak mialam przedwczoraj...sprobuj zasnac....ja zasnelam i bylo ok :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #514690 przez dominia
Jadzia dzięki :kiss: czekam zmierzyć cukier, pójdę pod prysznic szybko i jeszcze jedzenie muszę zrobić :dry: i się położę już do łóżka :) jedną kromkę IG albo żytniego zjem o 22 i pszenną zjem o 22:30, sprawdzę jutro ketony i zobaczymy czy to będzie dobra metoda na nie i na normę na czczo przy okazji :)

12 lata 3 miesiąc temu #514693 przez jadziatopol
no zobaczymy...daj znac jutro jak wyszlo :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #514698 przez dominia
ok :) dam znać na 100% :)

patrzę sobie na allegro.. kurde takie są fajne spodnie i w ogóle wszystko.. dawno sobie nic nie kupowałam, tylko to co trzeba było dla brzuszka a niewiele tego jest bo po co kupować żeby później leżało w szafie :) tak bym już chciała wskoczyć w swoje rurki :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #514705 przez Coralowa
Faktycznie jutro dzień wizyt, właśnie w kalendarzu mi wyskoczylo ze jutro mam na 10 gin.

A zła wiadomość to taka że dzwonił wet z wynikami krwi.... Bilirubina dwudziestokrotnie ponad norme u psa, więc do wycietej sledziony, zapalenia otrzewnej dochodzi niewydolność watroby;(((( myślałam ze ciut lepiej a tu znów krach;( jutro o 7 z psem na kroplowe, moze dowiem sie wiecej...

Co do kg, Nooo ja zamierzam szybko zgubić, tylko musze sie zagoic po porodzie, bo moja metoda to jazda konna;) juz od czerwca nie siedziałam w siodle, więc aż mnie trzęsie juz na sama myśl ;))

12 lata 3 miesiąc temu #514708 przez [email protected]
Moje dziecko dokucza prawie cały dzień,mało śpi,nie wiem o co chodzi,nie mam siły :huh:

12 lata 3 miesiąc temu #514720 przez kasia123m
Natalka duza dziewczynka.ciaza tydzien starsza od mojej..ciekawe jak Tosia...a wybralas juz imie?

Katarinka no moja jutro powinna wazyc mniej wiecej tyle co Twoja...kolo 1900...az sie doczekac niemoge...choc obstawiam wiecej...cos mi sie zdaje ze mimo diety cukrzycowej i tak bedzie duza...

Coralowa przykro mi z powodu pieska..

Domina a nie naloza sie posilki...jeden po drugim..?ja bym niejadal tego o 22 tylko zjadla ciut wiecej o 22,30...a jak jadlas wczoraj?ttez o 22 i o 22,30?tylko mniej?

12 lata 3 miesiąc temu #514729 przez dominia
Kasia nie wiem czy się nałożą .. nie jem wcale ani o 22 ani o 22:30 nabiału, nawet jak się mleka napiję to mam wysoki cukier na czczo, o 22 jem jedną średnią kromeczkę żytniego albo IG zależy jaki mam a o 22:30 pszenną i oby dwie z szynką :)

12 lata 3 miesiąc temu #514736 przez Monia_T
Martyna a próbowałaś Prenatal na przeziębienie?

Sylwia zapomniałam podziękować za wyjaśnienie skrótów wyników, dziękuję, Twoja fachowa pomoc na forum jest nieoceniona :kiss: Ja laik jestem w temacie :silly:

Dominia mi też brzuch dziś staje dęba, a do tego mała kopie jak szalona. Jak nie przejdzie wezmę no spę na noc, Tobie też polecam :)

Coralowa współczuję Tobie i pieskowi. Sama bym się zapłakała jakby mojemu coś się stało...

Porodówki dawno nie oglądałam....ciekawe czy nadal mnie tak rozczula. Ale raczej sobie nagram, bo nie doczekam ;)

Natalka, Katarinka świetne wieści :woohoo: Duże te Wasze dzieciaczki :)

Jadzia kurcze, masz przeboje z tym wózkiem :blink: Oby w końcu dotarł :)

Oki...koniec na dziś. Spadam spać. Miłej nocki :laugh:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 3 miesiąc temu #514765 przez Coralowa
Apropo zdjec-tak wogule to któraś z was ogarnia te ipady, tablety itd? Chociaż w sumie to ja nie wiem nawet czy bym potrafiła na zwykłym kompie te zdjęcia wstawić , wytłumaczy to któraś jak blondynce;)?

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka