- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- aniajulia2
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
No przeszło przeszło. Dzięki laski. Została tylko niemoc, bezsilność i niezdarność, znów wylałam kawę, przynajmniej wyprałam rogala, bo brudny już był, a bez niego się na porodówkę nie ruszam, prędzej bez męża

Kasiu nie bierzesz magnezu? Oojej, ja biorę 5 szt, magne B6 i suplementy, dzięki temu na razie spokój z bólem łydek.
Vini u Ciebie już ostatnia prosta i lada chwila napiszesz nam "dziś na świat przyszła Zuzia, waży...., jestem szczęsliwa "

Skurcze co 5 minut, nieźle, ale jak je czułaś? W całym brzuchu? szły od góry czy w dole samym.. Czyli powinny się bardzo nasilać?
Sorry ale to moja 1 ciąża

Poród w domu? Ok, ale z lekarzami i aparaturą medyczną w razie czego

Pliszka może nienormalna jestem ale chciałabym troszkę pobiegać, mieć na to siłę przede wszystkim.. Na razie czuję się jakby ze mnie powietrze zeszło, tylko czemu tego nie widać po sylwetce..

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja dziś przespałam całą nockę

Bardzo mroźno dzisiaj, więc chyba z domu się ruszać nie będę.
Miłego dnia

- maracana
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Pisalam tu u was na forum pare razy na samym poczatku ciazy... A pozniej juz was tylko czytalam i czytalam i czytalam... Przez te wszystkie miesiace

Dzis sie odwazylam znowu napisac. Wszystko za sprawa Jadzi

JADZIU, nie znamy sie, ale Z CALEGO SERDUCHA GRATULUJE TOBIE I CALEJ TWOJEJ RODZINIE! Zycze wam duuuuuuuuuzo, duuuuuuuuzo zdrowka! Piekne imie wybralas dla swojego synka! Obaj maja piekne imiona hehe

Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzidziusie...
Cudowne chwile przed nami dziewczyny! Wiem jakie to uczucie tulic w ramionach swoje dzieciatko. Mam 2-letnia coreczke, a teraz czekam na druga

- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1

Hej Wam
Ale jestem zła. Mój szanowny teść o godzinie 6:50 rano stwierdził, że musi rozwalić kawałek ściany w garażu bo coś tam z jakąś rurą się podziało. Jak zaczął napieprzać w tą ścianę to na cały dom było słychać. Później wiertarka i wierci. Myślałam, że zejdę na dół i go uduszę.

A tak chciałam sobie pospać dziś.

W Warszawie jest okrutnie zimno, teraz -11. Marzy mi się już wiosna!
Domina pół nocy myślałam o Twoich przeczuciach względem Jadzi.

U nas mała będzie miała dwa imiona, bo i ja i Oliwia mamy po dwa i mi się tak bardziej podoba niż jak jest jedno.

Miłego Dnia brzuszki!

- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Maracana czesc

- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1

Ciekawa byłam Twojej opinii.

- maracana
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Wczoraj przeczytalam o Jadzi i lzy mi polecialy... Ze szczescia! Ze sie juz zaczyna! Ze to juz! Ze juz teraz, co chwilke bedziemy czytaly takie newsy od ktorejs z nas

Wyobrazacie sobie dziewczyny! Po tylu miesiacach! Gadu gadu na forum, post za postem a tu raz otwieracie kompa i czytacie ni z tego ni z owego, ze jedna z nas zostala mama!

Nie udzielalam sie na forum co prawda, ale bylam z wami przez wszystkie te mmiesiace, wiec mam wrazenie, ze tez naleze troszke do waszej rodziny

Jadziu napisz koniecznie co tu zrobic, zeby tak urodzic! Szybko i szczesliwie!

- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Jadziu to miałaś poród extra,

a ja miałam całą noc ze skurczami.. takie bolące skurcze miałam ale nieregularne co 5, 3, 10 min.. a mały wczoraj miał dyskotekę w brzuchu, od 20.00 do 2.00 ruszał się megaśnie, jakby chciał już wyjść

mi przeziębienie mija, pije herbatki ze sokiem wiśniowym, zajadam mandarynki, i rutinki. tylko trochę śpiąca jestem po tej niespokojnej nocy.
wiecie co, wczoraj zauważyłam pierwsze rozstępy na pupce

miłej soboty!

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

jadzia Twój porod to dosłownie marzenie kazdej kobiety... joj ale szybko poszło... zycze wiele szczescia i radości

Dziś mi się sniło, że Alina urodziła

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Wiem co to znaczy z tym halasem !!!

Maracana pisz nawet w nocy, czasem sie nam zdarza pisac do pozna i mysle, ze zawsze ktos Ci odpisze, jest Nam wszystkim napewno bardzo milo, ze zechcialas do Nas wrocic rowniez slowem

Kasia zostalysmy z cukrzyca same, Jadzia lada dzien i zacznie sobie pozwalac na jakies lepsze jedzonko

Vini dalej Zuzia tak tanczy w brzuszku ? Powiedz mi caly czas bola Cie te żebra ? Bo mnie od wczorajszej nocy bola a nie spalam na siedzaco

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Madlen cieszę się, że uspokoiło się u Ciebie, niech Adaś jeszcze troszkę posiedzi

Co do drugiego imienia to ja mam jedno, M ma dwa. Nie podoba mi się to i nie będę nadawała drugiego imienia swoim dzieciom, potem będą miały tyle zachodu, co ja teraz z pisaniem wszędzie dwóch nazwisk

Wczoraj odebrałam wyniki. Morfologia i mocz ok, za to niestety sprawy wątrobowe nie są idealne

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)

A Jadzia urodziła szybko, za to na raty

Po wczorajszej akcji przygotowuję ubranka do szpitala, nie wyprane ale to M. lub mama wypiorą, bo ja mogę prać dopiero po malowaniu za kilka dni..
Ale niech wiedzą co mają wyprać. Bo im się pierdzielą kaftaniki, bodziaki śpiochy i pajacyki

Body+pajacyk+kombinezon+czapka+rękawiczki+kocyk będzie ok na wyjście ? Bo w szpitalu dają ubranka na "teraz"
Body może być z krótkim rękawkiem?
Paula wiertarka..

Princess ale jakie piękne masz nazwisko

Oby to nie to co piszesz, dość już tych chorób...
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

madlen bo ja mysle ze przez to ze juz jadzia byla w szpitalu z innymi skurczami to teraz pojechala jak juz byla pewna ze mna tez pewnie tak bedzie....
madlen ja tez tak mialam ze twardnial brzuchol i wtedy malo czuc malenstwo i mysle ze i ono troszke sie wtedy meczy ale nadrabia jak tylko brzuch przestaje twardniec...
vini i ja tak mam ale pocieszajace ze jadzia tez tak miala a pozniej bach i jest hubus

kasiu wejdz w neta c&a tez maja mega wyprzedaze dzieciece przez net nie wiem czy hm ma w necie...
pati a nie mozesz do kolezanki na troche pojechac zeby odsapnac od gbura??? albo zamknij drzwi od pokoju i juz... u nas tez nie ma ciszy bo sasiedzi sobie robia remont cholera a ja prawie nie spalam w nocy... i chcialam sie polenic...
monia mnie bole nie przechodza ale tez wydaje sie ze troszke jeszcze to potrwa...
maracana witaj... pisz i sie nie krepuj a na kiedy masz termin???...
haha andzia a mnie sie snilo ze mi wody odeszly jak sie obudzilam to az sprawdzalam hahah wiec moze cos w tym jest....
madlen moze jeszcze skarpetki