BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 10 miesiąc temu #544791 przez sylwia1986
Kasiu to co tam wyszło w tym moczu? Mówili coś? Ale się biedna nachodzisz..

Dominia mi brzuch też układa się w różne kształty ;) wczoraj miałam takie boki jakby miały mi skrzydełka wyrosnąć :laugh: nie wiem co ten Bartek tak fiksuje w brzuchu :D a na facebooku jestem jako www.facebook.com/sylwia.reszczynska.92 , czarna magia, no normalnie czarna magia ten portal, może powolutku jakoś się tam odnajdę ;)

Marlena trzymam kciuki za zabieg Twojego M, żeby szybko dochodził do siebie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #544794 przez dominia
Sylwia kurde ... nie wiem czy ja się z grupy nie wypisałam :dry: albo mnie coś wywaliło bo mnie w niej nie ma .. niech jakaś dziewczyna, która w niej jest Cię doda bo ja nie wiem co się z nią stało :huh:

11 lata 10 miesiąc temu #544798 przez sylwia1986
Może była widoczna dla innych znajomych i się zlikwidowała, jeśli jest widoczna to też tak średnio reflektuje, w ogóle nie wiem czy długo pociągnę na tym portalu, bo wg mnie szału nie ma :lol: ;)

11 lata 10 miesiąc temu #544799 przez Madlen
Hej. Co za noc :(
Michasia to norma, ja też sama wybieram dziecięce rzeczy..

A co do grupy- nie ma jej już.
Princess Ty ją założyłaś prawda?
W ogóle nie widać Cię Princess na forum.. :unsure:

11 lata 10 miesiąc temu #544807 przez Marlena1888
Sylwia dziękuje :kiss: :kiss:

idę troszkę posprzątać ;P
pościel z łóżeczka prałyście w ilu stopniach? moskieterę też wsadzić razem do prania? :side:

11 lata 10 miesiąc temu #544811 przez Madlen
Ja będę prała pościel ok 30-40 stopni, z nienajwiększym wirowaniem i z płynem.
A moskitere delikatnie bardzo, najlepiej chyba ręcznie..

11 lata 10 miesiąc temu #544836 przez chomiczka
Cześć mamusie :)
Zaraz zaczyna się nasz miesiąc !!! Już nie moge się doczekać, czas oczekiwania na mojego Olusia umilą mi zdjęcia waszych maluszków :laugh:

Michasia mój tez mnie wnerwia bo nie interesuje się właściwie niczym. Tylko ja czytam w necie, oglądam filmy na wszystkie tematy, a to o porodzie, a to o opiece nad dzieckiem. Łatwiej by mi było jakby się bardziej angażował. Ale powiem Ci że rozmawiałam z moim kuzynem, który ma córeczkę i świata poza nią nie widzi i właściwie on bardziej się nią zajmuje niż żona, to powiedział, że on dopiero zrozumiał że ma dziecko jak dostał je na ręcę po porodzie. Cała ciąża dla niego to była taka abstrakcja. Niby jest dziecko, no ale tak naprawdę go nie ma. Powiedział że dopiero jak ją zobaczył i dotknął to się zaczęło na całego. Faceci tak po prostu mają. Mi czasami też trudno sobie zdać sprawę że będzie ten mały człowiek, mimo że mam łatwiej bo czuję ruchy itp, ale faceci inaczej to odbierają. Tak sobie to tłumaczę.

Jadzia Hubuń jest prześliczny, tak bardzo Ci zazdroszczę że jesteś po i że masz go już przy sobie po "tej drugiej stronie". Cieszę się i jestem zdziwiona jednocześnie że tak dobrze się czujesz, że już tak nie "leci". Ja wczoraj zamawiałam podkłady i podpachy i wyczytałam wcześniej w necie że niektórym kobietom cieknie mocno nawet po kilka tygodni :ohmy: więc pozamawiałam tego sporo! Trzymaj się kochana i ucałuj małego królewicza od forumowych cioteczek ;) ;)

Sylwia j też zakładałam facebooka jako ostatnia ze znajomych i też na poczatku mi się nie podobał i rzadko zaglądałam, ale już się przyzwyczaiłam. Fajnie móc zobaczyć starych znajomych, którzy są za granicą albo których się dawno nie widziało, mieć z nimi jakiś kontakt. A tak naprawdę dopiero facebook uzmysłowił mi że połowa moich znajomych to idioci ;) dodają jakies pierdoły, piszą jakies totalne głupoty, co 2 dni zmieniają statusy związków, kłócą się publicznie i piorą swoje brudy ;) także naprawdę można poznać ludzi od tej drugiej strony. Czasami aż dziw mnie bierze jak można być takim idiotą :P

Dzolka kupiłam tą piłkę w tesco i dla mojego kręgosłupa to jest wybawienie. Trochę mnie zacznie boleć krzyż i siadam na niej to ulga niesamowita :) muszę poszukać jakieś ćwiczenia dla ciężarnych na youtubie i ćwiczyć

Mój brzuch też zmienia kształty co chwilę :) Najczęściej mam tak że nad pępkiem jest wypięta dupka Olusiowa i widać taką gulę a po bokach brzucha z dwóch stron są wywalone jego nóżki, też wygląda to tak jakby mój brzuch dostał skrzydeł i miał odlecieć ;) ;)

My zamówiliśmy wreszcie łóżeczko. Wybraliśmy Drewex Laura, już nie mogę się doczekać aż przyjdzie i je złożymy :)

Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #544841 przez kasia123m
przyszly kurteczka storj i ta sukieneczka z bolerkiem...sliczne...

Sylwia wyszlo moczany bardzo liczne..bakterie nieduzo ale on mowi ze mogly sie wymrozic...oddalam nastepny zobaczymy...Zalezalo mi na tym moczu bo od infekcji w drogach moczowych tez mogl miec stany podgoraczkowe..

ja nie naleze do grupy bo nie chce by moi znajeomi wiedzieli...dowiedza sie jak sie Tosia pojawi:)ale dziewczyny mam w znajomych...i widze co zamieszczaja na forum..jak zwykle kolezanki...i nikt nic nie wie..
pokaze Wam jeszcze wczorajsze zakupy za 18zl w ciuchach...co poszlam na porawe humorku..

chomiczka fajne lozeczko:)

Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #544881 przez natalka
Kasia śliczne ciuszki będziesz miała małą królewnę
Chomiczka bardzo ładne łóżeczko. Na kółkach tak?
Czy któraś z was ma lub planuje kupić butelki tommee tippee?

*23.01.2012 ANIOŁEK

11 lata 10 miesiąc temu #544891 przez gabilee
jadzia przesliczny synus twoj i swietnie sobie radzisz z tego co piszesz aby tak dalej :kiss:
moze dodasz jakiej fotki synusia jeszcze?

chomiczka super lozeczko :)

ja dzis sie wyspalam , a tylko do 7.30 spalam :D
m pojechal na jeden dzien do Bytomia , a ja od rana poprasowalam ciuszki , ktore wyschly i posciel oraz pieluszki :D
nic tylko pakowac torbe , wczoraj jeszcze kupilam klapki pod prysznic do szpitala :D
mam nadzieje , ze dojde do siebie tak szybko jak Jadzia :D

ciekawe jak tam Monia czy dotarla na patologie ? mam nadzieje Monia , ze szybko ci tam zleci czas :kiss:

princess obrazilas sie na nas czy jak , ze nic sie nie odzywasz? wszystko wporzadku kochana ?

mnie dzis chyba odwiedzi partnerka mojego taty na kawke :D
wiec nie bede sie nudzic :D dzwonila , ze jej sie snilo , ze jade do szpitala rodzic :)

11 lata 10 miesiąc temu #544894 przez gabilee
natalka ja mam te butelki i pierdolki z tej firmy :) wygladaja jakosciowo dobrze

11 lata 10 miesiąc temu #544895 przez Pliszka
Hej Dziewczyny,
Jadzia - ale masz słodki avatarek :lol: :lol: :lol:
Zaległości uzupełnię chyba dopiero w weekend :blink: Melduję tylko, że u nas wszystko ok, nawet pierwszy raz od kilku dni dobrze dziś spałam :lol: Wczoraj w nocy nie zmrużyłam oka, więc tym bardziej się cieszę, ze wreszcie odpoczęłam :) Trochę mi skakało ciśnienie :ohmy: bolała mnie głowa, dziś na wszelki wypadek oddałam mocz do analizy. Poza tym bardzo miło mi mija czas z mamą :laugh: Wczoraj wpadł do nas też mój brat na obiadek i deser. Dziś po mamę przyjeżdża tata, mamy iść gdzieś razem na obiad, a po południu wraca Miś :lol:
Jutro wizyta, to zobaczymy co tam słychać u Olka :) Mam też spore tłumaczenie do zrobienia, więc pewnie odezwę się dopiero w piątek.
Miłego dnia! :)

11 lata 10 miesiąc temu #544906 przez kasia123m
natalka ja kupilam...kurde tylko niemoge odnalesc tej aukcji..jedna antykolkowa plus druga z tym smoczkiem o wolnym przeplywie gratis..moze dziewczyny pomoga bo one tez kupowaly.Mam jeszcze zwykla za 9zl//taka do herbatki jak cos i nakladki silikone na sutki tez wzielam tej firmy...zeby juz wszystko mialo ten sam ksztalt smoczka...niby zblizony do sutka...wygkadaja fajnie a jakie sa sie oakze w praniu :)

11 lata 10 miesiąc temu #544910 przez katarinka1
Witam.
Noc miałam straszną - 12 razy w kibelku na siku. Właściwie to mogłan tam przenieść poduchę i zostać do rana :( :( :(
No i ta zgaga, która zalewa mi w każdej pozycji gardło :(
Mam już dość i nie wiem jak wytrzymam, a najgorsze to ten brak sił. Wczoraj rano napuchły mi ręce i stopy i byłam z dnia na dzień 2 kilo do przodu, dziś po maratonie kiblowym waga z powrotem spadła.

Jadzia Cudny Twój synek, zazdroszczę (oczywiście pozytywnie) :)

Nikaa Co za wiadomość - super :lol: gratuluję i cóż... też mnie zżera zazdrość :blink:

Natalka ja kupiłam butelki tommee tippee. Jakoś kształt smoka i opis mnie przekonały, ale zobaczymy jak będzie.

Resztę nadrobię później, może będę miała więcej siły. Aha - miałam piękny sen nad ranem. Śniła mi się moja córeczka. Trzymałam ją w ramionach i ssała cycusia. Było to takie piękne i realne... :)

Miłego dnia dla wszystkich mamuś.

11 lata 10 miesiąc temu #544912 przez katarinka1
Kasia ciuszki słodkie :)

Chomiczka łóżeczko bardzo mi się podoba i ta biel mnie uwodzi :laugh:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka