- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Ale mnie M wkurwil oczywscie poszlo o bzdete i to ja zaczelam ale On pozniej przegiol plakac mi sie chce az ..
Wiecie co .. Bylismy dzisiaj u tesciowej i siostra M wyjechala do mnie, ze ich druga siostra ktora mieszka w angli i miala cesare 7 stycznia cwiczy na silowni !!! chyba jest troche niepowazna
Zaczyna mnie lapac jakis kryzys Kocham nad zycie swojego syna .. Jestem zmeczona szczegolnie po dzisiejszej nocy dal nam po dupie i to rowno po czym spal caly dzien z przerwami na jedzenie do godziny 17 :/ usnal z 15 minut temu .. Czuje, ze w nocy bedzie maraton ..
To zycie bylo jakies takie beztroskie .. Nawet w ciazy a teraz .. Wychodze z domu mysle o Malym, nie zostawie mleka boje sie, ze bedzie Go bolal brzuszek i bedzie plakal .. Mimo tego, ze pomagaja mi wszyscy ja jakos chyba wymiekam mam nadzieje, ze mi przejdzie ..
Ola jaka Ty jestes mlodziutka !! pieknie wygladacie dziewczynki :*
W srode ide do fryzjera, nie moge sie doczekac !!! Masakra 11 miesiecy nie farbowalam wlosow, takie sa dlugie a M chce je sciac do ramion .. Z jednej strony tez chce ale z drugiej .. Kurcze sa takie dlugasne musze sie zastanowic ale w koncu raz sie zyje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja zjadla 60 i spi.ja ja zawsze wybudzam kolo 12 w nocy a potem ona sie budzi 3-4.ale jak Wy piszecie ze nie wybudzacie to dzis sprobuje bez i zobacze kiedy sie obudzi.bo tak to ja zsypiam po 22 i przed 24 musze sie budzic i potem w nocy.a moze to sensu nie ma.bedzie glodna to sie obudzi.
a rano dzis po 120jadla
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
kasia nie wybudzaj i spawdzisz i zobaczysz tez jak bedzie jadla czy spokojnie czy rzuci sie na mleczko w razie czego jak dluzej pospi to przyszykuj troche wiecej jedzenia...
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przy okazji zapytam o buzie .. Cos podobno lekarka niedaleko nas co przyjmuje w domu przepisuje na tradzik i po bokach na glowce jeszcze mamy wysypke ..
A moze kupie mu ten klin ?? Monia co o tym myslisz ?
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
To dużo Ci w biodra poszło. No ale cóż...każdy ciąże przechodzi inaczej, każdy dostaje inną i w innej ilości "erotyczną powierzchnię użytkową".
Madlen...torbaczu, ale przynajmniej nie w walonkach:)
Dominia 2 m-ce po cesarce na siłowni mnie wcale nie dziwią. Niekoniecznie musi przecież ćwiczyć brzuch.
Mam nadzieję, że tej nocy odeśpisz, to i humor się poprawi. Zmęczenie niestety tak wpływa, że wszystko się w ciemnych kolorach mieni...
Ola ślicznie wyglądacie. Ila masz lat?
Alina ciasto i tak na pewno smaczne:) ja wczoraj robiłam 2 ciasta i wyszły mniam:), Jednego nie jadłam, bo z sodą i orzechami, a drugie biszkopt z kremówką i galaretką z bananami.Szkoda, że goście całe zjedli...
Chomiczka jak tam u Was? jest lepiej?
Jadzia jak tam na siłowni? Udało Ci się wyskoczyć?
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Dzieci umyte, najedzone - wreszcie śpią.
Princess spokojnie. Daj sobie trochę czasu. Na pewno uda Ci się wrócić do ''starej'' wagi.
Ola bardzo ładnie wyglądacie.
Domina wcale Ci się nie dziwę, że jesteś zmęczona. W Sobotę mimo tego, że mała w nocy spała ładnie to ja miałam kryzys. Wstałam z Nią o 6, dałam jeść i wsadziłam do wózka z nadzieją, że zaśnie. Ale, że jej się spać już nie chciało to usiadam na łóżku i zaczęłam ryczeć. Bo ja taka zmęczona, niewyspana. A. wziął się Nią zajął a ja spałam do 9.
Pati super, że Marcel jest już mniej żółty.
Kasia mi już zupełnie nic nie leci z piersi. Nawet kropli...
My jednak dziś wyszliśmy na szybki ''spacer'' z dziewczynami. 10 min na podwórku. Amelka spała od 12 do 16 Teraz padła o 21.20. Oby nocka była taka jak poprzednia...
Jak jak zmywam naczynia i urażę się zlewem w bliznę to ku.wa mam normalnie mroczki przed oczami. No taki ból że koniec świata. Nie krwawiłam już nic od dobrego tyg. a dziś brudzę trochę...
Mam nadzieję że uda mi się jutro dostać do gina. Chciałabym tabsy jakieś no i kartkę do becikowego niech mi wypisze starzec.
Przespanej nocki dziewczyny.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia psyche ci siada...to sie zdarza...ale to chwilowe jutro juz bedzie lepiej
Aneta my giliki tezwyciagamy patyczkiem albo gruszka...frida jest lepsza do kataru ale ciezko mi wyciagnac nia cokolwiek ciagne tak,ze az mi oczy wylaza a tu nic
Michasia plany sie troche zmienily i nie bylam na silowni ale nie zaluje. Pogoda byla taka cudna ,ze zrobilismy sobie wycieczke samochodowa na molo...podjechalismy jakies 3 km od nas...poszlismy sobie na spacerek na molo...kupilam sobie burgera z lososiem, popatrzylismy jak lowia kraby . Takie male dzieciaki 5-8 lat lowia kraby na koszyczki chodzilismy tak okolo 2 godzin...potem wrocilismy do domku nakarmilam malego i znowu pojechalismy tym razem do parku gdzie grasuja pumy. Wszedzie sa ostrzezenia i rady jak sie zachowac w przypadku spotkania z puma. Jak sie dowiedzialam ,ze sa tam pumy to podziekowalam za grilla (mielismy tam jechac za tydzien). A teraz czytam jeszcze o wezach jakie tu wystepuja...jeszcze chwila i nie wyjde wogole z chaty
Tak wiec dzien spedzilismy milo i na sloncu caly dzien. Jadzka sobie zrobila makijaz ale nie dojechala fluidem do konca czola i efekt jest taki,ze polowe czola mam czerwona A HUbka niczym nie wysmarowalam i nie spiekl sie wogole. Dotychczas slonce tu tak nie palilo...dzisiaj bylo wyjatkowo ostre Hubus przez te nasze codzienne krotkie spacerki jest leciutko opalony. Dobrze,ze ma karnacje po R a nie po mnie bo wygladalby jak indianin
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Nie będę czekać aż będę mogła ćwiczyć..
Dominia może jest zdesperowana, nie chce byc torbaczem, ja po 2 miesiącach też mam zamiar palić ten tłuszcz albo wcześniej poprzez ćwiczenia.
Kasia robisz jej 120 od razu czy dokładkę dajesz?
Adaś je po kapieli, potem po 4 godzinach, a nast. w nocy równo co 3 h. W dzień nawet co 2,5 a nawet 2.
Chyba mleko kupię w hurtowni albo na allegro.. Duża puszka starcza na pare dni.
Ja jestem megazmęczona, dzis mama przyjedzie, bo M. w pracy a z psem ktoś musi wyjść. Nadal nie rozwiązaliśmy tego. I wyjdę do sklepu i zapomne na chwilę o obowiązkach.
Jadzia No w pracy kontakt z ludźmi, trzeba jakoś wyglądać, człowiek czuje się potrzebny. A w domu nuda.
Piękny opis, poczułam się jakbym tam była..
Ale egzotyka u Ciebie.. chyba nigdy się Tobie te krajobrazy nie znudzą.
Daje to szczęście pewnie..
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Igunia w nocy miała problem z prutkami, nie spała między 2 a 3. Na szczęście cycuś ją później ululał, ale przed 6 znowu był płacz. W końcu siostra ja rozbawiła jak leżała na przewijaku i chyba z radości wszystkie gazy wypuściła
Ja wczoraj posiedziałam do późna, zachciało mi się filmy oglądać na iply i teraz mega zmęczona jestem. Chyba zalegnę zaraz koło Igi, jak tylko Kinia do szkoły wyjdzie.
Dominia ja polecam ten klin przy katarku. Wszystko naturalnie spływa, maluch się nie męczy. Jak nie chcesz od razu zamawiać to ułóż jakiś kocyk lub ręcznik w taki spadzisty kształt (choć to niełatwe) i wsuń pod materac. Myślę, że Igi będzie wtedy lepiej oddychał
Współczuje nerwów z M. A to, że myślisz o życiu przed Igusiem, że było łatwe i beztroskie i Ci tego brakuje jest zupełnie normalne. Nie raz jeszcze zatęsknisz za takim luzem. Ale dopóki miłość do Igiego wygrywa z chęcią wyrwania się i zapomnienia jest wszystko w normie
Jadzia jejku jak Ciebie czytam o tych wyprawach i słoneczku to az mnie zżera z zazdrości Tę węże trochę mnie zniechęcają...jak jeszcze napiszesz, że tam naturalnie występują tarantule, ptaszniki i inne ochydztwa to w życiu nawet nie pomyślę już z zazdrością o tej okolicy
Fajnie, że Hubi łapie słoneczko, naturalna D3 Kinia ma ciemną karnacje po tatusiu i pięknie na brązowo się opala, mam nadzieję, że Iga będzie miała podobnie. Bo ja jak córka młynarza i indianki...blada twarz i opalam się na czerwono
A z tym jedzeniem Hubcia jest wszytko w normie. Ok 7 tygodnia pokarm zmienia się na bardziej dojrzały i dzieciaczki jedzą rzadziej. Ja też na to czekam, mam nadzieję, że na dniach Igunia zrozumie, że je się rzadziej
Ola jak ślicznie wyglądacie Jejku ile Ty masz latek? Wyglądasz tak młodziutko
Madlen ha, ha..czyli Adaś potrafi dać bardziej w kość niż przestępcy? Rozumiem Twoją chęć wyjścia, ale na razie nie potrafię sobie wyobrazić, że zostawiam Igę. Chociaż za pracą tęsknię. I za spotkaniami z ludźmi, celem wyjścia z domu, tym, że musze rano się umalować, ułożyć włosy...bo zdziadziałam przez tą ciążę. Nawet tusz na rzęsach mnie ostatnio bolał, nie mówiąc już jakbym miała włożyć wysokie obcasy...
Niezły miałaś rozstrzał w planach zawodowych Od nauczycielki polskiego do policjantki
Nie znam się na termoopakowaniach, ale jak była w przychodni były 3 mamusie z mm i wszystkie miały małe termosiki.
Kasia jak tam Tosia, wybudziłaś ją? Ciekawa jestem ile pospała po jedzeniu.
Paulaa zapytaj gina czy ten ból jest normalny. Nie znam się na cc, ale chyba powinien już zelżeć?
Alina no uśmiechała się i reagowała, więc było ok. Ale po tej akcji po szczepionce przez jakiś czas będę nadwrażliwa w takich sytuacjach.
Też dziś upiekę ciasto jogurtowe, narobiłaś mi smaka. I jak tu zgubić parę kg...
A takie ciasto króliczka moja Kinia u mnie zamówiła na święta, bo chce go sama ozdobić i dać dziadkom w prezencie. Widziałam formę w tesco, popołudniu podjadę kupić.
Głos oddany
Wczoraj rozliczyłam pit-y, dziś oddamy do urzędu i liczę, że szybko się wyrobią bo ładny zwrot się szykuje A wiadomo jak to z urzędami...im zapłacić to natychmiast, jak mają oddać to trwa i trwa
Idę jakieś śniadanie robić...może jaja..
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ze mnie tyle krwi sie leje.dzwiglam wczoraj zaciezkie siaty...nie wiem czemu to krwawienie u mnie sie nie konczy.5 tyg j juz mija...nerwy mam z tego powodu bo znajac mojego pecha to znow beda komplikacje...ech
Monia spala od 21 do 1,30...potem kolo 4,30 sie obudzila i po 7.a do tej pory jadla kolo 20 potem 24 potem 3-4 w nocy i rano po 7.wiec nie wiem.tak jej charczy wew jakby flegma ze znow odkurzacz podlczylam i nic..nawet wieksza moc ustawilam...
Noi w nocy byla kupa...tez pora n kupy hehe
Syn z M na Si a potem go odda do przedszkola i pojedziemy do urzedu to becikowe zalatwoac...
Kiwam na nogach i ryk...ech
- milka84
- Wylogowany
- gaworzenie
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Michasia, Monia - rocznikowo 28, ale że jestem z grudnia to podaję lata "skończone" czyli 27. Choć mało kto daje mi więcej jak 20
Dominia - u nas też na główce ten trądzik się pojawia, ale potem znika, to na razie nic z tym nie robię
Paulaaa - ja też już ciągle przestaje krwawić a potem zaczynam... jest tego mało, ale strasznie już mnie to wkurza
Jadziu - grill z pumą... nieźle
Jadzia, Madlen - ja już też myślę o pracy, po świętach już mam zamiar wyskoczyć do pracy na godzinkę czy dwie.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzieki Monia :*
My dzisiaj mielismy jedna dwu godzinna przerwe w spaniu .. Ale za to drzemalismy do 9 wiec nie jest tak zle, zawsze moglo byc gorzej
M wczoraj mnie przepraszal i sie przyklejal do mnie w lozku dziewczyny kiedy mozna zaczac przytulanki ?? musze dzisiaj zadzwonic do poradni i sie umowic na przeglad ale znajac wizyty na nfz to miesiac bede czekac na termin
Coraz bardziej mi sie wydaje, ze blizna przy samej mecie mi sie paprze :/
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My sobie sami pozwoliliśmy chyba po ok 5 tygodniach.