- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ide sie przespac bo padam w nocy spac nie moglam ;/
mam nadzieje, ze wszystkie do konca tyg urodximy

- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wychodzimy dzisiaj z domu

- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Drzyzgunia gratulacje!!!

Pliszka u nas Filipek w nocy śpi w swoim łóżeczku

Filipuś od pierwszego dnia upodobał sobie smoczek z aventu ten z tych pudełek co dają za ankiety w szpitalu:) i innego nie chce. mam jeszcze z tommy tipie ale wypluwa i nie chce tej chińszczyzny

dziewczyny karmiące uważajcie na przeciągii, ja teraz uważam i żadnego zapalenia nie mam:) a teraz zimno i nie pozwólcie żeby ktoś przechodził jak karmicie i robił wiatry..i na noc koleżanka mi kazała spać z pieluszką tetr. na staniku żeby cieplej cycusiom było

gabille ja jak miałam rozwarcie na opuszek to za jakieś 1,5tyg urodziłam ale wiadomo u każdego ineczej ;)może akurat będzi u Ciebie szybciej szło ;P
pozdrawiam wszystkie mamusie!!!!

- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*
Ja kupiłam smoczki z lovi zobaczymy czy się sprawdzą
M. wyprowadził mnie dzisiaj z równowagi chciałam zrobić dla niego pyszną kolacje z typu "ostatni posiłek" ale figa nie zasłużył zrobię tylko dla siebie
Czekam na koleżanki mają wpaść na kawe
Gabilee to teraz czekamy na poniedziałek, tez mam ktg
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Gabilee trzymam kciuki za szybkie rozwiniecie się akcji

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cię nad życie córeczko

Gabilee to moze w poniedzialek obie urodzimy ja sie mam przyjac na oddzial no i zobaczymy co tam ruszy

Sylwia do nas tez co chwile wydzwaniaja czy to juz a kiedy a ile jeszcze a czemu tak dlugo juz to olewam wlaczylam dla kazdego ta sama gadke ze to ksiezniczka zdecyduje kiedy zechce wyjsc

Satine a probowalas te sylikonowe nakladki na piersi? ja mam z tomme tippe i przed sterylizacja ich probowalam jak to sie w ogole zaklada fajne to wyciaga sutki tak ze mysle ze one sie przy okazji hartuja nie wiem moze sprobuj

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

aganobla dziekuje

milego towarzystwa zycze :)baw sie dobrze

natalka no to czekamy

banana to trzymam kciuki , aby ci wywolali jak nie zacznie sie samo

my dzis mamy 1 rocznice zareczyn i oboje zapomnielismy , bo ze stresu co to bedzie dzisaj w szpitalu i wgl zbieglo sie z data porodu prawie i chyba dziecko zajelo nam glowe

dziewczyny dziekuje za kciuki

sylwia ja juz nawet telefonu nie chce odbierac , ale dobrze ze moj M. wzial poszedl po kom , bo akurat moj gin dzwonil do mnie ;/ a ja juz nie moge na smsy patrzec jak sie czujesz ? juz po? nosz k..wa przeciez im powiem albo zrobie nazloscv i powiem , ze jeszcze chodze a malego bede miala juz na rekach ... ludzie to jednak nie sa wyrozumiali ;/ bo to juz nie jest troska i zyczliwosc tylko ciekawosc !!
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kasia, GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! Super, że Tosia jest już z Tobą! Dla mnie też nie było miejsca i leżałam na bloku pooperacyjnym od 1:55 do 17:00, ale akurat ja to sobie chwaliłam bo tam było cichutko i spokojnie i Olcia mi przywieźli i sobie razem spaliśmy przytuleni

madlen, zgadza się, kilka godzin przed porodem byłam w knajpce indyjskiej, ale ja nie lubię ostrych potraw, więc wybrałam łagodną koftę w sosie curry, taki placuszek naan z masełkiem i mango lassi do popicia - nie mogłabym sobie wymarzyć pyszniejszej ostatniej wieczerzy

princess, nasz Oluś śpi w swoim łóżeczku w swoim pokoiku (mamy elektryczną nianię z Aventu- super się sprawdza). My noce mamy rewelacyjne, ostatnio jak w dzień troszkę jest bardziej marudny i usypia wreszcie ok. 20 to budzi się dopiero po 1, a potem ok. 5, je i znów pięknie usypia

Gorzej ostatnio w dzień go utulić, usypia w ramionkach, ale odłożony do łózeczka zaczyna kwilić, ale i tak nie mam co narzekać, grzeczny z niego dzidziuś. Dziś z brzuszkiem chyba lepiej, dziecko spokojniejsze, śpi jak mały aniołek, a rodzice zaraz zasiądą do obiadku i sobie obejrzą jakiś film

Dziś w nocy Olkowi stukną trzy tygodnie

allegro.pl/wisiorek-duze-serce-srebro-92...wer-i2991196608.html
Muszę jeszcze pomyśleć nad czymś dla mojej mamy, bo nie wiem co bym bez niej zrobiła w szpitalu.
Od poniedziałku zostaję z Olciem sama, ale myślę, ze już jestem na to w pełni gotowa

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My po bioderkach, wszystko ok

Iga ma dziś dzień na spanie u taty na rękach. Odkładana budzi się po 10-15 minutach i znowu do cycka albo na raczki. Patrzy na nas tymi wielkimi oczkami jakby chciała powiedzieć "nie będę sama spać w łóżeczku

Może nocka będzie lepsza...

Odkryliśmy też, że nasze maleństwo uwielbia jeździć autem, ale ma radar jak tylko stajemy zaczyna marudzić. Za to wystarczy włączyć silnik i już zasypia

Dzięki za rady odnośnie smoczków, jutro spróbuję NUK.
- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Amelka jest z nami od 19.02. Ważyła 3320g, 54 cm. Wczoraj wróciłyśmy do domu i musimy się jakoś ogarnąć ze wszystkim.
Gratuluję rozpakowanym mamusiom dzieciaczków. Niestety teraz nie nadrobie wszystkiego bo mam jakies 668 postów.
Co i jak było opisze Wam następnym razem. Cięcie miało być w Pon a było we Wtorek i to w ostatniej chwili.
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

PAulaa gratulacje

- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*
Na sms typu "jak się czujesz?" Nie odpisuję
Gabilee a no wkurzył i to bardzo
Sylwia taka wizyta kol. dużo daje oderwałam się od myślenia o porodzie i całej reszcie teraz do pełnego relaksu brakuje tylko wizyty w spa