- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Monia współczuję,wiem jak tacy ludzie śmierdzą. Na służbie mam styczność, fuj..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
dominia slicznie wyszlas na tym zdjeciu
satine to bedziemy szalec heheh a kociaki juz szaleja a co im tez wolno

chomiczka zazdroszcze mozliwosci rodzenia w wodzie u nas jest wanna ale nikt w niej jeszcze nie rodzil bo lekarze nie polecaja wiec chyba nie ma sensu ryzykowac skoro oni nie maja wprawy....
michasia sliczny brzusio to jedna z tych sukienek co ostatnio kupilas prawda??? ja pozniej wkleje fote z sylwka bo mi maal kolezanki zrobila...
satine swietne zdjecie i tak ladnie razem wygladacie...
drzyzgunia ja mialam jamnika ktory ganial petardy

pati no to gratki szcezgolnie za angielski

marlena ja juz w 36

michasia szkoda ze brat nie chce pojsc ci na reke ale laski bez

monia bezdomnym sie nie przejmuj no trudno co zrobic ze ci sie ulalo szkoda tylko ze sie troche meczylas... wiesz bezdomnosc nie zwalnia z mycia i prania naprawde...
satine oproznianie to pikus pozniej trza to wsadzic a u mnie juz z tym gorzej

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
No i drzyzgunia kwitniesz, jaki brzusio duży już

Maciek się odezwał, z tego co wiem to chyba dzisiaj też nie przyjedzie, ja nie rozumiem go, ale weź i wytłumacz dla durnia, że zawali praktyki i wyrzucą go, ja rozumiem niby tam raz można nie pójść ale on był prawie cały listopad i grudzień na l4 i tam chyba z 3 razy nie poszedł, bo ze mną do lekarza chodził to i to szef zrozumiał, bo wie, że ojcem zostanie on... Ale on zgłupiał do reszty już olewać wszystko zaczyna, nerwy mi tylko szarpie ciągle... Ale mniejsza już w to on sobie biedy narobi nie ja...
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Alina nooo mieliśmy ubaw z naszego psa w zeszłym roku...bo w tym został w domu

xpatiiix3 nie denerwuj się bo to na dobre nie wychodzi. widać że chłopak nie dojrzał jeszcze do tego aby być dorosłym

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Martyna wracaj szybciutko do zdrówka, a co do wózka, to my mamy taki www.kajtus.pl/Espiro-3w1-ATLANTIC-2011-fotel-Multi-p1264.html
Dominia, Michasia, Satine, Drzyzgunia piękne zdjęcia.
Michasia szkoda tego pokoju, ale na sam początek nawet chyba wygodniej w jednym być z dzidzią, a dobrze że w perspektywie macie szanse na część domu. Brat w jakim wieku jest, bo dziewczynę ma chyba młodziutką?
Monia super że wizyty przebiegły pomyślnie.
Xpatiiix gratuluje 6, trzymam kciuki za stypendium, a Maciek może się pogubił w tym wszystkim, szkoda. Ty sobie radzisz i z ciążą i ze szkołą, a on tak jakby sobie wszystko odpuścił

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

...
Aniołek [*]
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pati naprawdę współczuję sytuacji i twoim

Mój się wybrał do brata o 11 prawie 2 godziny temu pisałam do niego żeby przyszedł bo placki ziemniaczane na obiad a ich się nie da odgrzać napisał że przyjdzie i go nie ma mam go gdzieś sam sobie będzie smażył jak przyjdzie łaskawie
Monia super wieści po wizytach

Fajny? allegro.pl/nowy-szlafrok-buty-sliczny-na...0-3-i2917845029.html znalazłam w rzeczach które koleżance wystawiam

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

...
Aniołek [*]
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylwka obejrzałam wszystkie te przedmioty które wystawiłaś, są super, szkoda że dziewczynkowe, bo na kilka rzeczy pewnie bym się skusiła

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

...
Aniołek [*]
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Monia super, że wizyty udane

Ja byłam też dzisiaj u diabetologa, babeczka pochwaliła moje cukry

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Michasia 6 lat temu oczka przemywalo ise woda gotowana i wacikiem..nalewalam do miseczki i przemywalam od zew w kierunku noska i w dol..
po kapieli natluszczalam go oliwka bambina...wogole do mycia uzywalam mydelka bambino...krem babmino z cynkiem stosowalam na pole bo on urodzil sie w listopadzie wiec byla zima...
Domina super ze CI podpisala...sa tacy ludzie.MNie dzis lekarka z korytarza wziela do gabinetu zabiegowego i na sile posadzila na krzesle..po czy6m jak wyszla pielegniarka jedna z opierdzielem ze facetowi krew pobieraja i powinnm zaczekac...a druga zebym juz lepeij siedziala.I dobrze ze siedzialam bo zaraz weszla ta lekarka i jak ja bym znow byla na koryatarzu to by dostaly opierdziel..
Paula jak syn zaczyna kaszlec w nocy to az mnie trzepie..tez tego nielubie...czlowiek zmeczony a tu najczesciej pol nocy nieprzespane..
Domina brzusiuo rosnie:)))i tak trzymac..:)kwitniesz kochana:)
Michasia tez sliczna fotka..jak ladnie dziewczyny wygladaciew takich sukienkach:)kolorowych...az milo patrzec..
Satine sliczna fotka do oprawienia w ramke i postaic w widocznym miejscu:))powaznie..jakbym taka ladna zrobila sobie i mojemu to tez bym dala w ramke..
dzyzgunia jaka laska...wszystkie jestecie laski...slicznie wygladacie:)
Marlena kurde ale wstawiasz filmy..az sie poryczalam..sliczny maluszek...

Michasia kurde to nieladnie breat robi...na dwie noce od czasu do czasu to 1 pokoj mu wystarczy...a Wam by sie dwa przydaly..ech...nierozumie tego..
Monia super ze ok...ttak CI powiedzial?ze 21 mozesz niedoczekac?ale numer...kurde jak to juz blisko

Pati tylko sie nim niedenerwuj..rzeczywiscie chyba jakiegos glupola podlapal u tych rodzciow..miejmy nadzieje ze mu przejdzie.
SYlwka zaraz sie biore za ogladanie co tam ta twoja kolezanka sprzedaje..

kurde przebrnelam przez watek...a teraz ja...plytki 80 albo 63tys...robione dwoma metodami...e=wedlug Pani dr mam niskoplytkowowasc wrodzona...pytala czy syn nie ma.AZ przyjechalam do domu i sprawdzalam ale on ma plytki ok.za 3 tyg czyli 23 stycznia mam sie znow zjawic na badaniach i wtedy tez dostane wytyczne dotyczace porodu...co maja robic jakbym dostala krwotoku itd...Lekarka pytala czy przed ciaza mialam krwaienia,obfitsze miesiaczki..krwotoki niedoopanowania itd..Jak wygladalo wyrywanie zebow...nie mialam zadnych cudow...oprocz krwawienia z dziasel nic mi sie nigdy niedzialo.Jezeli chodzi o porod wskazany jest porod naturalny.oczywiscie w przypadku koniecznosc cesarki maja robic ale swiadomie wedlug niej na cesarke mam sie nie decydowac..bo niesie za soba ryzyko..no zamalo plytek jest..ryzyko dla mnie.Wiec chyba musze rodzic naturlanie..A poza tym ok...jakos tak juz blisko sie wydaje jak za 3 tyg mam juz dostac wytyczne dotyczace porodu...ale numer..leci juz czas leci..

Domina to super ze cukry ok...a o ktorej jesz ten ostatni posilek?moze zjedz wiecej jak CI mowila ale z 15 min wczesniej..Ja wczoraj zjadalm troszke wiecej ale troszke wczesniej..i dzis cukier rano wyszedl nizszy...mam nadzieje ze to nie jednorazowo;P
Jadzia czekamy...a ktora ta dziewczyna zbierala nasze numery tel?princess?bbo nie wiem ktorej podeslac?
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasia mi się wydaję, że może ktoś mu podpowiada, żeby tak robił, bo jak jest ze mną albo w mieście nie na wiosce, to nie jest takim chamem i w ogóle inaczej się zachowuje, mi się wydaje, że może ten jego braciszek, a że ta sucz u nich jest to pewnie dla swojego podpowiada, żeby Maćka nastawiał na mnie...
...
Aniołek [*]