BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #409140 przez [email protected]
Hej kobitki,jak sie dzis czujemy?mdlosci przeszly czy jeszcze trzyma?ja nawet dobrze,pojadlam 2 dania,rosolek,ziemniaczki,pyszny chrupiacy schabowy i duzo salatki :laugh: to lubie.Pogoda nijaka,jakies chmury i szaro.
Satine fajne spodnie kupilas.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #409153 przez jadziatopol
hej dziewczyny...faktycznie nie nadążam z czytaniem. :) Sylwka dziekuje :kiss: czy ty masz zdjecie bobaska?
Satine swietne ciuszki....musze koniecznie kupic. Dzieki za linka. :)
Ja mam 80 E ...ale nie tylko cyc mi urósł niestety. :( A po ciazy spadlo wszystko :) mialam 75 B ale jakies takie puste w srodku ;)

[/url]

12 lata 8 miesiąc temu #409154 przez jadziatopol
Kasiu moge zapytac czy masz juz upatrzony szpital ? Ja ostatnio (15 lat temu) rodzilam na Siemiradzkiego. Nie moge powiedziec nic zlego ani nic dobrego. Szpital jak szpital. Bez rewelacji (wtedy).

[/url]

12 lata 8 miesiąc temu #409161 przez kasia123m
Tak bede rodzic w zeromskiego.daleko ode mnie ale wszystkie moje kolezanki tam rodzily i zadowolone bardzo.porodowka jest po remoncie.czysciutko.podobno fajna opieka.noi teraz mam lekarza z tego szpitala.specjalnie do niego poszlam.dwie kolezanki teraz chodzily i rodzily i dlatego poszlam.po przejsciach w 1 ciazy i porodzie na kopernika wole juz miec swojego lek.chodzi mi o dziecko.zeby nie bylo komplikacji.musze zrobic wszystko by dziecko bylo zdrowe.bo syn jest nadpobudliwy i ma mega problemy z koncentacja.niedotlenienie przy porodzie sepsa potem wszystko to mialo wplyw.dlatego chodze prywatnie do dobrego lek i wiem ze jak wejde do szpitala i powiem od kogo jestem to fachowo sie mna zajma.

Ten szpital ma wogole bardzo dobre opinie.nawet jak ja rodzilam na kopernika to kolezanki rodzily tam i juz wtedy niechodzac do tego lekarza byly zadowolone i bardzo chwalily.a to bylo prawie 6 lat temu.

Kurde ale mi sie spac chce.okropnie.u nas pada,przechodzi,pada,przechodzi.jeszcze pol godz.kolacja i mlody do spanka i wtedy bede mogla isc lulac.

Kurde myslelilsmy dzzis o meskim imieniu i chyba jestem wybredna.moj maz mowi karol,na wojtusia tez sie godzi.a mi jakos zadne meskie w ucho niewpada.przeczytalam dzis chyba ze 100.chyba musze miec core;)

12 lata 8 miesiąc temu #409165 przez jadziatopol
Kasia Przykro mi,ze masz takie doświadczenia ... dzieki za informacje....ja tez mam w Krakowie lekarza z Zeromskiego...to moze sie spotkamy :)

[/url]

12 lata 8 miesiąc temu #409172 przez kasia123m
A ten lekarz nie ma nazwiska na H? :P :laugh:

Kupilam ten crem loreal casting glose bez amoniaku ale sie chyba nieodwaze przed wyjazdem zafarbowac.dopiero jak wroce.to bedzie jakis 15-16tc.panikara ze mnie nie?

12 lata 8 miesiąc temu #409173 przez sylwka727
Jadzia na razie mam zdjęcie ale tylko sam pęcherzyk było widać bo ja już do lekarza poleciałam w 4tc i w czwartek mam wizytę i nie mogę się już doczekać żeby dzidzię zobaczyć :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 8 miesiąc temu #409174 przez jadziatopol
Kasia nie...niestety...na F. :) a jezeli chodzi o farby do wlosow...mialam sliczny blond jeszcze tydzien temu...kupilam farbe bez amoniaku i odwazylam sie ...na moje nieszczescie.... :( wyszly mi zielone.... :ohmy: wygladalam jak "wodnik szuwarek" i to dziwne bo na rozjasnione wiem ,ze nie mozna nakladac odcieni zimnych ..popieli. Nalozylam odcien cieply -jasny braz....a tu niespodzianka. Cale szczescie,ze sie splukuje

[/url]

12 lata 8 miesiąc temu #409176 przez Madlen
Ja dziś się czuję znośnie. Wzięło mnie na mleko słodzone gotowane (gotowa masa)
Kiedyś kupowałam mleko zagęszczone słodzone w puszce i gotowałam kilka godzin. Dzisiaj mam gotowiec :)
Zaskakuje mnie mój apetyt...
byle do czwartku...

12 lata 8 miesiąc temu #409177 przez jadziatopol
Sylwka w ten czwartek? to juz tuz,tuz. :) Czekam wiec na zdjątko :)

[/url]

12 lata 8 miesiąc temu #409179 przez sylwka727
Tak w ten już mnie tak nosi :lol: a jeszcze będą wyniki badań i mam nadzieję że będą w normie

Moje Aniołki[*]

12 lata 8 miesiąc temu #409181 przez Madlen
sylwka to w ten czwartek będziemy miały lekkiego stresa :)

12 lata 8 miesiąc temu #409182 przez mrufka
łooooo ile tu postów się narobiło szalejecie dziewczyny :) U mnie dziś spokój byłam u mamy na obiedzie najadłam się jak nie wiem troszke pogoda dobijająca raz pada raz słońce. co do kalendarza chinskiego to już go tutaj wklejałam sprawdziło mi się z pierwszym i jak na razie z drugim też ale to okaże sie przy porodzie :P co do mojego porodu to był wyczerpujący 18 godzin i brak postępu porodu 6 cm rozwarcia co zakonczylo się cc po której czułam się tragicznie ponad 1.5 miesiąca. Przytyłam 20 kg po 4 miechach nie było śladu tych kg zostały tylko piersi DD 75 jestem nimi załamana teraz znowu rosną :( już mam za małe biustonosze muszę wybrać sie na zakupy dziś uświadomiłam sobie że musze kupić na zimę kurtkę bo przecież z brzucholkiem się nie zapnę :laugh:

Dziś rozmawiając z mamą wymyśliłam imiona dla mojej dziuni Ada, Marcelina, Nadia, Antosia, Julita, Nina co myślicie mojemu M się podobają.

kasia rozumiem twoją obawę farbowania ale myślę że nie ma podstawy to farba bez amoniaku więc nic ci nie będzie ale dla własnego spokoju zafarbuj jak wrócisz mniej nerwów :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #409183 przez sylwka727
Madlen oj na pewno, ja już powoli się zaczynam stresować chociaż nie jest to dobra dla dzidzi

Mrufka Julita też mi się podoba moja koleżanka ma tak na imię i jest mega energiczna jak się pojawia wszystkich zaraża uśmiechem i robi się dobra atmosfera była moją strarszą drużką na ślubie wszyscy ją zapamiętali i zawsze o nią pytają ;) . Zastanawiam się nad tym imieniem ale chciałabym wziąć ją na chrzestną i nie wiem czy nie będzie dziwnie

Moje Aniołki[*]

12 lata 8 miesiąc temu #409204 przez jadziatopol
Madlen i Sylwka- trzymam za Was kciuki :) Wszystko bedzie dobrze :) po wizycie prosze o relacje (obydwie) :)
Mrufka- ładne imiona. Znam dwie Marceliny i obie są super fajne :)

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka