BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #514040 przez Madlen
Michasia w Leroy Merlin, przy zakupie paneli jest opcja, że fakture zrobisz na firmę,która ma tam umowę a oni za to tanio założą Ci te panele-skorzystałam z tego kiedyś.

Monia współczuję,wiem jak tacy ludzie śmierdzą. Na służbie mam styczność, fuj..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #514041 przez Alina2408
martyna my mamy taki justbaby.pl/wozek-wielofunkcyjny-gleboko...dowy-17-kolorow.html

dominia slicznie wyszlas na tym zdjeciu

satine to bedziemy szalec heheh a kociaki juz szaleja a co im tez wolno :P:P

chomiczka zazdroszcze mozliwosci rodzenia w wodzie u nas jest wanna ale nikt w niej jeszcze nie rodzil bo lekarze nie polecaja wiec chyba nie ma sensu ryzykowac skoro oni nie maja wprawy....

michasia sliczny brzusio to jedna z tych sukienek co ostatnio kupilas prawda??? ja pozniej wkleje fote z sylwka bo mi maal kolezanki zrobila...

satine swietne zdjecie i tak ladnie razem wygladacie...

drzyzgunia ja mialam jamnika ktory ganial petardy :) a moje za to przespaly sylwka heheh spiochy z nich i tyle... drzyzgunia slicznie wyszlas i te buciorki...

pati no to gratki szcezgolnie za angielski :):)z twoim lubym zobaczymy co ciekawego powie... przeprosic powinien bez watpliwosci...

marlena ja juz w 36 :P

michasia szkoda ze brat nie chce pojsc ci na reke ale laski bez :) wiec wy dacie rade a on niech sie wypcha tymi pokojami... my tez mamy malo bo 30 metrow chociaz wlasne to zawsze ineczej ale moj m smieje sie ze mamy domek jak z ikei :) wszystko gdzies wciskamy...

monia bezdomnym sie nie przejmuj no trudno co zrobic ze ci sie ulalo szkoda tylko ze sie troche meczylas... wiesz bezdomnosc nie zwalnia z mycia i prania naprawde...

satine oproznianie to pikus pozniej trza to wsadzic a u mnie juz z tym gorzej :)

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #514056 przez xpatiiix3
Ehh dopiero wróciłam ;P I się wymęczyłam po drodze... po tym lodzie się ślizgać i za młodym musiałam biegać, bo mu się ADHD włączyło... No ale trochę świeżego powietrza i lepiej tylko te biodro znowu gorzej dokucza...

No i drzyzgunia kwitniesz, jaki brzusio duży już ;) wcześniej mi się zdjęcie nie chciało wyświetlić coś, więc dopiero zobaczyłam...

Maciek się odezwał, z tego co wiem to chyba dzisiaj też nie przyjedzie, ja nie rozumiem go, ale weź i wytłumacz dla durnia, że zawali praktyki i wyrzucą go, ja rozumiem niby tam raz można nie pójść ale on był prawie cały listopad i grudzień na l4 i tam chyba z 3 razy nie poszedł, bo ze mną do lekarza chodził to i to szef zrozumiał, bo wie, że ojcem zostanie on... Ale on zgłupiał do reszty już olewać wszystko zaczyna, nerwy mi tylko szarpie ciągle... Ale mniejsza już w to on sobie biedy narobi nie ja...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #514078 przez drzyzgunia
Dzięki dziewczyny za komplementy :)
Alina nooo mieliśmy ubaw z naszego psa w zeszłym roku...bo w tym został w domu :) na prawdę zwierzaki potrafią człowieka zadziwić :)

xpatiiix3 nie denerwuj się bo to na dobre nie wychodzi. widać że chłopak nie dojrzał jeszcze do tego aby być dorosłym :( a tak jak dziewczyny mówiły wiek go nie usprawiedliwia ehhh mój też mnie zadziwia czasami jak można być takim nieodpowiedzialnym...ale Pati myśl teraz TYLKO O SOBIE I MALEŃSTWU bo to wy teraz jesteście najważniejsi a facet to tylko dodatek. Moja siostra przez prawie 15 lat wychowywała sama swoje dzieci i dała radę a miała ciężko. Ale powiedziała, że woli być sama niż z głupkiem :) więc uszy do góry :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #514081 przez sylwia1986
Tak się zaczytałam, ze prawie zapomniałabym o obiedzie :ohmy:

Martyna wracaj szybciutko do zdrówka, a co do wózka, to my mamy taki www.kajtus.pl/Espiro-3w1-ATLANTIC-2011-fotel-Multi-p1264.html

Dominia, Michasia, Satine, Drzyzgunia piękne zdjęcia.

Michasia szkoda tego pokoju, ale na sam początek nawet chyba wygodniej w jednym być z dzidzią, a dobrze że w perspektywie macie szanse na część domu. Brat w jakim wieku jest, bo dziewczynę ma chyba młodziutką?

Monia super że wizyty przebiegły pomyślnie.

Xpatiiix gratuluje 6, trzymam kciuki za stypendium, a Maciek może się pogubił w tym wszystkim, szkoda. Ty sobie radzisz i z ciążą i ze szkołą, a on tak jakby sobie wszystko odpuścił :( może się w porę ogarnie, zanim nie będzie za późno.

12 lata 3 miesiąc temu #514082 przez Satine0
Pati może powinni go wywalić z tych praktyk. Dostał by porządnego kopa w dupę i może by otrzeźwiał w końcu...

12 lata 3 miesiąc temu #514097 przez xpatiiix3
Ajj dziewczyny zobaczy się, może jeszcze coś mu się nastawi w tej pustej głowie, bo na razie bez kitu tam echo tylko i pajęczyny... A rozumu brak... Mam nadzieję tylko, że jeszcze się nawróci, w końcu coś postanowi i zmieni swoje zachowanie, bo czasem mam dość, ale powiem, że o wiele lepiej jakoś mi, staram się tak nie denerwować :) Ale to norma, że krew zalewa jak ktoś gada w kółko, tylko aby gadać, a nic nie robi... Aż mi juniorek rację przyznaje, że tatuś zgłupiał hehe bo jeździ rączką mi przy pępku i wypina się na wszystkie strony ;P

...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #514110 przez sylwka727
Śliczne wszystkie mamuśki :lol:

Pati naprawdę współczuję sytuacji i twoim :dry: ale co zrobisz tacy już są faceci

Mój się wybrał do brata o 11 prawie 2 godziny temu pisałam do niego żeby przyszedł bo placki ziemniaczane na obiad a ich się nie da odgrzać napisał że przyjdzie i go nie ma mam go gdzieś sam sobie będzie smażył jak przyjdzie łaskawie

Monia super wieści po wizytach :kiss:

Fajny? allegro.pl/nowy-szlafrok-buty-sliczny-na...0-3-i2917845029.html znalazłam w rzeczach które koleżance wystawiam :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 3 miesiąc temu #514113 przez xpatiiix3
Sylwka Śliczny ten szlafroczek ;) ajj tam nie ma co współczuć haha jak już to nie mi, tylko temu gamoniowi rozumu <tak mój ojciec go określił> ;P

...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #514123 przez sylwia1986
Kolejny dzidziuś u styczniówek :D teraz to się pewnie będą rozpakowywać jedna po drugiej :)

Sylwka obejrzałam wszystkie te przedmioty które wystawiłaś, są super, szkoda że dziewczynkowe, bo na kilka rzeczy pewnie bym się skusiła :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #514144 przez anoda89
Dziewczyny Jadzia to chyba rodzi :unsure:. Gdzie się podziewa?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #514161 przez xpatiiix3
Anoda A teraz to u niej chyba po 7 rano dopiero, więc może jeszcze śpi :P Albo i bez kitu na porodówce już ;)

...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #514169 przez dominia
Anoda narazie nie martw się o Jadzię, powinna się pojawić niedługo :) jak do wieczora jej nie będzie to wtedy zaczniemy się zastanawiać co z nią się stało :)

Monia super, że wizyty udane :) czyli zapowiada się, że malutka wyjdzie na świat w styczniu ? :)

Ja byłam też dzisiaj u diabetologa, babeczka pochwaliła moje cukry :) ale znowu o ten aceton w moczu miała jakieś ale .. i mam jeść większą kolację tą ostatnią i zobaczymy co z tymi ketonami .. i żeby mi cukier na czczo nie wychodził duży bo nawet nad 90 się zastanawiała.. że to niby w normie ale już na norma nie za fajna :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #514177 przez kasia123m
Bananamana super fotka:))

Michasia 6 lat temu oczka przemywalo ise woda gotowana i wacikiem..nalewalam do miseczki i przemywalam od zew w kierunku noska i w dol..

po kapieli natluszczalam go oliwka bambina...wogole do mycia uzywalam mydelka bambino...krem babmino z cynkiem stosowalam na pole bo on urodzil sie w listopadzie wiec byla zima...

Domina super ze CI podpisala...sa tacy ludzie.MNie dzis lekarka z korytarza wziela do gabinetu zabiegowego i na sile posadzila na krzesle..po czy6m jak wyszla pielegniarka jedna z opierdzielem ze facetowi krew pobieraja i powinnm zaczekac...a druga zebym juz lepeij siedziala.I dobrze ze siedzialam bo zaraz weszla ta lekarka i jak ja bym znow byla na koryatarzu to by dostaly opierdziel..

Paula jak syn zaczyna kaszlec w nocy to az mnie trzepie..tez tego nielubie...czlowiek zmeczony a tu najczesciej pol nocy nieprzespane..

Domina brzusiuo rosnie:)))i tak trzymac..:)kwitniesz kochana:)

Michasia tez sliczna fotka..jak ladnie dziewczyny wygladaciew takich sukienkach:)kolorowych...az milo patrzec..

Satine sliczna fotka do oprawienia w ramke i postaic w widocznym miejscu:))powaznie..jakbym taka ladna zrobila sobie i mojemu to tez bym dala w ramke..

dzyzgunia jaka laska...wszystkie jestecie laski...slicznie wygladacie:)

Marlena kurde ale wstawiasz filmy..az sie poryczalam..sliczny maluszek... :P :)

Michasia kurde to nieladnie breat robi...na dwie noce od czasu do czasu to 1 pokoj mu wystarczy...a Wam by sie dwa przydaly..ech...nierozumie tego..

Monia super ze ok...ttak CI powiedzial?ze 21 mozesz niedoczekac?ale numer...kurde jak to juz blisko :laugh: :P zrob tak jak CI lekarz mowi..powiedz o insulinie juz jak wpisza w papiery.. ;) a co...A jak to badanie na prowadzenie cukrzycy wyszlo ok to znaczy ze jest ok..mimo tych kilku skokow..i tak trzymac:))

Pati tylko sie nim niedenerwuj..rzeczywiscie chyba jakiegos glupola podlapal u tych rodzciow..miejmy nadzieje ze mu przejdzie.

SYlwka zaraz sie biore za ogladanie co tam ta twoja kolezanka sprzedaje..:)

kurde przebrnelam przez watek...a teraz ja...plytki 80 albo 63tys...robione dwoma metodami...e=wedlug Pani dr mam niskoplytkowowasc wrodzona...pytala czy syn nie ma.AZ przyjechalam do domu i sprawdzalam ale on ma plytki ok.za 3 tyg czyli 23 stycznia mam sie znow zjawic na badaniach i wtedy tez dostane wytyczne dotyczace porodu...co maja robic jakbym dostala krwotoku itd...Lekarka pytala czy przed ciaza mialam krwaienia,obfitsze miesiaczki..krwotoki niedoopanowania itd..Jak wygladalo wyrywanie zebow...nie mialam zadnych cudow...oprocz krwawienia z dziasel nic mi sie nigdy niedzialo.Jezeli chodzi o porod wskazany jest porod naturalny.oczywiscie w przypadku koniecznosc cesarki maja robic ale swiadomie wedlug niej na cesarke mam sie nie decydowac..bo niesie za soba ryzyko..no zamalo plytek jest..ryzyko dla mnie.Wiec chyba musze rodzic naturlanie..A poza tym ok...jakos tak juz blisko sie wydaje jak za 3 tyg mam juz dostac wytyczne dotyczace porodu...ale numer..leci juz czas leci.. :laugh:

Domina to super ze cukry ok...a o ktorej jesz ten ostatni posilek?moze zjedz wiecej jak CI mowila ale z 15 min wczesniej..Ja wczoraj zjadalm troszke wiecej ale troszke wczesniej..i dzis cukier rano wyszedl nizszy...mam nadzieje ze to nie jednorazowo;P

Jadzia czekamy...a ktora ta dziewczyna zbierala nasze numery tel?princess?bbo nie wiem ktorej podeslac?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #514185 przez xpatiiix3
Dominia no to dobrze, że chociaż Ci insuliny nie wwaliła ;)

Kasia mi się wydaję, że może ktoś mu podpowiada, żeby tak robił, bo jak jest ze mną albo w mieście nie na wiosce, to nie jest takim chamem i w ogóle inaczej się zachowuje, mi się wydaje, że może ten jego braciszek, a że ta sucz u nich jest to pewnie dla swojego podpowiada, żeby Maćka nastawiał na mnie...

...
Aniołek [*]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka