- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Dominia wierzymy w Ciebie kochana

Sylwia no to dobre wieści

A i kurde meliska mi zaszkodziła czy co, bo parę minut nie minęło a mnie na przeczyszczenie wzięło konkretne i cisza i teraz znowu coś bierze, no komedia... I non stop mnie suszy ja tylko piję i sikam i tak w kółko

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Domina jestes szalona ale bedziemy trymac kciuki zebys dala jutro rade:P)))pozniej bedziesz synkowi opowiadac ze dzien przed poreodem czy dwa jeszcze zaliczalas egzaminy;PP

Jadzia ale masz grzecznego dzidziusia.Jak czytam ze jadlas ser bialy na sniadanko to tez nie moge sie doczekac.Zjadlabym sobie taki serek twarogowy ze smietanka...i chleba tyle ile mma ochote:)
a na obiadki co jesz....bo ja mimo iz czytam co wolno przy karmieniu to nadal nic nie wiem.Powiem CI ze Twoj post o karmieniu bardzo mnie pozytywnie nastawil do niego..wierze ze wtedy z synem nie wyszlo bo mial wiotkie miesnie ale ze teraz sie uda i dam rade jak TY...

MOnia trzymamy kciuki zeby szybko poszlo:)

pati TY wyslalas wtedy tego smsa do tesciowej>odisala CI?czy nie poslalas?
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jadzia idylla widzę trwa

Dominia ja czkawkę mojego malca czuję na samym dole... A wiesz jak jest ułożony

Gabilee to ciekawe, będziesz dłużej w dwupaku chodziła? Ustalił Ci nowy termin porodu?
Pati co za gnój ! A Twoja mama to co przepraszam, obrońca głupoty? Przepraszam, ale w głowie mi się to nie mieści

Mrufka mi też kazali się stawić na czczo 11.02 ale cięcie dopiero na drugi dzień. Mogłabyś mi jeszcze raz wstawić link do tej stronki bo mu kurczę karta zaginęła

Sylwia to super wieści z wizyty.
Przestraszyłam się tym ciśnieniem, bo spuchły mi jeszcze do tego dłonie, nadgarstki,stopy i kostki

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
ja juz leze w lozku i sie pomalu budze o 9 mam pociag, dzisiaj normalnie pobilam rekord chodzenia siku :/ juz mialam tego dosc w pewnym momencie no ale nic sie na to nie poradzi

Tak mi sie nie chce jechac

Milego dnia Kochane :*
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Vini trzymam kciuki oby to było to

Princess piękne to zdjęcie, a z tym wymazem to dziwnie, skoro napisali że pobierają, a kazali samemu, chyba ze trzeba dzwonić wcześniej i umawiać się z położną. Mi ginka pobierała ze środka

Dominia żebyś Ty na uczelni nie zaczęła rodzić

Pliszka dzielna jesteś z tym tłumaczeniem

Jadziu niesamowite ze to już tydzień minął

Gabilee będzie łatwiej przy porodzie

Pati Twoja mama kiedyś będzie żałowała, ze nie postąpiła w stosunku do brata bardziej radykalnie, ale taka to już jest bezwarunkowa miłość matki

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja dzis spalam calutenka noc.raz chyba bylam siku.a rano mialam okazje sobie przypomniec co znacza bole krzyzowe.krzyze mnie pobolweja ale jak chwycil mnie skurcz jak lezalam bokiem,przeszedl po szyjce i w kregoslup to az sie podnioslam.z 30sekund trwal.narazie drugi taki sie nie pojawil wiec spoko.mloda sie rusza,brzuch wysoko wiec to jakies hiksy pewnie.widac taka moja budowa ze znow bez krzyzowych sie nie obejdzie.przezyjemy.
Ciekawe jak Monia i Vini.
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ja dzisiaj nie śpię od 6 rano, ale ogólnie noc miałam udaną, od pierwszej w nocy spałam jak dziecko

Sylwia - ja też mam L4 do 24 lutego

Dominia - to powodzenia na zaliczeniach
Macie jakieś wieści od buziaczka? Może dziewczyna już urodziła a my nic nie wiemy?
Z tym ciśnieniem to chyba wychodzi na to że takie uroki końca ciąży.
Miłej soboty
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mnie już depresja dopada, bo wszystko idzie nie tak jak trzeba. Pozostaje czekać...
Na całe szczęście na opiekę i warunki nie mogę narzekać. Jedyny plus

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Sylwia boli jak nie wiem ale to jak chodze, takiego rozwalania kolezanki narazie nie mam a wczoraj w kazdej pozycji bylo to uczucie

Ja mam numer do Buziaczka, jak by sie cos dzialo to miala pisac bo moj tez ma

Monia po tej oxy miala takie niedocukrzenie ? Jejku mam nadzieje, ze mnie to ominie bo widze, ze to jest mega ciezkie, dobrze, ze juz jest wszystko w normie.. Ale pewnie i tak nerwow zjadla

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pozdrow ja od nas.powiedz ze mocno trzymamy kciuki
Ja Wam powiem ze bardzo bym chciala teraz bez oksytocyny urodzic.pojechac jak juz bedzie sie mocno wszystko dzialo.zeby sie samo wszystko ladnie pootoweralo.najbardziej sie boje ze mi wody pojjda jak ostatnio i bede musiala jechac...moze nie...oby
Le sie dzieje u nas na forum...tyle dziewczyn rusza...

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja miałam szarpaną noc, M po 2 w nocy wrócił z koncertu, i okazało się, że pali się budynek śmietnika przy naszym bloku. Przyjechały dwa wozy strażackie i gasili to chyba z godzinę. Palił się jeszcze drugi śmietnik na osiedlu. Czyli wygląda na to, że to podpalenia. Strach tu mieszkać czasami, jak nie rysują samochodów, nie kradną tablic rejestracyjnych to podpalają... Jak w końcu o 4 położyliśmy się spać to okazało się, że sąsiad obok sobie imprezkę zrobił i muzykę głośno włączył...
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja też przespałam całą noc z tylką jedną wycieczką do łazienki

Monia - trzymam kciuki żeby już się taki atak nie powtórzył

Dominia - powodzenia! Oby czas na uczelni minął szybko! Trzymaj się i niech Igi grzecznie siedzi w brzuszku

Sylwia - my też możliwe, że mamy dziś ostatnią randkę przed pojawieniem się Olka na świecie

Miłego dnia!
- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cię nad życie córeczko
Marlena wielkie gratulacje pieknie otwarłaś nam miesiac luty

Monia trzymaj sie kochana dasz rade napewno juz za chwile bedziesz trzymala w ramionach swoje malenstwo.
Tylko kurcze nie wiem dziwi mnie ze narazie nie decyduja cc jesli sa takie skoki cukru.... zobaczymy, narazie megasnie trzymam kciuki

Pati wspolczuje ci naprawde nie dosc ze problemy z m to jeszcze wlasna rodzina... ehhh szkoda gadac jak to sie mowi z rodzina najlepiej na zdjeciach sie wychodzi. U mnie bylo calkiem odwrotnie ja zawsze robilam za tego chlopa w domu ojciec zmarl jak mialam 9 lat a brat niepelnosprawny wiec wszystkie obowiazki spadaly na mnie i najgorsza chwila dla mojej mamy a zarazem najlepsza dla mnie bylo moje wyprowadzenie sie z domu ona nie potrafila odciac pepowiny bo tracila partnera zyciowego, a ja zyskiwalam przestrzen zyciowa bo ten zwiazek sie robil chory juz... Ale za to teraz widac ze nam obum wyszlo to na dobre tak ze trzymam kciuki zeby i u was sie jakos to wszystko ulozylo.
Dominia powodzenia pewnie wszystko pojdzie gladko

Ja sie mialam wziac za poprasowanie reszty do lozeczka i jakos energia ze mnie opadla, wczoraj za to pojechalam na mega zakupy uzupelnic pustke i przeciag w lodowce pokupilam miesa juz pomrozilam zeby po porodzie nie musiec biegac i jeszcze wybierac tzn moglby to zrobic m ale ja juz mam taki charakter ze musze sama

Coraz ciezsze noce mam budze sie co pol godziny i musze odwracac z boku na bok strasznie bola mnie biodra i ciagnie do nogi na ktorej leze.
Młoda sie wczoraj tak rozpychala w brzuchu jakby chciala juz wyjsc nie tyle dolem ale przez skore chyba

Jeszcze troche trzeba wytrzymac najgorsza chyba ta koncówka