BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #409032 przez anuska0987
U mnie też widać i do tego nie mogę w nocy spać coś się chyba poprzestawiało, nie wiem dla czego chodzę spać o 12, 1 w nocy .DZIEWCZYNY WY TEŻ TAK MACIE

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #409033 przez Satine0
Ja tak mam ... czasami nawet do 4 nad ranem potrafię filmy oglądać.

12 lata 4 miesiąc temu #409042 przez sylwka727
Jadzia mi się sprawdziło że chłopiec a teraz mi wypada dziewczynka i myślę że się spełni :) śliczna ta twoja dzidzia , przepiękna :kiss:

Anuska co do tego artykułu to zaczynam negować ;) to nie prawda że jak ma być chłopiec to słone i kwaśne a jak dziewczynka to słodkie ja na bliźniaki jadłam cały czas i na okrągło słodkie i byłam przekonana że dziewczynka a tu dwóch chłopców co do wróżby to zobaczymy mi wyszła 5 dzieci i dziewczynka teraz ma niby być niby chłopcy "dodają" mamie urody ja wyglądałam jak potwór nie obrażając potworów ;)

Aganobla nie chciałaś ale narobiłaś smaka zjadłabym szarlotkę ostatnio miałam ochotę jak byłam z koleżanką w barze ale jakąś niedobrą mieli tym razem :(

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu #409048 przez Satine0
A ja bym wciągnęła kebaba!! :D
Musze się wam pochwalić moimi zdobyczami:
http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/25/34/56/60/2534566022 wylicytowana za 6,41 zł
http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/25/38/87/90/2538879017
czarne wylicytowane za 5,66zł ;-)

Oba łaszki nowe ! :)
Mogę wam dać linka do tych aukcji...mają wszystko nowe od producentów i można tanio coś wylicytować :)

12 lata 4 miesiąc temu #409053 przez chomiczka
Satine ja od początku ciaży mam straszne napady na niezdrowe jedzenie, mc donald, kebaby, hamburgery, pizze ;/ raz to cały tydzień myślałam prawie non stop o big macu z mc, myślałam że nie wytrzymam i w końcu poszłam i wciągnęłam :) a smakował cudnie :)

Śliczne spodenki, ja muszę się powoli porozglądać za takimi wdziankami bo brzuch rośnie a do pracy muszę jakoś się ubierać - niekoniecznie w dresy :) jak możesz to zamieść linka do aukcji :)

12 lata 4 miesiąc temu #409054 przez Satine0

12 lata 4 miesiąc temu #409060 przez Madlen
Satine ciuchy, któe kupiłaś są świetne!
Zaraz przejrze tę stronkę. Dziekujemy :)

12 lata 4 miesiąc temu #409061 przez sylwka727
Fajne mają tam ciuszki ja u dyni właśnie i u jeszcze kilku innych wylicytowałam ciuszki ostatnimi czasy w sumie jeszcze przed ciążą za ponad 500zł i wszystkie po kilka , kilkanaście zł, to są ciuchy z tego katalogu bon prix i uważajcie na rozmiary bo przeważnie 42 to w rzeczywistości 44 więc sprawdzajcie wymiary i niektóre ciuchy całkiem się różnią od tych na zdjęciach ale przeważnie jest ok ja mam dużo sukienek świetne są i ciążowe dżinsy też są świetne ale rozmiar 42 jest na mnie za duży i na zimę jak "urosnę" będą w sam raz

Tu macie linki do innych sprzedawców
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16382993 - ma ustalone ceny ale nikt nie licytuje, wcześniej miał taniej ale i tak się opłaca

allegro.pl/listing/user.php?us_id=17438692 ;) miłych licytacji ja już nawet nie zaglądam na te strony bo mąż by mi dopływ gotówki uciął hehe :lol: :silly:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu #409064 przez michasia
Sylwka u mnie to na szczęście, ja mam szerszy dostęp do naszej kasy:)
Wczoraj też nabrałam ochoty na jabłecznik, ale zrobiłam gofry z musem jabłkowym i śmietaną...niam...
Byłam u znajomych na grilu, ale ja mam inaczej niż wy, bo jak się zbliża 22, to jakoś tak mi strasznie senno i poszłam się u nich zdrzemnąć, bo mąż jeszcze nie chciał wracać do domu. Nie wyobrażam sobie do 4 oglądać TV, bo ja zawsze tak jakoś szybko wymiękam i czasem mam problem jak się z kimś na późny wieczór umawiamy na spotkanie.

Satine dzięki za linka, przejrzę sobie aukcje:)
A jak tam sukienka, już chyba powoli powinni skończyć szyć.

12 lata 4 miesiąc temu #409068 przez Satine0
sukienka będzie jutro albo pojutrze :D

12 lata 4 miesiąc temu #409070 przez michasia
przejrzałam sobie trochę tych aukcji. Ja mam z 10 kg nadwagi (160cm, 67kg, a przed ciążą 70kg), a ciuchy 36/38 mają w biuście 92, to jak dla mnie za mało, a już rozmiar 40/42 to 102 w biuście. a To z kolei za dużo. Szkoda, że nie mają 38/40, chyba , że ja przeoczyłam jakoś... Normalnie to noszę 40/42 a tu o dużo za duże...ale z innej strony patrząc-pocieszające:)

W piątek chciałam sobie stanik kupić i zawsze miałam 80C (dobrane przez brafitterkę), a teraz jak poszłam, to babka mówi, że 75DD, może dlatego, że pod biustem się ciało zmniejszyło. Bo biust chyba nie urósł zbytnio...
Stanika w końcu nie kupiłam , za drogi był (139zł), może jak mi się trochę bardziej ciało pozmienia, to wtedy się bardziej rozejrzę, bo szkoda tak inwestować, jak za miesiąc stanik może być niedobry, a po ciąży tym bardziej może się rozmiar zmienić.
A do dziewczyn, które mają dzieci- zmienił Wam się rozmiar po ciąży?

12 lata 4 miesiąc temu #409073 przez Satine0
Jak ja bym chciała miec 75DD cyca :P Na chwile obecną z 95E urosły do F :)

12 lata 4 miesiąc temu #409106 przez anoda89
Hej. Dajecie niezle z tymi postami, ciężko nadążyć jak się nie siedzi od rana :).

Ja na razie chodzę w leginsach ale też muszę zaopatrzyć się w nowe ciuchy.
Ja jak na razie przytyłam kiligram :). Wczoraj skusiłam się na MC. Jem normalnie nie patrze na kalorie.

Ja też mam problem ze spaniem. Zasypiam normalnie a nawet jak coś oglądamy to chwila i już śpię ale w nocy się budzę i nie mogę usnąć. Dzisiaj wyjątkowo przespałam całą noc.

12 lata 4 miesiąc temu #409109 przez kasia123m
Jadzia tak z krakowa jestem.

6 dziewczynek bylo chrzczonych w kosciele....2 Julki,Gabrysia,Milenka,emilka i diana.
same dziołchy:P

12 lata 4 miesiąc temu #409112 przez anoda89
kasia to niezle. Chyba ten rok należy do dziewczynek ;).

Satine fajne ciuchy. Ja jakoś nigdy nie zamawiałam ubrań. Muszę przymierzyć i zobaczyć jak leży :).

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka