BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #544511 przez Dzolka
Mój pęcherz tez jest mocny narazie trzymam mocz na szczescie :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #544520 przez xpatiiix3
Dzolka to masz szczęście co do pęcherza :P Mój przepuszcza jak kicham czy sobie bączka puszczę, albo jak się śmiać zaczynam, aż mi się przypomniało ile miałam śmiechu z ciężarną koleżanką jak kiedyś na środku korytarza w szkole się zsikała ze śmiechu dobrze, że było lato i miała spódniczkę i rajstopy... :P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 10 miesiąc temu #544521 przez Dzolka
anuska0987 wszystkie trzy są fajne Lena, Weronika, Julia, Julita duuzo jest ładnych to zależy już indywidualnie :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #544524 przez Marlena1888
Dominia, tak mi się wydaje bo jak ostatnio mnie tak kuło i ciągło to skróciła mi się szyjka i powstało rozwarcie na 1cm.. dziś mi dr nie sprawdzał podwozia.. bieliznę masz suchą? wow, a ja co godz, muszę zmieniać wkładkę.. bo mam takie budyniowate.. może to czop powoli się sączy.. hmm..

11 lata 10 miesiąc temu #544528 przez Dzolka
xpatiiix3 no to masz przerąbane Ci powiem uciążliwe eh może się po ciąży zregeneruje oby :)

11 lata 10 miesiąc temu #544535 przez xpatiiix3
Dzolka no raczej będzie dobrze już po ;P hehe na razie nie jest tak źle gorzej by było, żebym bez kitu tak popuszczała, a to parę kropelek tylko poleci, więc jeszcze nie takie słabe zwieracze :P

...
Aniołek [*]

11 lata 10 miesiąc temu #544538 przez Madlen
Anuśka- Pola jak dla mnie :)

Jedna z marcówek na str 1216 napisała o becikowym :)

11 lata 10 miesiąc temu #544539 przez dominia
Marlena wlasnie suchusio jak nie wiem .. :) ale to ciagniecie to jakas masakra .. Zobaczymy jak bedzie jutro ;) u Ciebie noze dodatkowo cos wiecej sie dzieje :) czasem tez mi sztylet przejedzie w srodku ;)

11 lata 10 miesiąc temu #544541 przez xpatiiix3
U mnie to norma już, że ciągnie albo kłuje i te noże ale to często wieczorem jak mały jest aktywny strasznie i mi skacze po tej szyjce, ale za to wtedy raz akcja z tymi nitkami była, a teraz nic tylko tyle że leci ze mnie jak z kranu czasem...

...
Aniołek [*]

11 lata 10 miesiąc temu #544547 przez dominia
Patii moj maly troche mniej sie rusza od kilku dni :)

11 lata 10 miesiąc temu #544553 przez xpatiiix3
Mój to wieczorem mi takie harce w brzuchu robi, a jak boli jejciu, boksy to ja z każdej strony dostaję... Hehee chyba mu się nudzi już albo ciasno, że się tak rozciąga :P

...
Aniołek [*]

11 lata 10 miesiąc temu #544557 przez Marlena1888
Dzolka dla dziewczynek jest tyle pięknych imion :) podoba mi się Sandra, Kornelia, Zuzia ;) ale faktycznie zależy to od upodobań rodziców hehe;)
a mój pęcherz czasem mi płata figle.. heh ;) nie dość że przy kaszlu czy śmiechu czasem zdarzy się popuścić, to to co chwilę biegam do łaźni..

11 lata 10 miesiąc temu #544609 przez kasia123m
zuzia julia zosia lena sa najbradziej popularne i maja....wiec ja bym raczej tych unikala...bo bedzie potem 5 maji w klasie itd...
kornelia-nelcia..ladnie,nataszka ladnie....wsrod kolezanek syna najwiecej jest emilek...chyba z 5 zna...jest tez oliwa jego przyjaciolka...moja kuzynka ma wikusie-wiktoria...,moze martynka...chyba podoba mi sie tez ola-od aleksandra,hania tez ladnie...z nietypowych kolezanka ma JUlitke(niezbyt mi sie podoba) i Blaneczke-blanka...wypisuje tak duzo bo moze ktores CI sie spodoba...Patrycja-patusia,

11 lata 10 miesiąc temu #544622 przez Alina2408
dominia to sie ciesz ja sie urodzilam z wrodzona przewezeniem przewodow moczowych wiec sa one slabsze...

anuska z tych co podalas to zuzia...

marlena naprawdopodobniej to czop zobacz czy sa takie gluty jak smarki :)

anuska mnie sie jeszcze marysia i rozalka luiza podobaja no i anastazja... tak poza natasza :P

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 10 miesiąc temu #544623 przez bananamana
Cześć mamusie ale świetnie nastepna się kobitka wypakowała :) Nika gratulacje :)

Ja dzis mialam wizyte u gina, mała waży 3200 :D łożysko jeszcze w 1st dojrzałości - poczatki drugiego, szyjka zamknieta jeszcze trzymie aczkolwiek mała mocno juz napiera glowka i mam teraz duzo odpoczywac - stad tez kłócia w pipce. Pobrał mi wymaz na paciorkowca i 9 lutego mam umowione ktg.
Na szczescie pokoik malej zrobiony dzis kolezanka wyprasowała mi wszystkie ciuszki mi zostaly tylko pieluchy i posciel czyli najfajniejsze rzeczy do prasowania. M musi rozłozyć łóżeczko i gotowe mała moze przyjsc na swiat :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka