- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
myslisz , ze czas i na ciebie hmmm chyba nie, to typowe objawy wiec pociesze cie , ze nie jestes sama , jestesmy z toba trzymam kciuki za poprawe samopoczucia
natalka kolezanka polecalala mi tez butelki firmy MAM sklep.mambaby.pl/ podobno bardzo dobre , ale ja nie powiem , bo u mnie wszystko bedzie metoda prob i bledow , zaczynam od tommee tippee , ale zobaczymy jak sie sprawdza
monia fajnie ze sie odezwalas mysle , ze sylwia sie nie obrazi prawda Sylwia ? ^^
chomiczka ja mysle , ze dla faceta to inna sytuacja niz dla nas my dziecko czujemy i wgl reagujemy na kazdy sygnal , a facet tylko przez skore nasza , moj ukochany mowi , ze on sie teraz martwi o nasz byt i zebym ja byla szczesliwa i zdrowa i maly po porodzie ,a jak sie juz urodzi to bedzie sie nim zajmowal i nie moze sie tez juz doczekac
marlena moze skarpetki antyuciskowe kup moze pomoga
ja tez na twarzy balon i jak ty nie moge sie doczekac powrotu do wagi i wgl do "siebie"
sylwia straszny sen ;/ moze to jakis lek przed porodem?
pati ty tez biedna masz sny ;/ ale to pewnie przez to , ze duzo myslisz o Macku ... ale to normalne . a co do smsa do niedoszlej tesciowej to dalabym sobie spokoj jak ty zlejesz to go bardziej to zaboli, udawaj , ze go juz nie ma w twoim zyciu a jak bedziesz do jego sis pisala albo kogos z jego rodziny to bedzie wiedzial , ze ci zalezy ...
co do konta na fb moze princess usunela grupe? pisalam dzis do niej wiadomosc czy dobrze sie czuje mam nadzieje , ze sie odezwie
michasia tez uwielbiam arbuzy moj ulubiny owoc latem i najesz sie i napijesz D:
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chomiczka mi się wydaje, że rozstępy wyskoczyły temu, że brzuch mi opadł i na dole mam teraz strasznie naciągniętą tą skórę no i już popuszczała i popękała mi ale to 2 czy 3 takie 0.5-1cm kreseczki więc nie jest tragedia A ja po ciąży już sobie zapowiedziałam na wiosnę siłownię, bo mam 5min od domku, zobaczymy czy dotrwam w postanowieniu
Gabilee ja myślę jeszcze, bo nie wiem czy się odważę napisać, ale mam taki zamiar, on wie chyba, że z jego siostrą czasem gadam, ale nie wie o czym, zawsze narzekał, że mamy tajemnice jakieś przed nim i żadna nie chce powiedzieć o czym gadamy
...
Aniołek [*]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Ale taki płyciutki i lekko zaczerwieniony ... na brzuchu jeszcze nie widziałam
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
boje sie , ze brzuch ogarna , ale jeszcze nic tam nie ma wiec jest nadzieja
wgl na piatek umowilam sie na woskowanie piczki ;/ brrr , ale sie boje , ale bede miala spokoj na 4 tyg
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabilee no różne są przypadki Ale jak będzie chciał to sobie zawalczy, na razie nie pokazuje by mu zależało, bo wcale się nie interesuje niczym... No no, ale będziesz miała spokoju trochę od depilacji Ja żeby mnie było stać sama pewnie bym sobie to zafundowała
...
Aniołek [*]
- Dzolka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ładne łóżeczko
kasia123m za ta kase fajne ciuiszki
natalka ja razem z laktatorem komplet kupiłam buitelki avent moje koleżanki maja i chwala
Mi na początku rozstępny wyszły na piersiach nie bardzo duze ale czerwone lekko sa widoczne smarowałam od początku ale taka moja natura ( mam piersi prawie teraz 2 rozmiary wieksze wiec sie nie dziwie nigdzie więcej narazie nie zauważyłam.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
już jestem pewna leci ze mnie czop galaretka jasno pomarańczowo żółta.. aż się wystrachałam jak zobaczyłąm. Jakby się coś zaczęło a M w szpitalu musiałabym po tatę dzwonić, i nici z rodzinnego porodu :/ oh ale oby jeszcze dzidziuś poczekał chwilkę
gabille odważna z Ciebie bestia ja chyba bym oszalała jakby mi tam ktoś woskował hehe jeszcze radzę sobie z lusterkiem
Alina co do epapierosów, słyszałąm że jest to bardzoo szkodliwe, ostatnio jakaś afera wyszła, może poszukaj na necie. ponoć jeszcze bardziej szkodzą jak tytoniowe. Nie dość że drogi wydatek to jeszcze takie rzeczy badacze wykryli.. Może lepiej jakby żuł gumy.. ale myślę, że jak Wasz skarbek przyjdzie na świat to zobaczy że lepiej jej pieluszki kupić niż sobie papierosy hihi
a ja mam 4 rozstępy na zgięciu pupki w środku, niestety tam palmersem nie smarowałąm i są efekty. narazie tylko tam na szczęście he
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja gadałam wczoraj z mamuśką i u nas wszędzie nowe łóżka są, prysznice, oddzielne łazienki w każdym pokoju fajnie tylko nie mogę niestety zobaczyć porodówki, bo u nas musi być sterylna i tylko rodzące i rodzina mogą wejść, trudno wytrzymam do porodu hehe
...
Aniołek [*]
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Ja też mam takie małe rozstępy na udach, pośladkach i po bokach piersi mimo tego, że całą ciąże się smaruję mam nadzieję, że zbledną po ciąży
Gabilee też myślałam nad tym żeby zrobić sobie taką "przyjemność"
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
marlena ja tez radze sobie z lusterkiem , ale co kilka dni nie chce mi sie z maszynka walczyc mam nadzieje, ze to przezyje i skorczy nie dostane
kurcze ty tez juz coraz blizej porodu mam nadzieje , ze dzidzi poczeka na tatusia
dobrze , ze operacja sie udala teraz tylko rehabilitacja i juz nie bedzie kolano dokuczalo bedzie mogl tatus biegac za dzidzia
dzolka mi tez o 2 rozm piersi urosly i tez mysle , ze pewnie stad te rozstepy ;/
okropne , ale juz chyba nie da sie tego uniknac ;/
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pati to super ta porodowka wszystko nowka
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabilee a to nie tak drogo w sumie może zainwestuje jak mi starczy funduszy po zakupach dla malucha no i u nas chyba nawet są tam piłki jakieś czy cuś nie wiem, ale świeżo w tym zy w tamtym roku po remoncie
...
Aniołek [*]
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do tesciowej to ja bym nie pisala , ale to twoja decyzja