- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Trzymam kciuki za Was kochane !! :* szpital to najgorsze co moze byc przynajmniej jak dla mnie wiec zycze szybkich porodow i wracac do domku ! :*:* nowy tydzien sie zaczal dalej probowac wywolywac maluszki !
Patii wariacie trzeba bylo w nocy spac bo moze akurat cos sie rozkreca podadza oxy i pojdzie a nie bedziesz miala sily przec bo to ogromny wysilek szczegolnie po bolesnych skurczach ja z wrazenia w pierwsza noc po spalam 2 godziny hehe trzymam ogromnie kciuki za Ciebie ! :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
ola bez stresu jak sie beda pytac to odpowiadaj ze pogoda za brzydka i mala czeka na lepsza u mnie pomagalo :P
martynka moja babcia tez 2 lutego urodzinki ma ale mala wyszla trzeciego... chciala miec swoja date wiec pewnie twoj synus tez sobie wybiera swoja date a co niech ma swoja i tylko swoja
pati a smarowalas sie pozniej czyms????
paulaa ty juz pewnie w szpitalu i czekasz na swoje ciachu ciachu i mala amelke trzymam kciuki... a oliwka pewnie znow juz ceka na siostrzyczke...
dominia ja tez rodzilam w skarpetkach i przez to ciezko mi bylo sie zaprzec nogami o te metalowe ramy...
igorek sliczny jeszcze raz gratuluje szczesliwym rodzicom...
michasia spokojnie uwierzysz jak zobaczysz ale to tez czasami jest tak ze nawet jak juz masz malenstwo przy sobie to ciezko uwierzyc ze jest juz z toba...
maksiu dziekujemy za zyczonka
aneta witamina c...
anai trzymamy kciuki...
pati pozegnanie z brzuszkiem hehe tez mam takie foto z rana 2.02 a wieczorem akja hahaha
pati to pewnie juz
dziwczyny do rozpakowania trzymam za wszystkie kciuki oby bylo belzbolesnie i szykbo i przyjemnie heheh pamietajcie dacie rade a w nagrode utulicie swoje malenstwa czekamy na wiesci i na zdjecia
a ua nas wczoraj odpadl kikucik z pepuszka no i m ma trzy dni wolnego wiec troche sie nacieszymy soba mamy dziw w planach pierwszy spacer bo do tej pory troche sie obawialismy ze wzgledu na pogode ale w koncu malej trzeba swiata troche pokazac i mala swiatu
- Katriss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny które dziś idą do szpitali POWODZENIA
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wszystkim mamusią wybierający się dzie do szpitala życzę powodzenia.
Pati śliczny brzuszek i kącik Małego.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Powodzenia dziś szpitalowe dziewczyny.
Katriss ja myślę, że jakby to było zatrucie, to by od razu Cię ruszyło, chybaze zaraz przed snem jadłaś.
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Odliczając mamusie szpitalne, to chyba nas - zapakowanych już niewiele zostało
Ja noc miałam spokojną, choć długo nie mogłam zasnąć. Wieczorami kręgosłup daje mi się nieźle we znaki i jakoś trudno mi się "ułożyć"
Dzisiaj rano spróbowałam herbatki rooibos, którą polecałyście. Nie jest zła, ale piłam lepsze
Jakoś nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień.
Pati, Aniajulia - to u Was być może już po wszystkim czekamy na wieści
Katriss - a może i u Ciebie coś się zaczyna?
Trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Olu u mnie jeszcze tak jak bardzo bym chciała już być po tak samo bardzo się boie.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie nocka przespana snem "zajęczym" na czuwaniu, ale najgorzej nie było. U mnie cisz, jedyna niedogodność to okropny ból krzyża..
Wszystkim dziewczynkom wybierającym się do szpitala szybkiego rozkręcenia akcji, szybkich i bezbolesnych porodów i zdrowych dzieciaczków w ramionach.
Aniajula Tobie też powoli się rozkręca widzę
Dominia będzie dobrze nie zamartwiaj się (łatwo powiedzieć..), może faktycznie jest tak jak mówi Twoja mama i niedługo mu się odetka
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pati mam taki sam brzuszek chyba tez fotki dzisiaj zrobie trzymaj sie i dawaj znac jak tam w szpitalu wyslalam ci nr na prv
natalka wlasnie mialam pisac , ze u mnie regula 3s tez nie zadzialala ;/ wczoraj sprzatanie, seks, spacer i jeszcze raz seks i nawet brzuch mnie nie boli ;/ tylko jeszcze bardziej biodra bola , no ale ulzylam sobie
a ja w razie w ide do szpitala w sobote , a ty tez widze masz termin i jakie masz zalecenia od gina? wizyta kolejna czy szpital jakies ktg ?
dominia mam nadzieje , ze cie wypuszcza nie ma to jak w domku super , ze mleczarnia wygrywa
aniajulia trzymam kciuki , zeby cos sie zaczelo nie obawiaj sie dasz sobie rade
alinka milego spacerku trzeba fure wyprobowac
katriss ja tez tak mam jak mnie cisnie na 2 a ostatnio mam ciagle nadzieje, ze cos sie rozkreci , ale to jednak ucisk na jelita
ja dzis spalam bardzo dobrze , wieczorny spacerek duzo mi dal , zeby spokojnie spac , tylko to chodzenie do lazienki sprawia mi ogromny bol przez te biodra..
wczoraj sie tak usmialam , bo opatulilam sie na spacer , chusta na glowe i jeszcze to , ze kuleje ;/ i pod reke z M. i co ? jakies dzieciaki pedza wieczorem i dobry wieczor do nas a tylko od tylu nas widzieli masakra jak ja musialam wygladac jak babunia i jeszcze psa na smyczy trzymlam wygladalam jak babcia z synem albo wnukiem hahah,
no ale dziewczzyny jeszcze troche i bedziemy tryskac energia i krzepkoscia jak pozbedziemy sie ciezaru i zbednych kilogramow tylko to trzyma mnie na duchu
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pati, paula, aniajulia, powodzenia dziewczynki!!!! Trzymam mocno kciuki za zdrowe dzidziusie!!!! Czekamy na szczęśliwe nowinki!
pati, fajne pożegnanie z brzuszkiem Super łóżeczko ma Marcyś! Już niedługo sobie będzie w nim smacznie spał
alina, mój Misiek mówi, że po tym jak się przez ponad tydzień napatrzył jak w szpitalu położne sobie radziły z Olciem to strach mu minął i sam się ośmielił One się z maluchami nie patyczkują Nie spodziewałam się, że Misiek będzie tak sobie świetnie radził Bardzo mi teraz pomaga Szkoda, że jutro musi wrócić do pracy Na szczęście przyjedzie do mnie teściowa, a w przyszłym tygodniu chyba już będę sobie sama radzić. Chyba że moja mama nie wytrzyma tęsknoty za Olciem
Miłego dnia Mamusie!!!!
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystkim kobietka wybierajacym sie do szpitala zycze powodzenia
Ania Juluia Tobie tez bo widze ze sioe rozkrecasz;)
Ja dzis zaliczylam bieg do laboratorium i spowrotem do przedszkola a teraz jade na drugi koniec miasta do urzedu.ponoc mi troche brzuch opadl...tak twierdzi Pani z przedszkola.moze troche.noi lapie mnie ten dziwny skurcz w noge jakby mi zyle zatykalo...co chwile..musze jutro powiedziec na patologii.
Milego dnia wszytkim
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabilee dokładnie wiem co czujesz, też cały wczorajszy dzień jak babcia.. W sobotę jeszcze na zakupach tryskałam energią a wczoraj klapa.