BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #571271 przez xpatiiix3
Dominia radze sobie, bo malutki liczy na mnie :) u mnie to sika aż mlekiem pod ciśnieniem jak za dużo więc też wkładki nosze :P ja tam z butelki nie daje przeszło w miare z tymi sutkami i jakoś żyje :) hehe a to fakt bo i ja odciągałam i nie wycierałam + maltan i cuda zdziałało :) a jeszcze jak malutki dłużej pośpi to mi sutki odpoczywają :D no mój misio sobie wstał pojadł i dalej lulu, tylko, żeby mi znowu całą noc nie przegadał hehe :P

Sylwia trzymam mocno kciuki, żeby to było już to :) :kiss:

Gabilee już niedługo jeju jak mi Ciebie szkoda, że już tak długo się męczysz i jeszcze, że z tym szpitalem tak wyszło, że puścili do domu zamiast działać już coś... ;/ trzymaj się cieplutko :kiss:

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #571286 przez chomiczka
Sylwia no to jedziesz z tym koksem kochana :) no już pewnie tej nocy ;) trzymam kciuki żeby było w miarę bezboleśnie i szybko. Szczęściara ;)

Gabile ja też mam słaby dzień, ciągle wypatruję tego gluta chociażby a tu nic. Boli coś tam co jakiś czas i tyle. Ledwo chodzę, nie mogę ustać, mam wrażenie że ten brzuch rośnie z dnia na dzień i w końcu nie będę mogła utrzymać równowagi taki będzie wielki. 9 miesięcy się człowiek męczy a tu jeszcze jakieś nadgodziny trzeba dorabiać :angry: Mój M się śmieje że mały już teraz jedzie na gapę i trzeba mu bilecik skontrolować ;)

Jak do jutra nic się nie zmieni to chyba jestem skazana na bycie w ciąży całe życie, cóż, widocznie taka karma :dry: :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #571290 przez dominia
Patii ja tez maltan mam i jestem zadowolona :) moj Igor czuwa dwa razy dziennie, raz kolo 12, 13 i ze dwie godziny lezy grzecznie i po kapieli tez staram sie Go dotrzymac do 22 i wtedy pieknie spi w nocy :)

Padlam jak kawka .. Obudzilam sie dopiero teraz, ciekawe jak sie bede czula, mam nadzieje, ze lepiej :)

Sylwia mysle, ze u Ciebie to bardzo blisko :) czop z krwia ? Jak byl zywy kolor to lepiej sie wykap i IP zalicz :) bo moze byc lada chwila Bartuś z Wami :*

Gabilee dasz rade, jutro mysle, ze cos zdzialaja a jak nie to Leoś i tak wyjdzie w tym tygodniu :)

Powiem Wam, ze ja termin mialam na dzisiaj .. I mamie mowilam, ze bym chyba jebca dostala jakbym przenosila .. Czlowiek sie strasznie chyba denerwuje czy wszystko dobrze z dzieckiem .. Podziwiam Was bardzo i trzymam kciuki zebyscie sie wszystkie rozpakowaly :*:*

11 lata 10 miesiąc temu #571296 przez gabilee
hehe chomiczka poprawilas mi humor tez wyczekuje "gluta" a tu nic wkladka wiecznie czysta jak siku to tez nic nie wylecilo ... poprostu masakra
a ty kiedy jedziesz do szpitala jak nic sie nie zacznie dziac samo kochana ?
jeszcze bedzie tak ,ze my zamkniemy tabelke ostatnie ;/
powiem ci , ze mi sie juz ryczec chce jak slysze , ze kolejna idzie rodzic ;/

pati, dominia dzieki za wsparcie :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #571298 przez [email protected]
Martyna Robercik śliczny :)

Sylwia trzymam kciuki żeby to już i szybko :)

Gabilee i na nas przyjdzie pora :) mi dalej wyłazi glut ale podobno długo tak może więc chyba jeszcze poczekam z Tobą

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #571302 przez chomiczka
Gabile też myślę że będziemy ostatnie, chociaż może Tobie jutro się uda coś podziałaś w szpitalu :) no mnie też zazdrość bierze jak jedna po drugiej się rozpakowywuje, a dla mnie to takie jakieś odległe. Ja mam 2 razy w tym tygodniu KTG i jak nic sie nie zadzieje to w sobotę lekarz ma mi dać skierowanie do szpitala. Także jestem uziemiona cały tydzień, mam nadzieje że wcześniej natura sama zadziała coś, w przeciwnym razie chyba pęknę i mały wyjdzie pępkiem ;)

Wiążę ogromne nadzieję jeszczę z tą pełnią księżyca o której pisała Madlen. jak to nie pomoże to już sama nie wiem ;)

11 lata 10 miesiąc temu #571304 przez [email protected]
Dziewczynki będzie dobrze :) powtarzam to sobie cały czas

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #571305 przez Madlen
Martyna śliczny Robercik, naprawdę jak laleczka.

Sylwia ojej może to już... Trzymam kciuki by było bezboleśnie :kiss:

Gabilee wierzę Ci kochana, też mam kryzys, bo wszystko! boli.
Biodra bolą po chwili leżenia, boje się nocnego wypoczynku.
Ja też poproszę we wtorek gina o ratunek.

Chomiczka jedno jest pewne lada dzień koszmar się skończy..

11 lata 10 miesiąc temu #571308 przez gabilee
aganobla kochana jak glut wychodzi to juz jakas polowa sukcesu :) mam nadzieje, ze jednak nie bedziesz dlugo czekac jak juz czop odchodszi :kiss: zycze ci tego

u mnie i chomiczki no nic poprostu nic !!! paranoja , frustracja siega zenitu... i te smsy , telefony czy to juz jeszcze bardziej przysparzaja mi nerwow a wam?

11 lata 10 miesiąc temu #571310 przez gabilee
madlen pros kochana pros ... bo oszalejesz jak my :P

aganobla masz chociaz dobre samopoczucie , mam nadzieje, ze od jutra tez bede myslala pozytywnie jak mnie odesla znowu !! jak tak to jeszce gin mi zostal na ratunek

11 lata 10 miesiąc temu #571317 przez Madlen
ja już nie będę odpisywac na pytania "kiedy"

W książecze mam 2 terminy: jeden na jutro(OM i owulacja) drugi na piątek z 1USG.
Gin się uparł na ten piątkowy. I od niego bedzie liczył 8 dni. Ocipieję przecież do marca.
Niech mi tylko nikt nie mówi, ze zapomnę o bólu i zachce mi się drugiej ciąży.
Nie z takim 9miesięcznym bólem i nie w tej krainie antyrodzinnej.

11 lata 10 miesiąc temu #571318 przez [email protected]
Gabilee staram się myśleć pozytywnie ale nie jest mi łatwo przez hcv choć 100% pewności nie mam czy mam wirusa,najważniejsze żeby Gabryś nie złapał tego

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #571323 przez andzia_zg
chomiczka nie będziecie ostatnie bo jeszcze ja zostałam :P
Mi to nawet czop nie odchodzi :P

A do tego jutro pełnia i dodatkowo jeszcze dziś pojawiły się jakieś plamy na słońcu więc kosmos zadziała i maluszki wyjda na świat :-)

Sylwia trzymam kciuki,żeby się rozkręciła akcja

Wiecie co? a ja to bym nawet chciała urodzić 1 marca...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #571324 przez gabilee
aganobla wyobrazam sobie biedna , ze nie jest latwo przez to hcv , ale wierze , ze nic twojemu maluszkowi nie bedzie :kiss: bede trzymac bardzo mocno kciuki kochana najbardziej jak potrafie :kiss:

madlen heh 2 ciaza ;/ na ta chwile mowie stanowcze NIE!!!

11 lata 10 miesiąc temu #571326 przez gabilee
andzia witaj w fanklubie nierozpakowanych :P

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka